Shopping

Filament goedkoop kopen? Wij vergelijken van vele shops de prijzen

Door site-redactie - Prijs-update: 28 januari 2020 -

Filament aanbieding? Vergelijk gratis de prijzen tussen de verschillende winkels

Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Waarom zou je dan teveel betalen? Wij houden per shop en per product dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten! We laten je hieronder een aantal populaire filamenten zien. Mis je een filament? Stuur ons een email en wij voegen je favoriete filament toe aan onze filament prijsvergelijker.

Ultimaker Filament PLA (NFC)

icon: Ultimaker Filament PLA (NFC) - te koop vanaf: 39,99
icon: Ultimaker Filament PLA (NFC) - te koop vanaf: 39,99icon: Ultimaker Filament PLA (NFC) - te koop vanaf: 39,99icon: Ultimaker Filament PLA (NFC) - te koop vanaf: 39,99
Coolblue

Filament van Polymelkzuur (PLA) is ideaal voor het consistent, snel en betrouwbaar afdrukken van onderdelen en prototypes met een goede oppervlaktekwaliteit. Ultimaker PLA is een veelzijdige keuze voor het creëren van altijd soepele en gedetailleerde prints.

3D-printtechniek: Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal: Filament
Systeem: Open
Materiaal: PLA
Smelttemperatuur: 145-160

Zortrax Filament Z-ABS

icon: Zortrax Filament Z-ABS - te koop vanaf: 36,59
icon: Zortrax Filament Z-ABS  - te koop vanaf: 36,59icon: Zortrax Filament Z-ABS  - te koop vanaf: 36,59icon: Zortrax Filament Z-ABS  - te koop vanaf: 36,59
Amazon

Alhoewel Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) wordt gezien als één van de twee basis 3D-printmaterialen, is deze Z-ABS zeker geen doorsnee 3D-printermateriaal. Zortax Z-ABS is een technisch hoogstaand product waarin veel kennis en know-how is gestopt.

3D-printtechniek: Layer Plastic Deposition (LPD)
Type 3D-printmateriaal: Filament
Systeem: Gesloten
Materiaal: Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS)
Smelttemperatuur: 250-260

XYZprinting ABS Filament da Vinci

De ABS Filament Cartridges voor de Da Vinci 3D-printers van XYZprinting zijn eenvoudig te installeren en je 3D-printer apparaat geeft automatisch aan of de cartridge dient te worden vervangen.

3D-printtechniek: Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal: Filament
Systeem: Gesloten
Materiaal: ABS

XYZprinting PLA Filament Junior & Mini

Dit PLA-filament is speciaal ontwikkeld voor de Da Vinci Junior & Mini 3D printers van XYZprinting. Het wordt geleverd op rollen met 600 gram PLA-materiaal en heeft een dikte van 1,75 millimeter, je 3D-apparaat geeft automatisch aan wanneer het filament dient te worden vervangen en het is vervolgens heel eenvoudig te installeren.

3D-printtechniek: Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal: Filament
Systeem: Gesloten
Materiaal: PLA

Bekijk alle filamenten

We laten hierboven een aantal populaire filamenten zien. Klik hieronder om alle filamenten te vergelijken of filament goedkoop te kopen. Je kan handig sorteren op merk en prijs. Per filament laten we je te zien waar het te koop is, hoe goedkoop en de prijsontwikkeling over de afgelopen maanden.

Andere filament goedkoop kopen?
bekijk en vergelijk alle filament prijzen


We verzamelen ook 3D-printer prijzen 
Hieronder vind je een voorbeeld van de nieuwste 3D-printer of meest populaire 3D-printer van dit moment.
bekijk en vergelijk alle Ultimaker 3D-printers

Ultimaker 3

REVIEW 8.6
icon: Ultimaker 3 - te koop vanaf: 3.599,-
icon: Ultimaker 3 - te koop vanaf: 3.599,-icon: Ultimaker 3 - te koop vanaf: 3.599,-icon: Ultimaker 3 - te koop vanaf: 3.599,-

De nieuwe Ultimaker 3 kopen is op alle fronten een verbetering ten opzichte van de voorganger, maar het belangrijkste pluspunt is toch wel de toevoeging van een tweede printkop. Hiermee kan het apparaat met twee materialen tegelijkertijd printen.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen