Ultimaker Filament PC (NFC)

Het 3D-print materiaal Polycarbonaat (PC) geeft een geweldige afdrukkwaliteit, is temperatuurbestendigheid tot 110 graden Celsius en biedt en goede mechanische sterkte en taaiheid. Ultimaker's PC filament behoudt sterkte, maat, vorm en taaiheid zelfs bij blootstelling aan hoge temperaturen en is een perfect filament voor het afdrukken van mallen, gereedschappen en functionele. De hittebestendigheid van Polycarbonaat zorgt ervoor dat de geprinte objecten onder de meest extreme omstandigheden hun vorm houden en is daardoor ideaal voor een scala aan functionele toepassingen die sterke mechanische eigenschappen nodig hebben. PC-filament is een amorf thermoplastisch polymeer, wat resulteert in een betere lichttransmissie door 3D gedrukte delen heen. De transparante uitvoering van het...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Ultimaker Filament PC (NFC)

3D Printmaterialen

3D-printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 2,85
Materiaal (PLA/ABS/PET) Polycarbonaat (PC)
Fabrikant Ultimaker
Bestemd voor Alle Ultimaker 3D-printers
Diametertolerantie (mm) 0,1
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius)
Smelttemperatuur (Graden Celsius) 145-160
Gewicht (kg/liter) 0,750 KG
Kleur(en) Transparent, White, Black
Transparantie Alleen de kleur 'Transparent'
Oplosbaar (insoluble)
Geurafgave Gering
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Het 3D-print materiaal Polycarbonaat (PC) geeft een geweldige afdrukkwaliteit, is temperatuurbestendigheid tot 110 graden Celsius en biedt en goede mechanische sterkte en taaiheid. Ultimaker's PC filament behoudt sterkte, maat, vorm en taaiheid zelfs bij blootstelling aan hoge temperaturen en is een perfect filament voor het afdrukken van mallen, gereedschappen en functionele.

De hittebestendigheid van Polycarbonaat zorgt ervoor dat de geprinte objecten onder de meest extreme omstandigheden hun vorm houden en is daardoor ideaal voor een scala aan functionele toepassingen die sterke mechanische eigenschappen nodig hebben.

PC-filament is een amorf thermoplastisch polymeer, wat resulteert in een betere lichttransmissie door 3D gedrukte delen heen. De transparante uitvoering van het PC-filament is dus zeer goed bruikbaar voor objecten die licht moeten doorlaten, zoals een lampenkap.

Voordelen

 • Hoge taaiheid, vooral voor de niet-doorzichtige filamenten
 • Bestand tegen hoge temperaturen en behoudt zijn vorm tot 110  graden Celsius
 • Vlam-vertragende eigenschappen
 • Maatvast
 • Sterke binding tussen lagen
 • Goed hechting aan printbed
 • Verlichtingstoepassingen mogelijk bij gebruik van transparant filament
 • Ontworpen voor printen bij gematigde temperaturen
 • Geminimaliseerd kromtrekken zorgt voor een naadloze 3D-print ervaring

Verpakking
Ultimaker's PC-filament wordt geleverd op een spoel met daarop 750 gram thermoplastisch materiaal met een diameter van 2,85 mm. Het filament is beschikbaar in de volgende kleuren:

 • PC Transparent
 • PC White
 • PC  Black

Filament-systeem
Ultimaker hanteert een zogenoemd open filament-systeem waardoor je dus ook 3D-printmaterialen van andere leveranciers kan gebruiken. Wil je alleen het beste, dan zul je merken dat de filamenten van Ultimaker zelf meestal het beste resultaat geven.

Meer informatie over alle soorten 3D-printmaterialen? Bekijk onze special 'Welke 3D-filament printmaterialen zijn er en wat zijn de verschillen?'.

Ultimaker Filament PC (NFC) is verkrijgbaar in de kleuren Transparent, White, Black heeft een diameter in millimeters van: 2,85.

Filament goedkoop
Mis je een filament? Stuur ons een email en wij voegen je beste filament toe aan onze filament prijsvergelijker.
Het kopen van een Filament is niet eenvoudig vanwege de zeer grote prijsverschillen tussen de verschillende shops wat van dag tot dag kan veranderen! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Als je elke keer dat je wilt kopen, eerst bij ons de prijs vergelijkt van de Ultimaker Filament PC (NFC) filament, dan kan je jaarlijks een berg besparen op je printkosten. Wij verkopen zelf -geen- Filamenten, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons goedkope Filamenten van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

Ultimaker Filament PC (NFC) aanbieding

Ben je overtuigd en wil je de Ultimaker Filament PC (NFC) goedkoop kopen of Ultimaker Filament PC (NFC) filament prijzen vergelijken? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Een 3D-scanner kan het printen een stuk leuker maken!
Naast een 3D printer kopen houden wij dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

De nieuwste en beste 3D-printer nodig voor de Ultimaker Filament PC (NFC)?

Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van de nieuwste 3D printers en de beste merken voor je in de gaten! Hetzelfde als filamenten goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor een 3D printer?
bekijk alle populaire 3D-printers


Mis je een product?
Stuur ons een email en wij voegen jouw favoriete Filament, 3D-scanner, pen of 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

Ultimaker producten

icon: Ultimaker PP Natural (NFC)

Ultimaker PP Natural (NFC)

Ultimaker - Polypropyleen (PP) is een van de favoriete materialen van ontwikkelaars. Veel bestaande toepassingen zijn gemaakt uit PP – van elektronische componenten tot...

Bekijk dit product

icon: Ultimaker Filament ABS (NFC)

Ultimaker Filament ABS (NFC)

Ultimaker - ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen) wordt overal ter wereld gebruikt voor een groot aantal toepassingen en staat vooral bekend om zijn uitzonderlijke mechanische eigenschappen en...

Bekijk dit product

icon: Ultimaker Filament PC (NFC)

Ultimaker Filament PC (NFC)

Ultimaker - Het 3D-print materiaal Polycarbonaat (PC) geeft een geweldige afdrukkwaliteit, is temperatuurbestendigheid tot 110 graden Celsius en biedt en goede mechanische sterkte en...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen