Ultimaker 2 GO

Waar Ultimaker met hun Ultimaker Original de markt al compleet domineerde, hebben ze met de Ultimaker 2 Go een compacte en draagbare 3D printer op de markt gebracht die ideaal is voor ontwerpers 'on the go'. Ultimaker printers In tegenstelling tot de meeste fabrikanten heeft Ultimaker slechts enkele verschillende printers en brengen ze bijna nooit nieuwe modellen uit. Hoewel dit in de eerste instantie misschien vreemd lijkt in een markt die enorm in de lift zit, is dit zeker geen onverstandige keuze want de kwaliteit en duurzaamheid van hun 3D printers blijft hierdoor namelijk gewaarborgd, iets dat vele klanten hun in dank afnemen. Bouwoppervlak Ondanks zijn zeer compacte ontwerp (258 x 250 x 287.5 mm) heb je met de Ultimaker 2 Go beschikking over een bouwoppervlak van...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Ultimaker 2 GO

Printspecificaties

Printtechniek FFF
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 120 x 120 x 115
Printmateriaal PLA, ABS, CPE
Laagdikte (micron / mm) 20
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 2,85

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed (Graden Celsius)
Maximaal printvolume (Liters) 1,7
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 12.5 / 12.5 / 5
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 180 tot 260
Print snelheid (mm3/s) 30-300

Aansluitmogelijkheden

USB USB 2.0 & SD kaart
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 258 x 250 x 287,5
Aantal printkoppen (Extruders) 1
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 120
Geluid (dBA) 49
Gewicht (kg) 6,2
Releasedatum Oktober 2015

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd Cura
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Linux, macOS, Windows
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Waar Ultimaker met hun Ultimaker Original de markt al compleet domineerde, hebben ze met de Ultimaker 2 Go een compacte en draagbare 3D printer op de markt gebracht die ideaal is voor ontwerpers 'on the go'.

Ultimaker printers
In tegenstelling tot de meeste fabrikanten heeft Ultimaker slechts enkele verschillende printers en brengen ze bijna nooit nieuwe modellen uit. 
Hoewel dit in de eerste instantie misschien vreemd lijkt in een markt die enorm in de lift zit, is dit zeker geen onverstandige keuze want de kwaliteit en duurzaamheid van hun 3D printers blijft hierdoor namelijk gewaarborgd, iets dat vele klanten hun in dank afnemen. 

Bouwoppervlak 
Ondanks zijn zeer compacte ontwerp (258 x 250 x 287.5 mm) heb je met de Ultimaker 2 Go beschikking over een bouwoppervlak van 120 x 120 x 115 mm.

Accuraat 
De Ultimaker 2 Go print, net als zijn grote broers, zeer accuraat met een resolutie tot wel 20 micron (0,02 millimeter) en gaat hiermee veel concurrenten voorbij gezien veel 3D printers stoppen bij zo’n 50 micron. 

Filamenten 
Doordat de Ultimaker 2 Go geen heated bed heeft kan je voornamelijk met PLA gebaseerde materialen printen. Dus materialen als Bronzefill, Copperfill etc. zijn geen probleem!

Software opties

  • Bij aankoop van de Ultimaker 2 Go wordt Cura gratis meegeleverd. 
  • Cura is Ultimaker’s eigen software die het bedrijf open source heeft uitgebracht. 
  • Cura is een van de betere softwares van dit moment en is bijzonder gebruiksvriendelijk. 
  • De software is te gebruiken op Windows, Linux en Mac. 
  • Het uploaden van prints vanaf de computer naar de printer gaat via SD card, dit is overigens ook de meest veilige methode, want onderbrekingen tijdens het printen kunnen hiermee niet voorkomen. 

Geluid 
De Ultimaker 2 Go is een printer die bijna geen geluid produceert. Tijdens normale prints zul je alleen de cooling fans hun werk horen doen en is hij perfect om naast je werkplek te hebben staan. Doordat je met PLA print hoef je je ook geen zorgen te maken over schadelijke dampen en is het de definitie van een desktop 3D printer.

Overige informatie 
We kunnen met zekerheid zeggen dat de Ultimaker 2 Go één van de beste en meest betrouwbare 3D printers is van dit moment. 
Installatie is plug and play (automatisch) en de printer is bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk, zo gebruiksvriendelijk dat niet alleen particulieren en bedrijven vaak voor de Ultimaker kiezen, zelfs basisscholen kunnen ermee overweg. 

Ultimaker 2 GO heeft een maximale printgrootte van 120 x 120 x 115 (l x b x h - mm) en kan overweg met de volgende printmaterialen: PLA, ABS, CPE.

Goedkope 3D Printer kopen?
Het kopen van een Ultimaker 2 GO 3D printer met 1 printkoppen is niet eenvoudig vanwege de grote prijsverschillen tussen de vele shops! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- 3D-printers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

Ultimaker 2 GO aanbieding

Bekijk en vergelijk bij ons 3D Printers van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen. Beste 3D Printer. Bekijk eerst bij ons de reviews of top 10 blogs. Lees een eventuele beoordeling door de Consumentenbond of Kieskeurig. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk de grote prijsverschillen

Ultimaker 2 GO kopen

Ben je overtuigd en wil je de Ultimaker 2 GO kopen met 1 printkoppen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Ultimaker 2 GO Filamenten goedkoop

Naast een 3D-printer kopen zelf heb je ook nog kunstof of ander materiaal nodig om mee te printen. Ook wel filament genoemd.
Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Hetzelfde als een 3D-printer goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor Filamenten?
bekijk alle Filamenten

Een 3D Scanner kopen kan het printen een stuk leuker maken!
Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

Mis je een 3D Printer?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

Ultimaker producten

icon: Ultimaker S5 - te koop vanaf:  6.250,-

Ultimaker S5

Ultimaker - De S5 heeft een groter bouwvolume, een intuïtief touchscreen en een filament flow sensor, dat is de Ultimaker S5. Gebouwd voor de kantooromgeving bereikt u met deze 3D...

Amazon: € 6.250,-

icon: Ultimaker 3 - te koop vanaf:  3.599,-

Ultimaker 3

Ultimaker - De nieuwe Ultimaker 3 kopen is op alle fronten een verbetering ten opzichte van de voorganger, maar het belangrijkste pluspunt is toch wel de toevoeging van een tweede printkop....

Meerdere verkopers: vanaf € 3.599,-

icon: Ultimaker 3 Extended - te koop vanaf:  4.469,-

Ultimaker 3 Extended

Ultimaker - De nieuwe Ultimaker 3 Extended is de grote broer van de nieuwe Ultimaker 3 en een flinke verbetering ten opzichte van z'n voorganger, de Ultimaker 2+ Extended. Belangrijkste...

Meerdere verkopers: vanaf € 4.469,-

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen