Ultimaker 2 Extended+

Prijzen vergelijken januari 2020

Coolblue

2.999,-

Morgen in huis

De Nederlandse Ultimaker 2 Extended+ is de grote broer van opvolger van de populaire Ultimaker 2. De Ultimaker 2 Extended+ is uitgerust met een verwarmd...

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.999,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Ultimaker 2 Extended+

Printspecificaties

Printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 223 x 223 x 305
Printmateriaal PLA, ABS, CPE, CPE+, PC, Nylon, TPU 95A
Laagdikte (micron / mm) 20-600 / 0,02-0,6
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 2,85

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) Vier verwisselbare mondstukken: 0,25/0,4/0,6/0,8
Verwarmd printbed (Graden Celsius) 50 - 100
Maximaal printvolume (Liters) 10,2
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 12,5 x 12,5 x 5 / 0,0125 x 0,0125 x 0,005
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 180 - 260
Print snelheid (mm3/s) 8 - 24

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 342 x 357 x 488
Aantal printkoppen (Extruders) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 221
Geluid (dBA) 50
Gewicht (kg) 12,3
Releasedatum Februari 2016

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd Cura - leverancier (freeware)
Ondersteunde 3D bestand typen STL, OBJ, AMF
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Mac OSX, Windows, Linux
Ultimaker 2 Extended+ kopen?
Goedkoopste prijs: Ultimaker 2 Extended+ laagste prijs gevonden € 2.999,-

REVIEW

8.0
 • Eenvoudige bediening • Gebruiksvriendelijk • Gedetailleerde prints • Minimale laagdikte 20 micron • Verwarmde printbed • ABS printen • Printen zonder PC • Stil
 • Printen met 2 printkoppen (Dual Extruder) is nog niet mogelijk • Niet draadloos opdrachten versturen • Hoge prijs
 • Experts

  6 bedrijven die een review hebben geschreven over de Ultimaker 2+ geven in totaal een 8.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  De Nederlandse Ultimaker 2 Extended+ is de grote broer van opvolger van de populaire Ultimaker 2. De Ultimaker 2 Extended+ is uitgerust met een verwarmd printbed, ondersteund PLA en ABS, kan printen tot een resolutie van 20 microns en haalt snelheden van 24 mm3/s.

  Nederlands product
  De Ultimaker 2 Extended+, gelanceerd in januari 2016, wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant die zijn sporen in het 3D print-wereld inmiddels ruimschoots heeft verdiend. De Nederlandse fabrikant heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei ondergaan en telt wereldwijd op dit moment bijna 2.000 medewerkers. In september 2016 heeft men een investering van 15 miljoen gekregen om verdere groei mogelijk te maken.

  Gebruiksvriendelijkheid
  De Ultimaker 2 Extended+ heeft een breed scala aan mogelijkheden, maar is desondanks een gebruiksvriendelijke 3D printer; het kalibratie proces van de is snel en eenvoudig en neemt daardoor veel problemen weg bij de gebruiker.

  Laagdikte
  De printkwaliteit van de Extended+ kan met het printen van 20 micron (0,02 mm) uitstekend genoemd worden.

  Printbed & bouwoppervlak
  De Ultimaker 2+ heeft een verwarmd printbed en een bouwoppervlak van 223 x 223 x 205 mm. Printopdrachten hechten beter door het verwarmde printbed en dat maakt het mogelijk met een grotere verscheidenheid aan materialen te printen, waaronder ABS filament. Bekijk onze uitgebreide Special: 3D Printmaterialen (filaments).

  De Ultimaker 2+ is heeft een open filament systeem wat wil zeggen dat het overweg kan met de meeste filamenten. De meest gebruikte materialen zijn PLA, ABS en PET, maar de Ultimaker 2 Extended+ kan ook prima overweg met hout, koper, brons en Flex filamenten.

  Printtechiek
  De Ultimaker 2 Extended+ maakt gebruik van de populaire en voordelige printmethode Fused Deposition Modeling (FDM) ookwel Fused Filament Fabrication (FFF) genoemd. Bij FFF en FDM worden gesmolten lagen per laag opgebouwd. Bekijk onze uitgebreide Special: 3D Printtechnieken.

  Geassembleerd
  Na ontvangst van de printer kan je direct van start want de Ultimaker 2 Extended+ wordt volledig kant-en-klaar geleverd. Voordat de Ultimaker 2+ aan u wordt geleverd, wordt er bij de fabrikant een testprint gedaan en wordt de totale elektronica zorgvuldig gecontroleerd.

  Nieuwe feeder
  De Ultimaker 2+ heeft een compleet vernieuwde feeder en daarmee is het nu nog eenvoudiger van printmateriaal te wisselen. De nieuwe feeder zorgt er tevens voor dat je precies de juiste hoeveelheid druk kunt zetten op je printmateriaal.

  Verwisselbare mondstukken (nozzles)
  De Ultimaker 2+ heeft standaard de mogelijkheid om nog gemakkelijker mondstukken te verwisselen en wordt geleverd met vier mondstukken (0,25 / 0,4 / 0,6 en 0,8 mm) om nog nauwkeuriger of sneller te printen. De verwisselbare mondstukken van de Ultimaker 2+ vormen hét verschil met de 'gewone' Ultimaker 2.

  Geoptimaliseerde luchtstomen
  Het complete koelsysteem van de Ultimaker 2 Extended+ is vernieuwd en hierdoor worden je prints perfect gekoeld waardoor er een nog gladdere afwerking van je print ontstaat.

  Intelligente bediening
  De bediening is bij de Ultimaker 2+ eenvoudig door het intuïtief te gebruiken Clickwheel, het optimaal leesbare display en de ingebouwde SD-kaartlezer.

  Software
  Bij elke Ultimaker wordt het gratis software programma Cura meegeleverd. Cura is Ultimaker’s eigen software, dat het bedrijf open source heeft uitgebracht. Cura is een van de bekendste en meest gebruikte slicer software van dit moment en is bijzonder gebruiksvriendelijk. De software werkt op Windows, Linux en Mac en alle gangbare 3D-formaten zoals STL, OBJ, DAE EN AMF, zijn probleemloos te gebruiken. Dit maakt u flexibeler bij de keuze van de gebruikte software ter instelling van de 3D-modellen.

  Verbinding
  Met de geïntegreerde kaartlezer zijn uw gemodelleerde 3D-objecten direct vanaf uw SD-kaart te lezen en direct op het apparaat te printen. Het display laat statusrelevante informatie zien tijdens het 3D-printen. Het uploaden van prints vanaf de computer naar de printer is overigens ook de meest veilige methode, omdat onderbrekingen tijdens het printen worden voorkomen.

  Geluid
  De Ultimaker 2 Extended+ is een geruisloze printen en is zo stil dat enkel de koelventilator op de printkop (extruder) hoorbaar is wanneer het apparaat op lage snelheid print. Deze Ultimaker is hierdoor prima te gebruiken in de meeste ruimtes op kantoor en zelfs binnenshuis.

  Standaard meegeleverd

  • Netsnoer
  • Usb-kabel
  • Snelstartgids
  • SD-kaart
  • Glasplaat
  • Lijm
  • Filament: 1 rol Ultimaker PLA - zilver
  • Moersleutel
  • Mondstukken 0,25, 0,4, 0,6 en 0,8 mm
  • Kalibratiekaart om je Ultimaker perfect af te stellen

  Ultimaker 2 Extended+ heeft een maximale printgrootte van 223 x 223 x 305 (l x b x h - mm) en kan overweg met de volgende printmaterialen: PLA, ABS, CPE, CPE+, PC, Nylon, TPU 95A.

  Goedkope 3D Printer kopen?
  Het kopen van een Ultimaker 2 Extended+ 3D printer met 1 (Single Extruder) printkoppen is niet eenvoudig vanwege de grote prijsverschillen tussen de vele shops! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- 3D-printers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

  Ultimaker 2 Extended+ aanbieding

  Bekijk en vergelijk bij ons 3D Printers van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen. Beste 3D Printer. Bekijk eerst bij ons de reviews of top 10 blogs. Lees een eventuele beoordeling door de Consumentenbond of Kieskeurig. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
  Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
  bekijk de grote prijsverschillen

  Ultimaker 2 Extended+ kopen

  Ben je overtuigd en wil je de Ultimaker 2 Extended+ kopen met 1 (Single Extruder) printkoppen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

  Ultimaker 2 Extended+ Filamenten goedkoop

  Naast een 3D-printer kopen zelf heb je ook nog kunstof of ander materiaal nodig om mee te printen. Ook wel filament genoemd.
  Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Hetzelfde als een 3D-printer goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor Filamenten?
  bekijk alle Filamenten

  Een 3D Scanner kopen kan het printen een stuk leuker maken!
  Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
  bekijk alle populaire 3D-scanners

  Mis je een 3D Printer?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

  Prijzen vergelijken Ultimaker 2 Extended+ . Januari 2020

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen