Ultimaker Filament PVA

PVA (Polyvinyl Alcohol) is een in water oplosbaar ondersteuningsmateriaal voor multi-extrusie 3D-printing. Met een goede thermische stabiliteit is Ultimaker PVA-filament ideaal voor het afdrukken van complexe modellen die ondersteuning nodig hebben in verband met grote overhangingen, diepe inwendige holten en ingewikkelde geometrieën. Ontworpen voor een naadloze 3D-print ervaring, zorgt PVA van Ultimaker voor een goede hechting aan zowel de PLA als Nylon. Voordelen Goede thermische stabiliteit resulteert in een betere weerstand tegen afbraak in vergelijking met andere PVA-filamenten Minder gevoelig voor vocht dan andere PVA-filamenten Goede hechting aan zowel PLA als Nylon Veilige oplossen in gewoon leidingwater; er zijn dus geen schadelijke chemicaliën nodig...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Ultimaker Filament PVA

3D Printmaterialen

3D-printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 2,85
Materiaal (PLA/ABS/PET) Polyvinyl Alcohol
Fabrikant Ultimaker
Bestemd voor Ultimaker 3 & 3 Extended
Diametertolerantie (mm) 0,1
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius)
Smelttemperatuur (Graden Celsius) 190-210
Gewicht (kg/liter) 0,750 KG
Kleur(en) Transparent
Transparantie
Oplosbaar (insoluble) Ja, in water
Geurafgave Gering
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

PVA (Polyvinyl Alcohol) is een in water oplosbaar ondersteuningsmateriaal voor multi-extrusie 3D-printing. Met een goede thermische stabiliteit is Ultimaker PVA-filament ideaal voor het afdrukken van complexe modellen die ondersteuning nodig hebben in verband met grote overhangingen, diepe inwendige holten en ingewikkelde geometrieën.

Ontworpen voor een naadloze 3D-print ervaring, zorgt PVA van Ultimaker voor een goede hechting aan zowel de PLA als Nylon.

Voordelen

  • Goede thermische stabiliteit resulteert in een betere weerstand tegen afbraak in vergelijking met andere PVA-filamenten
  • Minder gevoelig voor vocht dan andere PVA-filamenten
  • Goede hechting aan zowel PLA als Nylon
  • Veilige oplossen in gewoon leidingwater; er zijn dus geen schadelijke chemicaliën nodig
  • Biologisch afbreekbaar zonder gevaarlijke bijproducten

Verpakking
Ultimaker's PVA-filament wordt geleverd op een spoel met daarop 750 gram PVA-materiaal die een dikte heeft van 2,85 mm. Dit filament is alleen beschikbaar in de kleur transparant.

Filament-systeem
Voor alle Ultimaker 3D-printers geldt een open filament-systeem. Hierdoor kun je ook 3D-printmaterialen gebruiken van andere leveranciers dan Ultimaker. Over het algemeen zullen de eigen filamenten van Ultimaker wel zorgen voor het beste resultaat.

Software
Ultimaker maakt gebruik van Cura, de eigen freeware slider-software die gratis is te gebruiken. Cura is open source en hierdoor helpt de Ultimaker-gemeenschap het programma voortdurend nog verder te verbeteren. Met vele standaard profielen die je kunt selecteren wordt het gebruik van de verschillende soorten filamenten en dus ook het ondersteuningsmateriaal PVA, zeer eenvoudig gemaakt.

Bekijk ook eens onze special over alle 3D-printmaterialen: 'Welke 3D-filament printmaterialen zijn er en wat zijn de verschillen?'.

Ultimaker Filament PVA is verkrijgbaar in de kleuren Transparent heeft een diameter in millimeters van: 2,85.

Filament goedkoop
Mis je een filament? Stuur ons een email en wij voegen je beste filament toe aan onze filament prijsvergelijker.
Het kopen van een Filament is niet eenvoudig vanwege de zeer grote prijsverschillen tussen de verschillende shops wat van dag tot dag kan veranderen! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Als je elke keer dat je wilt kopen, eerst bij ons de prijs vergelijkt van de Ultimaker Filament PVA filament, dan kan je jaarlijks een berg besparen op je printkosten. Wij verkopen zelf -geen- Filamenten, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons goedkope Filamenten van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

Ultimaker Filament PVA aanbieding

Ben je overtuigd en wil je de Ultimaker Filament PVA goedkoop kopen of Ultimaker Filament PVA filament prijzen vergelijken? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

Een 3D-scanner kan het printen een stuk leuker maken!
Naast een 3D printer kopen houden wij dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

De nieuwste en beste 3D-printer nodig voor de Ultimaker Filament PVA?

Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van de nieuwste 3D printers en de beste merken voor je in de gaten! Hetzelfde als filamenten goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor een 3D printer?
bekijk alle populaire 3D-printers


Mis je een product?
Stuur ons een email en wij voegen jouw favoriete Filament, 3D-scanner, pen of 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

Ultimaker producten

icon: Ultimaker PP Natural (NFC)

Ultimaker PP Natural (NFC)

Ultimaker - Polypropyleen (PP) is een van de favoriete materialen van ontwikkelaars. Veel bestaande toepassingen zijn gemaakt uit PP – van elektronische componenten tot...

Bekijk dit product

icon: Ultimaker Filament ABS (NFC)

Ultimaker Filament ABS (NFC)

Ultimaker - ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen) wordt overal ter wereld gebruikt voor een groot aantal toepassingen en staat vooral bekend om zijn uitzonderlijke mechanische eigenschappen en...

Bekijk dit product

icon: Ultimaker Filament PC (NFC)

Ultimaker Filament PC (NFC)

Ultimaker - Het 3D-print materiaal Polycarbonaat (PC) geeft een geweldige afdrukkwaliteit, is temperatuurbestendigheid tot 110 graden Celsius en biedt en goede mechanische sterkte en...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen