Formlabs Color Base

De Color Base van Formlabs is de cartridge gevuld met een basismateriaal. Afhankelijk van de gewenste kleur die u wil printen voegt u er verschillende hoeveelheden pigmentkleur aan toe. Via de color mixer kiest u tussen de 16 vooropgestelde kleuren die Formlabs heeft klaargemaakt. Daarnaast hebt u ook de optie om zelf een kleur te kiezen. Meng de juiste hoeveelheid Formlabs Pigment in de Color Base, en print in kleur. Welke voordelen biedt de Color Base? Dankzij de Color Kit krijgen uw prototypes, conceptuele modellen en andere prints de hoogste kwaliteit in een consistente kleur. Het is uiteraard ook mogelijk om het verven van uw modellen te combineren op gekleurde prints. Color resin Meerdere modellen in dezelfde kleur Solide gekleurde prints met een matte afwerking...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Formlabs Color Base

3D Printmaterialen

3D-printtechniek SLA
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Hars
Systeem (Open/gesloten) Gesloten
Fabrikant Formlabs
Bestemd voor Formlabs 2
Gewicht (kg/liter) 0,8
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Color Base van Formlabs is de cartridge gevuld met een basismateriaal. Afhankelijk van de gewenste kleur die u wil printen voegt u er verschillende hoeveelheden pigmentkleur aan toe.

Via de color mixer kiest u tussen de 16 vooropgestelde kleuren die Formlabs heeft klaargemaakt. Daarnaast hebt u ook de optie om zelf een kleur te kiezen. Meng de juiste hoeveelheid Formlabs Pigment in de Color Base, en print in kleur.

Welke voordelen biedt de Color Base?
Dankzij de Color Kit krijgen uw prototypes, conceptuele modellen en andere prints de hoogste kwaliteit in een consistente kleur. Het is uiteraard ook mogelijk om het verven van uw modellen te combineren op gekleurde prints.

Color resin

  • Meerdere modellen in dezelfde kleur
  • Solide gekleurde prints met een matte afwerking
  • Gekleurde prints recht uit de printer
  • Bestand tegen externe factoren

Nabewerken

  • Een model dat meerdere kleuren krijgt
  • Meerkleurige prints met nabewerking
  • Nabewerking vereist
  • Niet altijd bestand tegen externe factoren

Welke kleuren zijn mogelijk?
In het Recipe Book heeft Formlabs alvast 16 verschillende kleuren getest en toegevoegd. Maar het blijft niet bij de 16 kleuren, u kan uiteraard ook zelf uw kleur personaliseren dankzij de Color Picker. De Color Picker geeft aan hoeveel Pigment u nodig heeft om uw eigen kleur te maken.

Formlabs Color Base .

Filament goedkoop
Mis je een filament? Stuur ons een email en wij voegen je beste filament toe aan onze filament prijsvergelijker.
Het kopen van een Filament is niet eenvoudig vanwege de zeer grote prijsverschillen tussen de verschillende shops wat van dag tot dag kan veranderen! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Als je elke keer dat je wilt kopen, eerst bij ons de prijs vergelijkt van de Formlabs Color Base filament, dan kan je jaarlijks een berg besparen op je printkosten. Wij verkopen zelf -geen- Filamenten, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons goedkope Filamenten van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

Formlabs Color Base aanbieding

Ben je overtuigd en wil je de Formlabs Color Base goedkoop kopen of Formlabs Color Base filament prijzen vergelijken? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Een 3D-scanner kan het printen een stuk leuker maken!
Naast een 3D printer kopen houden wij dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

De nieuwste en beste 3D-printer nodig voor de Formlabs Color Base?

Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van de nieuwste 3D printers en de beste merken voor je in de gaten! Hetzelfde als filamenten goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor een 3D printer?
bekijk alle populaire 3D-printers


Mis je een product?
Stuur ons een email en wij voegen jouw favoriete Filament, 3D-scanner, pen of 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

Formlabs producten

icon: Formlabs Color Base

Formlabs Color Base

Formlabs - De Color Base van Formlabs is de cartridge gevuld met een basismateriaal. Afhankelijk van de gewenste kleur die u wil printen voegt u er verschillende hoeveelheden pigmentkleur...

Bekijk dit product

icon: Formlabs Color Kit

Formlabs Color Kit

Formlabs - De gloednieuwe Color Kit van Formlabs laat u toe om een volledig spectrum aan mogelijkheden te ontdekken. Deze eerste geïntegreerde oplossing om kleuren van resins te mixen...

Bekijk dit product

icon: Formlabs Form 2 Standard Resin hars

Formlabs Form 2 Standard Resin hars

Formlabs - De resins (harsen) van Formlabs zijn door het bedrijf zelf ontwikkeld om er zeker van te zijn dat men de hoogste kwaliteit output kan garanderen. Hierdoor moet elke hars borg...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen