Ultimaker Filament TPU 95A (NFC)

TPU 95A (thermoplastic polyurethaan) filament is de beste keuze voor industriële applicaties en een wijde range aan productieprojecten die de kenmerken nodig hebben van zowel rubber als plastic. Speciaal ontwikkeld voor een goede consistentie in 3D-printen, is TPU 95A van Ultimaker een semi-flexibele en chemisch resistent materiaal met een sterke laaghechting. Daarbij is het makkelijker en sneller te printen dan andere TPU-filamenten. Met een shore-A hardheid van 95 en indrukwekkende rekbaarheid tot 580%, is Ultimaker's TPU 95A semi-flexibel en duurzaam. Het is bovendien perfect voor het printen van onderdelen die structuur en oppervlakte-eigenschappen moeten behouden terwijl ze worden onderworpen aan allerlei chemisch middelen. Ultimaker TPU 95A is een makkelijk en snel te...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Ultimaker Filament TPU 95A (NFC)

3D Printmaterialen

3D-printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 2,85
Materiaal (PLA/ABS/PET) Thermoplastic polyurethane (TPU)
Fabrikant Ultimaker
Bestemd voor Alle Ultimaker 3D-printers
Diametertolerantie (mm) 0,1
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius)
Smelttemperatuur (Graden Celsius) 220
Gewicht (kg/liter) 0,750 KG
Kleur(en) White
Transparantie
Oplosbaar (insoluble)
Geurafgave Gering
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

TPU 95A (thermoplastic polyurethaan) filament is de beste keuze voor industriële applicaties en een wijde range aan productieprojecten die de kenmerken nodig hebben van zowel rubber als plastic. Speciaal ontwikkeld voor een goede consistentie in 3D-printen, is TPU 95A van Ultimaker een semi-flexibele en chemisch resistent materiaal met een sterke laaghechting. Daarbij is het makkelijker en sneller te printen dan andere TPU-filamenten.

Met een shore-A hardheid van 95 en indrukwekkende rekbaarheid tot 580%, is Ultimaker's TPU 95A semi-flexibel en duurzaam. Het is bovendien perfect voor het printen van onderdelen die structuur en oppervlakte-eigenschappen moeten behouden terwijl ze worden onderworpen aan allerlei chemisch middelen.

Ultimaker TPU 95A is een makkelijk en snel te printen filament met een goede balans tussen flexibiliteit, slijtage en scheurresistentie. Tevens beschikt het over een goede weerstand tegen industriële chemicaliën en oliën. En dankzij de nieuwe mogelijkheden en standaardprofielen in de vernieuwde CURA-software van Ultimaker zijn zelfs complexe mechanische stukken eenvoudig te printen.

Voordelen

  • Uitmuntende slijtage en scheur-resistentie
  • Hoge impact-sterkte
  • Shore-A hardheid van 95
  • Tot wel 580% rekbaarheid
  • Een goede corrosie-weerstand tegen vele gewone industriële oliën en chemicaliën
  • Ontwikkeld voor een snelle en makkelijke 3D-printervaring

Verpakking
Ultimaker's TPU 95A-filament is standaard beschikbaar op een spoel met 750 gram thermoplastisch materiaal met een dikte van 2,85 mm. Het filament is alleen te koop in de kleur wit.

Filament-systeem
Ultimaker hanteert voor hun 3D-printers een open filament-systeem. Hierdoor kun je dus ook 3D-printmaterialen gebruiken van andere leveranciers, al zullen de eigen filamenten van Ultimaker wel vaak het beste resultaat geven.

Bekijk voor meer informatie over alle 3D-printmaterialen ook: 'Welke 3D-filament printmaterialen zijn er en wat zijn de verschillen?'.

Ultimaker Filament TPU 95A (NFC) is verkrijgbaar in de kleuren White heeft een diameter in millimeters van: 2,85.

Filament goedkoop
Mis je een filament? Stuur ons een email en wij voegen je beste filament toe aan onze filament prijsvergelijker.
Het kopen van een Filament is niet eenvoudig vanwege de zeer grote prijsverschillen tussen de verschillende shops wat van dag tot dag kan veranderen! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Als je elke keer dat je wilt kopen, eerst bij ons de prijs vergelijkt van de Ultimaker Filament TPU 95A (NFC) filament, dan kan je jaarlijks een berg besparen op je printkosten. Wij verkopen zelf -geen- Filamenten, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons goedkope Filamenten van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

Ultimaker Filament TPU 95A (NFC) aanbieding

Ben je overtuigd en wil je de Ultimaker Filament TPU 95A (NFC) goedkoop kopen of Ultimaker Filament TPU 95A (NFC) filament prijzen vergelijken? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Een 3D-scanner kan het printen een stuk leuker maken!
Naast een 3D printer kopen houden wij dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

De nieuwste en beste 3D-printer nodig voor de Ultimaker Filament TPU 95A (NFC)?

Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van de nieuwste 3D printers en de beste merken voor je in de gaten! Hetzelfde als filamenten goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor een 3D printer?
bekijk alle populaire 3D-printers


Mis je een product?
Stuur ons een email en wij voegen jouw favoriete Filament, 3D-scanner, pen of 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

Ultimaker producten

icon: Ultimaker PP Natural (NFC)

Ultimaker PP Natural (NFC)

Ultimaker - Polypropyleen (PP) is een van de favoriete materialen van ontwikkelaars. Veel bestaande toepassingen zijn gemaakt uit PP – van elektronische componenten tot...

Bekijk dit product

icon: Ultimaker Filament ABS (NFC)

Ultimaker Filament ABS (NFC)

Ultimaker - ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen) wordt overal ter wereld gebruikt voor een groot aantal toepassingen en staat vooral bekend om zijn uitzonderlijke mechanische eigenschappen en...

Bekijk dit product

icon: Ultimaker Filament PC (NFC)

Ultimaker Filament PC (NFC)

Ultimaker - Het 3D-print materiaal Polycarbonaat (PC) geeft een geweldige afdrukkwaliteit, is temperatuurbestendigheid tot 110 graden Celsius en biedt en goede mechanische sterkte en...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen