ICE filaments PLA+

ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid, mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s. Dit zorgt voor een combinatie van efficiëntie en kwaliteit. Door de materiaalopbouw van PLA+ is het een alternatief voor ABS, maar zonder de schadelijke biologische toevoegingen en nadelen zoals kromtrekking. PLA+ is daarnaast gekristalliseerd na het printen, wat zorgt voor een grotere stijfheid van het materiaal bij hogere temperaturen. Door de print te laten gloeien na het printen optimaliseer je de eigenschappen. Gloeien is een vorm van nabewerking waarbij het materiaal opgewarmd wordt tot 95°C of hoger, om nadien op kamertemperatuur te laten afkoelen....

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties ICE filaments PLA+

3D Printmaterialen

3D-printtechniek FDM / FFF
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 1,75 / 2,85
Materiaal (PLA/ABS/PET) PLA
Fabrikant ICE FILAMENTS
Diametertolerantie (mm) 0,05
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius) Nee (maar als het kan 35-60)
Smelttemperatuur (Graden Celsius) 210
Gewicht (kg/liter) 0,750
Kleur(en) Diverse kleuren beschikbaar
Aanbevolen printtemperatuur (Graden Celsius) 180 - 210
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid, mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s. Dit zorgt voor een combinatie van efficiëntie en kwaliteit. Door de materiaalopbouw van PLA+ is het een alternatief voor ABS, maar zonder de schadelijke biologische toevoegingen en nadelen zoals kromtrekking.

PLA+ is daarnaast gekristalliseerd na het printen, wat zorgt voor een grotere stijfheid van het materiaal bij hogere temperaturen. Door de print te laten gloeien na het printen optimaliseer je de eigenschappen. Gloeien is een vorm van nabewerking waarbij het materiaal opgewarmd wordt tot 95°C of hoger, om nadien op kamertemperatuur te laten afkoelen. PLA+ wordt vooral gebruikt voor industriële applicaties waar het printgemak en de hoge mechanische eigenschappen gecombineerd moeten worden. 

ICE staat voor Innovate, Create, Explore. ICE Filaments biedt iedere gebruiker een hoogkwalitatief alternatief voor de printer gebonden filamentmerken.

Eigenschappen

  • Print zoals PLA met de eigenschappen van ABS
  • Ontwikkeld voor een hoge printsnelheid (> 120mm/s)
  • Hittebestendig tegen hogere temperaturen
  • Heat deflection temperatuur na gloeien 95°C+
  • Semi matte afwerking
  • Amper krimping na gloeien


Aanbevolen printtemperatuur
220°C – 250°C

Aanbevolen printbed temperatuur
50°C – 60°C

ICE Filaments werd ontwikkeld om aan ieders wensen te voldoen. ICE Filaments werd getest op verschillende type FDM 3D-printers, in verschillende diameters. Door deze tests biedt ICE Filaments aan iedere gebruiker van filamenten de mogelijkheid om hoogkwalitatieve resultaten te behalen. Zowel open source als closed source 3D-printers werken met ICE Filaments.

ICE filaments PLA+ is verkrijgbaar in de kleuren Diverse kleuren beschikbaar heeft een diameter in millimeters van: 1,75 / 2,85.

Filament goedkoop
Mis je een filament? Stuur ons een email en wij voegen je beste filament toe aan onze filament prijsvergelijker.
Het kopen van een Filament is niet eenvoudig vanwege de zeer grote prijsverschillen tussen de verschillende shops wat van dag tot dag kan veranderen! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Als je elke keer dat je wilt kopen, eerst bij ons de prijs vergelijkt van de ICE filaments PLA+ filament, dan kan je jaarlijks een berg besparen op je printkosten. Wij verkopen zelf -geen- Filamenten, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons goedkope Filamenten van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

ICE filaments PLA+ aanbieding

Ben je overtuigd en wil je de ICE filaments PLA+ goedkoop kopen of ICE filaments PLA+ filament prijzen vergelijken? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Een 3D-scanner kan het printen een stuk leuker maken!
Naast een 3D printer kopen houden wij dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

De nieuwste en beste 3D-printer nodig voor de ICE filaments PLA+?

Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van de nieuwste 3D printers en de beste merken voor je in de gaten! Hetzelfde als filamenten goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor een 3D printer?
bekijk alle populaire 3D-printers


Mis je een product?
Stuur ons een email en wij voegen jouw favoriete Filament, 3D-scanner, pen of 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

ICE filaments producten

icon: ICE filaments TPU

ICE filaments TPU

ICE filaments - ICE Filaments TPU98A is een speciaal ontwikkeld flexibel materiaal, perfect geschikt voor printen op de meeste FDM 3D-printers. In tegenstelling tot andere flexibele materialen is...

Bekijk dit product

icon: ICE filaments PLA+

ICE filaments PLA+

ICE filaments - ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid, mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan...

Bekijk dit product

icon: ICE filaments PLA - te koop vanaf:  16,94

ICE filaments PLA

ICE filaments - ICE Filaments PLA is een sterk, gebruiksvriendelijk, hoogkwalitatief filament dat harder en minder breekbaar is dan andere PLA’s. PLA is makkelijk printbaar op lage...

Amazon: € 16,94

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen