HP 3D Structured Light

Prijzen vergelijken december 2019

Amazon

1.972,94

Beschikbaar

Leg in luttele seconden de realiteit vast in 3D, dankzij deze HP 3D Structured Light Scanner Pro S3. Dankzij dit apparaat scan je precieze 360° 3D...

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: 1-5 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.972,94?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.972,94

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties HP 3D Structured Light

3D Scanners

Scantechnologie Structured Light-scantechnologie
Minimaal scanvolume (cm) 60
Maximaal scanvolume (cm) 500
Geschikt voor besturingssysteem Windows Vista, 7, 8, 10
Scan resolutie (mm) 0,1
Werkbereik (Operating range) (m) 0,05
Ondersteunde 3D file-formaten obj,ply,stl

Fysieke eigenschappen scanner

Draagbaar
HP 3D Structured Light kopen?
Goedkoopste prijs: HP 3D Structured Light laagste prijs gevonden € 1.972,94
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Leg in luttele seconden de realiteit vast in 3D, dankzij deze HP 3D Structured Light Scanner Pro S3. Dankzij dit apparaat scan je precieze 360° 3D modellen, gebruik makend van vooruitstrevende Structured Light scantechnologie.

Digitaliseer realiteit met uitzonderlijke precisie
Structured Light scanning is een technologie die gebruik maakt van de fysieke afmetingen van een object – iedere hoek, kromming en inkeping – om dit te digitaliseren tot een 360° 3D-model, met een resolutie tot 0.05mm en 2.3 miljoen hoekpunten per scan.

Vlot en naadloos modeleren
Verhoog de productiviteit door de overgang tussen fysieke en digitale modellen te vergemakkelijken. Binnen enkele seconden maak je geweldige 3D-scans, die je snel en makkelijk omzet in printbare bestanden, die je ook vlot nabewerkt.

Flexibel, schaalbaar en mobiel
Door zijn set up is deze HP 3D Structured Light Scanner zeer flexibel. Of je nu kleine bouten of een gehele motor wilt inscannen, het is allemaal mogelijk. Door de verschillende add-ons kan je daarnaast de functionaliteit nog verhogen.

Hoe werkt de HP 3D Structured Light Scanner?
De camera detecteert de patronen die door de beamer worden geprojecteerd, en scant zo het 3D-model van een fysiek object. De intuïtieve hoog accurate software optimaliseert daarnaast de resultaten voor objecten met reflecterende oppervlaktes. Er is ook de mogelijkheid om de scanner uit te breiden naar een dual-camera set-up.

Daarnaast heeft de 3D Structured Light Scanner de optie om de RGB-opties van een object te lezen. Deze optie kan ook uitgeschakeld worden. De gescande file exporteer je als .obj, .stl of .ply, allemaal compatibel met een grote variatie aan CAD programma’s.

HP 3D Structured Light heeft een werkbereik van 0,05 (Operating range in m) en heeft een scan resolutie in milimeters van maar liefst: 0,1.

Goedkope 3D Scanner kopen?
Tussend de verschillende shops zijn er voor 3D-scanner grote prijsverschillen! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Beste 3D Scanner. Bekijk eerst bij ons de reviews of de top 10 blogs. Wij verkopen zelf -geen- 3D-scanners, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

HP 3D Structured Light aanbieding

Bekijk en vergelijk bij ons 3D-scanners van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

HP 3D Structured Light kopen

Ben je overtuigd en wil je de HP 3D Structured Light kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Filamenten HP 3D Structured Light goedkoop

Naast een 3D-scanner heb je voor je 3D-printer ook nog een printmateriaal nodig in een willekeurige kleur of ondersteuningsmateriaal om mee te printen. Ook wel filament genoemd. Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten of ondersteuningsmateriaal. Waarom zou je dan teveel betalen?
bekijk alle Filamenten

De nieuwste en beste 3D-printer nodig voor de HP 3D Structured Light?

Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van de nieuwste printers en de beste merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-printers


Mis je een product?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete filament, 3D-scanner, 3D-pen of 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

Prijzen vergelijken HP 3D Structured Light. December 2019

HP producten

icon: HP 3D Desk Automatic Turntable Pro

HP 3D Desk Automatic Turntable Pro

HP - Verbeter en versnel het scanproces dankzij dit hulpmiddel voor de HP 3D Structured Light Scanner Pro. Deze draaitafel werkt automatisch, zodat je iedere zijde van het object...

Bekijk dit product

icon: HP 3D Desk Scan Lever Pro - te koop vanaf:  5.305,86

HP 3D Desk Scan Lever Pro

HP - HP 3D desk scannerarm Pro, ook bekend als HP 3D Scan Lever Pro met aluminium kenmerken. Scan betrouwbaar met deze stabiele, maar flexibele arm die de nauwkeurigheid van de scan...

Amazon: € 5.305,86

icon: HP 3D Dual Camera Upgrade

HP 3D Dual Camera Upgrade

HP - Optimaliseer je ervaringen met de 3D Structured Light Scanner Pro, dankzij deze upgrade kit. Met deze tweede camera verhoog je de kwaliteit van het gescande model, verklein je de...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen