XYZprinting Nobel 1.0 Advanced

Waren SLA-printers tot voor kort eigenlijk alleen beschikbaar voor de professionele gebruikers, met de Nobel 1.0 heeft XYZprinting die markt ook aangeboord voor de consument en kleine (productie) bedrijven. Hierdoor is het met een speciale kunsthars nu voor iedereen mogelijk objecten te printen tot in de kleinste details. Stereolithoraphy SLA is een afkorting voor ‘stereolithoraphy’, een 3D-print-techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser die stralen UV-licht door een bak met een vloeibaar filament (hars) heen straalt. Het resin reageert vervolgens op het UV-licht door daar te stollen, wat resulterende in de uiteindelijke 3D-print. En met deze techniek zijn zeer hoge resoluties te halen; in het geval van deze XYZprinting Nobel 1.0 Advanced tot wel 25 micron...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties XYZprinting Nobel 1.0 Advanced

Printspecificaties

Printtechniek Stereolithography (SLA)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 128 x 128 x 200
Laagdikte (micron / mm) 25-100

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Gesloten

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 280 x 345 x 590
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 9,6
Releasedatum Januari 2017

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd XYZware for Nobel
Ondersteunde 3D bestand typen .stl, XYZ format (.3ws, .3wn)
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows , Mac
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Waren SLA-printers tot voor kort eigenlijk alleen beschikbaar voor de professionele gebruikers, met de Nobel 1.0 heeft XYZprinting die markt ook aangeboord voor de consument en kleine (productie) bedrijven. Hierdoor is het met een speciale kunsthars nu voor iedereen mogelijk objecten te printen tot in de kleinste details.

Stereolithoraphy
SLA is een afkorting voor ‘stereolithoraphy’, een 3D-print-techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser die stralen UV-licht door een bak met een vloeibaar filament (hars) heen straalt. Het resin reageert vervolgens op het UV-licht door daar te stollen, wat resulterende in de uiteindelijke 3D-print. En met deze techniek zijn zeer hoge resoluties te halen; in het geval van deze XYZprinting Nobel 1.0 Advanced tot wel 25 micron (0,025 mm)!

De maximale printgrootte van deze Nobel 1.0A is 128 x 128 x 200 mm en dat is voor een SLA-printer gemiddeld tot groot. Je hebt bij het printen de keuze uit drie soorten resins:

  • Normal - qua eigenschappen en sterkte vergelijkbaar met reguliere filamenten als ABS en verkrijgbaar in de kleuren magenta, blauw, wit, grijs en clear
  • Flex - een flexibel materiaal, waarmee je flexibele 3D-prints kunt maken.
  • Castable - Dit materiaal brand weg zonder een spoor achter te laten, waardoor het zeer geschikt is voor bijvoorbeeld mallen (metaal, edelmetalen)

Plug and Play
De Nobel 1.0 Advanced is een zogenoemde Plug and Play-printer die na uitpakken binnen zo'n 20 minuten klaar is voor gebruik en vervolgens ook nog eens heel eenvoudig te bedienen is. De printer is voorzien van een USB-poort en wordt geleverd met XYZWare for Nobel, een gebruiksvriendelijke slicer-software die je 3D-model snel omzet naar een door de SLA-printer te gebruiken formaat. XYZ Ware for Nobel is helaas enkel te gebruiken voor Windows 7 en hoger; de Mac wordt (nog?) niet ondersteund.

Ook al is bovenstaande allemaal indrukwekkend, het grootste pluspunt van deze XYZprinting is toch wel z'n prijs. Want een 3D-printer op basis van SLA-technologie voor minder dan € 2.000,-, dat zagen we nog niet eerder!

XYZprinting Nobel 1.0 Advanced heeft een maximale printgrootte van 128 x 128 x 200 (l x b x h - mm) en .

Goedkope 3D Printer kopen?
Het kopen van een XYZprinting Nobel 1.0 Advanced 3D printer is niet eenvoudig vanwege de grote prijsverschillen tussen de vele shops! Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf -geen- 3D-printers, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis.

XYZprinting Nobel 1.0 Advanced aanbieding

Bekijk en vergelijk bij ons 3D Printers van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen. Beste 3D Printer. Bekijk eerst bij ons de reviews of top 10 blogs. Lees een eventuele beoordeling door de Consumentenbond of Kieskeurig. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.
bekijk de grote prijsverschillen

XYZprinting Nobel 1.0 Advanced kopen

Ben je overtuigd en wil je de XYZprinting Nobel 1.0 Advanced kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

XYZprinting Nobel 1.0 Advanced Filamenten goedkoop

Naast een 3D-printer kopen zelf heb je ook nog kunstof of ander materiaal nodig om mee te printen. Ook wel filament genoemd.
Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Hetzelfde als een 3D-printer goedkoop kopen, waarom zou je teveel betalen voor Filamenten?
bekijk alle Filamenten

Een 3D Scanner kopen kan het printen een stuk leuker maken!
Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!
bekijk alle populaire 3D-scanners

Mis je een 3D Printer?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete 3D-printer toe aan onze prijsvergelijker.

XYZprinting producten

icon: XYZprinting da Vinci mini w+   - te koop vanaf:  217,15

XYZprinting da Vinci mini w+

XYZprinting - 3D-printen gemakkelijk gemaakt De da Vinci mini w+ is een instapmodel desktop 3D-printer ontworpen voor thuis. Verbind hem met je thuis wifi-netwerk en druk huishoudelijke...

Meerdere verkopers: vanaf € 217,15

icon: XYZprinting da Vinci Color   - te koop vanaf:  1.500,-

XYZprinting da Vinci Color

XYZprinting - Breng meer kleur in je leven De da Vinci Color is de eerste FFF desktop 3D-printer van XYZprinting FFF met echte kleurtechnologie via een gecombineerde inktjet- en...

Meerdere verkopers: vanaf € 1.500,-

icon: XYZprinting Da Vinci Junior 1.0 Pro - te koop vanaf:  390,20

XYZprinting Da Vinci Junior 1.0 Pro

XYZprinting - De da Vinci Junior 1.0 Pro van XYZprinting is een compacte, (semi)professionele, single extruder 3D-printer voor een ongekend lage prijs. En juist dat maakt 'm bij uitstek...

Meerdere verkopers: vanaf € 390,20

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen