CraftBot Plus

Prijzen vergelijken januari 2020

Amazon

477,-

Beschikbaar

Het in Boedapest gevestigde CraftUnique is een bedrijf met veel kennis van 3D printen waarbij men streeft naar een perfect product van de beste materialen,...

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: 1-5 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 477,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 477,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties CraftBot Plus

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 250 x 200 x 200
Printmateriaal PLA, ABS, PETG, HIPS, Nylon, flexibel filament
Laagdikte (micron / mm) 100-300 / 0,1-0,3
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed (Graden Celsius) 50-110
Maximaal printvolume (Liters) 10
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 4 x 4 x 2 / 0,004 x 0,004 x 0,002
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 260
Print snelheid (mm3/s) 50-200
Print kop snelheid (mm/s) 50-160

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi (WIFI model beschikbaar)
Bluetooth

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 400 x 360 x 450
Aantal printkoppen (Extruders) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 275
Gewicht (kg) 14

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd CraftWare - leverancier (freeware)
Ondersteunde 3D bestand typen STL, OBJ, CWPRJ
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows
CraftBot Plus kopen?
Goedkoopste prijs: CraftBot Plus laagste prijs gevonden € 477,-

REVIEW

9.6
 • Goedkoop • Eenvoudige te bedienen • Bouwkwaliteit printer • Groot bouwvolume
 • Langzaam • (nog) Geen Dual Extruder • Software soms wat foutjes • Geen wireless verbinding • Printkwaliteit is redelijk
 • Experts

  1 bedrijf die een review heeft geschreven over de CraftBot Plus geeft in totaal een 9.6 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Het in Boedapest gevestigde CraftUnique is een bedrijf met veel kennis van 3D printen waarbij men streeft naar een perfect product van de beste materialen, gebruiksvriendelijk en voor een concurrerende prijs.

  Nieuwe generatie
  CraftUnique claimt dat de CraftBot Plus een 3D printer is die te vergelijken valt met Ultimaker en de Zortrax, maar dan voor de helft van het geld. CraftUnique heeft oog voor detail en dat is te zien aan het de CraftBot Plus met veel handige features. De eerste versie van de CraftBot werd als Indiegogo crowdfunding campagne gelanceerd en werd voor meer dan 600% en bijna een kwart miljoen dollar succesvol gefinancierd!

  Direct vanaf het begin werd de eerste generatie CraftBot gezien als een van de beste budget 3D printers die er te krijgen was. Het tweede generatiemodel, de CraftBot Plus, is de verbeterde versie en staat wederom hoog in de lijst als favoriet bij de budget modellen.

  De CraftBot Plus is een upgrade van de originele CraftBot en aan het uiterlijk van de printer is weinig veranderd. Het moederbord is vernieuwd, waardoor de printer nu met 24 volt overweg kan en het verwarmde bouwoppervlak kan nu tot 110 graden verwarmd worden. Daarnaast zitten er op het moederbord aansluitingen voor een dubbele extruder, een upgrade die in de toekomst er voor deze printer zal gaan komen.

  Laagdikte
  De CraftBot Plus kan laagdiktes printen van 100 micron(0,1 mm) tot 300 micron (0,03 mm). Voor een 3D printer van deze tijd is dat redelijk, maar de concurenten kunnen betere kwaliteit printen.

  Printtechiek
  De CraftBot Plus maakt gebruik van de populaire en voordelige printmethode Fused Deposition Modeling (FDM) ook Fused Filament Fabrication (FFF) genoemd. Bij deze printtechniek worden gesmolten lagen per laag opgebouwd. Bekijk onze uitgebreide Special: 3D Printtechnieken.

  Fysiek
  De CraftBot Plus is 40 x 36 x 45 cm en weegt slechts 14 kg. Dit maakt de CraftBot eenvoudig verplaatsbaar en de 3D printer zal niet veel ruimte op uw bureau innemen. De CraftBot Plus wordt kant en klaar geleverd en u kunt direct aan de slag. De printer voelt stevig aan en is goed gebouwd.

  Bouwvolume
  De CraftBot Plus heeft, in tegenstelling tot zijn omvang, een groot bouwvolume van 250 x 200 x 200mm. De CraftBot Plus beschikt over een 'Direct Drive' extruder en een groot verwarmd printbed. Hierdoor is de printer niet supersnel, maar kan deze wel met zeer veel materialen overweg (ABS, PLA, HIPS, PETG, Nylon, Flexibel filament, LayWood, Laybrick en meer). Bekijk onze Special: 3D Printmaterialen (filaments)

  Gebruiksvriendelijkheid
  De CraftBot Plus is een gebruiksvriendelijke 3D printer met toch een breed scala aan mogelijkheden. Het kalibratie proces van de 3D printer is snel en gemakkelijk en neemt daardoor veel zorgen weg bij u als gebruiker.

  Software
  3D printers van CraftUnique worden standaard geleverd met CraftWare slicer software. Deze is eenvoudig in gebruik, maar biedt toch veel mogelijkheden. Craftware ondersteund de 3D bestandtypen CWPRJ, CWSP, STL en OBJ.

  Eenvoudige bediening
  Met het touchscreen paneel is de CraftBot Plus printer zeer gemakkelijk te bedienen. Ook het laden van het printmateriaal (filament) kan worden bestuurd via touchscreen. De printer heeft daarnaast tal van standaard instellingen voor materialen, zodat u gewoon het soort materiaal kunt kiezen waar u mee wilt gaan printen. De printer stelt de juiste instellingen automatisch in. Na het printen kunt u het bouwplatform losmaken om eenvoudig uw model te verwijderen.

  Verbinding
  De CraftBot Plus heeft geen native data opslag (SD-kaart) of draadloze communicatie (WIFI of Bluetooth). Het ontbreken van draadloze communicatie en opslag aan boord betekent dat de 3D printer, gedurende een afdruktaak, altijd verbonden moet zijn met uw computer (via een USB-kabel).

  Single vs Dual extruder
  Op dit moment heeft de CraftBot Plus nog geen meerdere printkoppen (extruders), maar CraftUnique heeft aangegeven bezig te zijn met een uitbreidingset voor de CraftBot Plus, waardoor printen met Dual Extruder mogelijk zal zijn.

  CraftBot Plus heeft een maximale printgrootte van 250 x 200 x 200 (l x b x h - mm) en kan overweg met de volgende printmaterialen: PLA, ABS, PETG, HIPS, Nylon, flexibel filament.

  Goedkope 3D Printer kopen?
  Het kopen van een CraftBot Plus 3D printer met 1 (Single Extruder) printkoppen is niet eenvoudig vanwege de grote prijsverschillen tussen de vele shops! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- 3D-printers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

  CraftBot Plus aanbieding

  Bekijk en vergelijk bij ons 3D Printers van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen. Beste 3D Printer. Bekijk eerst bij ons de reviews of top 10 blogs. Lees een eventuele beoordeling door de Consumentenbond of Kieskeurig. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
  Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
  bekijk de grote prijsverschillen

  CraftBot Plus kopen

  Ben je overtuigd en wil je de CraftBot Plus kopen met 1 (Single Extruder) printkoppen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

  CraftBot Plus Filamenten goedkoop

  Naast een 3D-printer kopen zelf heb je ook nog kunstof of ander materiaal nodig om mee te printen. Ook wel filament genoemd.
  Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Hetzelfde als een 3D-printer goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor Filamenten?
  bekijk alle Filamenten

  Een 3D Scanner kopen kan het printen een stuk leuker maken!
  Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
  bekijk alle populaire 3D-scanners

  Mis je een 3D Printer?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen