3D Systems SENSE RS

De Sense RS is de tweede generatie 3D scanners van 3D Systems (voorheen Cubify). De scanner heeft niet alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding, het is ook een 3D scanner met enorme mogelijkheden en een scherp oog voor detail. De Sense RS heeft een verbeterde kleuropname door toepassing van Intel RealSense-technologie. Software De software van 3D Systems is de laatste jaren flink bijgewerkt en is nu nóg eenvoudiger in gebruik. De Sense-RS 3D scanner heeft het meest veelzijdige scanbereik in zijn klasse, met optimale automatische instellingen voor zowel grote als kleine objecten. Door te selecteren wat voor een soort scan er gemaakt moet worden (object, hoofd of lichaam), past de Sense RS zich automatisch aan om zo de beste resultaten te verkrijgen. Hiermee scan je niet...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties 3D Systems SENSE RS

3D Scanners

Scantechnologie Hand Held Mobility
Minimaal scanvolume (cm) 20 x 20 x 20
Maximaal scanvolume (cm) 000 x 200 x 200
Maximale snelheid (frames per second (fps)) 30
Data interface USB 3.0
Geschikt voor besturingssysteem Windows 8 (of hoger)
Afbeelingsresolutie (Depth image) (pixels) 640 x 480
Afmeting kleurafbeelding (Color image size) (pixels) 1920 x 1080
Scan resolutie (mm) 1 - 2,5
Werkbereik (Operating range) (m) 0,1 - 0,7
Omgevingstemperatuur (Graden Celsius) 10 - 40
Intelís RealSense

Fysieke eigenschappen scanner

Gewicht (kg) 0,238
Draagbaar
Afmeting scanner (l x d x h - mm) 41 x 157 x 61
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Sense RS is de tweede generatie 3D scanners van 3D Systems (voorheen Cubify). De scanner heeft niet alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding, het is ook een 3D scanner met enorme mogelijkheden en een scherp oog voor detail. De Sense RS heeft een verbeterde kleuropname door toepassing van Intel RealSense-technologie.

Software
De software van 3D Systems is de laatste jaren flink bijgewerkt en is nu nóg eenvoudiger in gebruik. De Sense-RS 3D scanner heeft het meest veelzijdige scanbereik in zijn klasse, met optimale automatische instellingen voor zowel grote als kleine objecten. Door te selecteren wat voor een soort scan er gemaakt moet worden (object, hoofd of lichaam), past de Sense RS zich automatisch aan om zo de beste resultaten te verkrijgen. Hiermee scan je niet alleen sneller, maar ook nog eens op een hoger niveau!

Met de Sense RS kan je de wereld om je heen en vastleggen in 3D-bestanden. Vervolgens is het mogelijk de scan te bewerken en te printen op uw eigen 3D-printer. De Sense RS is snel, gemakkelijk, draagbaar en praktisch. De 3D Systems scanner biedt full-color 3D scanning voor thuisgebruik en op school. Afhankelijk van uw doel en kwaliteitseisen kan de Sense zelfs geschikt zijn voor bedrijfsmatig gebruik.

Portable
De Sense is licht, draagbaar en klein genoeg om in een laptoptas mee te nemen en maakt het daarmee mogelijk gegevens te scannen waar u ook maar bent. Eenmaal thuis, op school of kantoor kunt u de scan vervolgens bewerken, gebruiken in uw ontwerpen en tenslotte 3D-printen. De Sense-RS 3D scanner en eigen software kunnen niet zonder elkaar werken. De software laat je toe te scannen, verkleinen, dingen aan te passen en je scan te exporteren naar andere software, zoals Cubify Sculpt.

Integratie
De volledige integratie tussen de Sense scanner en 3D printers van 3D Systems geeft creatieve vrijheid als nooit tevoren. Met snel bijsnijden, verbeteren en de verscherpings tools maakt de Sense 3D scanner printbare bestanden binnen een paar minuten.

3D Systems SENSE RS heeft een werkbereik van 0,1 - 0,7 (Operating range in m) en heeft een scan resolutie in milimeters van maar liefst: 1 - 2,5.

Goedkope 3D Scanner kopen?
Tussend de verschillende shops zijn er voor 3D-scanner grote prijsverschillen! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Beste 3D Scanner. Bekijk eerst bij ons de reviews of de top 10 blogs. Wij verkopen zelf -geen- 3D-scanners, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

3D Systems SENSE RS aanbieding

Bekijk en vergelijk bij ons 3D-scanners van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

3D Systems SENSE RS kopen

Ben je overtuigd en wil je de 3D Systems SENSE RS kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Filamenten 3D Systems SENSE RS goedkoop

Naast een 3D-scanner heb je voor je 3D-printer ook nog een printmateriaal nodig in een willekeurige kleur of ondersteuningsmateriaal om mee te printen. Ook wel filament genoemd. Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten of ondersteuningsmateriaal. Waarom zou je dan teveel betalen?
bekijk alle Filamenten

De nieuwste en beste 3D-printer nodig voor de 3D Systems SENSE RS?

Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van de nieuwste printers en de beste merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-printers


Mis je een product?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete filament, 3D-scanner, 3D-pen of 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

3D Systems producten

icon: 3D Systems SENSE RS

3D Systems SENSE RS

3D Systems - De Sense RS is de tweede generatie 3D scanners van 3D Systems (voorheen Cubify). De scanner heeft niet alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding, het is ook een 3D scanner met...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen