Formlabs Form 2

Formlabs legt de lat voor professionele desktop 3D printers opnieuw een stuk hoger: de Formlabs Form 2 is misschien wel de meest vooruitstrevende desktop 3D printer van dit moment. Maak met behulp van lasers en hars (stereolithografie -SLA) ingewikkelde waterdichte structuren, ruige technische prototypes of andere ingewikkelde stukken en ontdek hoe de Form 2 een uitstekend hulpmiddel is als je wilt innoveren. Een verbeterd printproces De Form 2 beschikt over een nieuw slide peel mechanisme en een verwarmde resin tank waarmee de betrouwbaarheid van het printproces wordt verhoogd. Dit maakt het mogelijk een flinke variatie aan prints te produceren, van grovere, grote stukken tot eindproducten met zeer detailleerde elementen. Grotere prints, ongeziene resolutie Met een 40% groter...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Formlabs Form 2

Printspecificaties

Printtechniek Stereolithografie (SLA)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 145 145 175
Printmateriaal Hars
Laagdikte (micron / mm) 25 - 100

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Gesloten
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 25 x 50 x 100 / 0,025 x 0,050 x 0,1
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 35

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 350 330 520
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 65
Gewicht (kg) 13

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd PreForm - leverancier
Ondersteunde 3D bestand typen STL, OBJ
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Mac OSX, Windows

REVIEW

8.9
 • Eenvoudige bediening • Gebruiksvriendelijk • Perfecte printkwaliteit • Stil • Schitterend vormgegeven • WIFI • Touch screen
 • Zowel printer als printmaterialen (hars) zijn duur • Printen gaat langzaam • Rommeliger dan FDM
 • Experts

  11 bedrijven die een review hebben geschreven over de Formlabs Form 2 geven in totaal een 8.9 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Formlabs legt de lat voor professionele desktop 3D printers opnieuw een stuk hoger: de Formlabs Form 2 is misschien wel de meest vooruitstrevende desktop 3D printer van dit moment. Maak met behulp van lasers en hars (stereolithografie -SLA) ingewikkelde waterdichte structuren, ruige technische prototypes of andere ingewikkelde stukken en ontdek hoe de Form 2 een uitstekend hulpmiddel is als je wilt innoveren.

  Een verbeterd printproces
  De Form 2 beschikt over een nieuw slide peel mechanisme en een verwarmde resin tank waarmee de betrouwbaarheid van het printproces wordt verhoogd. Dit maakt het mogelijk een flinke variatie aan prints te produceren, van grovere, grote stukken tot eindproducten met zeer detailleerde elementen.

  Grotere prints, ongeziene resolutie
  Met een 40% groter bouwvolume van 145 x 145 x 175 mm, een laser met tot 50% meer detaillering en de precisie optics is de Form 2 niet alleen in staat groter te printen, het apparaat doet dat ook nog eens met een zeer goede detaillering met een laagdikte van 25 micron.

  Automatisch resin systeem
  Nog een voordeel van de Form 2: het automatische hervulsysteem dat automatisch berekent hoeveel resin er nodig is voor uw ontwerp. Hierdoor is het mogelijk grotere prints te print zonder dat pauzeren om de resin tank te hervullen nodig is.

  Verbind en print
  De Form 2 biedt connectiviteit via WiFi, Ethernet en USB en beschikt over een touchscreen display. Dus upload je modellen eenvoudig via WiFi, beheer vervolgens de wachtrij van je prints en ontvang ook nog eens notificaties als je prints voltooid zijn. Gemak dient de mens!

  Naast de printer zelf ontvang je tevens een Resin Tank & Wiper, een Finish Kit, een Build Platform en uitgebreide PreForm Software.

  Formlabs Form 2 heeft een maximale printgrootte van 145 145 175 (l x b x h - mm) en kan overweg met de volgende printmaterialen: Hars.

  Goedkope 3D Printer kopen?
  Het kopen van een Formlabs Form 2 3D printer is niet eenvoudig vanwege de grote prijsverschillen tussen de vele shops! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- 3D-printers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

  Formlabs Form 2 aanbieding

  Bekijk en vergelijk bij ons 3D Printers van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen. Beste 3D Printer. Bekijk eerst bij ons de reviews of top 10 blogs. Lees een eventuele beoordeling door de Consumentenbond of Kieskeurig. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
  Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
  bekijk de grote prijsverschillen

  Formlabs Form 2 kopen

  Ben je overtuigd en wil je de Formlabs Form 2 kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

  Formlabs Form 2 Filamenten goedkoop

  Naast een 3D-printer kopen zelf heb je ook nog kunstof of ander materiaal nodig om mee te printen. Ook wel filament genoemd.
  Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Hetzelfde als een 3D-printer goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor Filamenten?
  bekijk alle Filamenten

  Een 3D Scanner kopen kan het printen een stuk leuker maken!
  Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
  bekijk alle populaire 3D-scanners

  Mis je een 3D Printer?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen