Review

Review Luigi Mansion 3

Review Luigi's Mansion 3. Wat vinden de experts van Luigi zijn nieuwste avontuur? Luigi gaat op zoek naar Mario en de rest van zijn vrienden om ze te bevrijden. Luigi's Mansion 3 kopen?

Lees verder

Populaire producten
Met prijsvergelijker & keuzehulp

Gebruik onze prijsvergelijker en wij laten je snel alle aanbiedingen zien

Bekijk prijzen

icon:  Luigi's Mansion 3 - Switch - te koop vanaf:  53,49

Luigi's Mansion 3 - Switch

Games - Platform Nintendo Switch - Ga op avontuur in het spookhuis met Luigi in Luigi's mansion. Luigi denkt een fantastische vakantie te gaan beleven met Mario en zijn vrienden. Zijn...

Meerdere verkopers: vanaf € 53,49

icon: Spider Man - PS4 - te koop vanaf:  39,99

Spider Man - PS4

Games - Platform Paystation 4 - Een gloednieuwe Spider-Man-ervaring! Spider-Man PS4 (voorlopige titel) draait om de bekendste superheld ter wereld! Geniet van de acrobatische...

Meerdere verkopers: vanaf € 39,99

icon: Samsung HW-N300 - te koop vanaf:  77,-

Samsung HW-N300

Samsung - Het geluid van je televisie verbeteren, doe je met de Samsung HW-N300 soundbar. De tweeter van de soundbar heeft een breed bereik, waardoor het geluid een groot deel van je...

Meerdere verkopers: vanaf € 77,-

icon: Minecraft - Xbox One - te koop vanaf:  19,95

Minecraft - Xbox One

Games - Platform Xbox One - De wereld van Minecraft ziet er precies zo uit zoals jij het wilt, en dat is nou net waar het om gaat in deze creatieve game. Elke centimeter van het...

Meerdere verkopers: vanaf € 19,95

icon: Mario Kart 8 Deluxe - Switch - te koop vanaf:  53,99

Mario Kart 8 Deluxe - Switch

Games - Platform Nintendo Switch - Speel deze geweldige versie van Mario Kart 8 deluxe op je gloednieuwe Nintendo Switch zodat je gezellig thuis maar ook altijd onderweg je favoriete game...

Meerdere verkopers: vanaf € 53,99

icon: The Legend of Zelda: Link's Awakening - Switch - te koop vanaf:  53,49

The Legend of Zelda: Link's Awakening - Switch

Games - Platform Nintendo Switch - Zesentwintig jaar na de originele release op de Game Boy maakt The Legend of Zelda: Link's Awakening een comeback op de Nintendo Switch. Door een...

Meerdere verkopers: vanaf € 53,49

REVIEW 8.6

Review Call of Duty Modern Warfare 2019

Review Call of Duty Modern Warfare 2019. Wat vinden de experts van deze opvolger? De van de eerste tot de laatste pixel opnieuw ontwikkelde game is een ongelooflijk rauw, keihard en provocerend avontuur. COD Modern Warfare kopen? Lees eerst de reviews en je kan gelijk bij ons gratis de prijzen vergelijken.

Lees verder

Resolutie TV's. Hoe scherp is het beeld? Full HD, 4K of zelfs 8K

Wat zijn de Verschillende TV resoluties? De resolutie van een TV bepaalt hoeveel pixels er maximaal op het scherm passen en dus hoe scherp je televisie het beeld weergeeft. Denk dan aan de verschillen tussen Full, Ultra HD, 4K en 8K. Wat betekenen al deze termen en waar moet je allemaal op letten? Wij leggen het je uit.

Lees verder

Top 10 beste Nintendo Switch games 2019 (populaire spellen)

Wat is de beste Switch game 2019 of wat is de Nintendo Switch top 10 van dit moment? Wij laten het je als onafhankelijke partij zien. In dit artikel passen wij ook elke dag alle prijzen voor je aan zodat jij eenvoudig kan zien welke shop de beste aanbieding en voorraad heeft.

Lees verder

REVIEW 7.4

Review FIFA 20

Review Fifa 20. Wat vinden de experts van Fifa 20 en de nieuwe features? Ervaar een vertrouwde en verbeterde multiplayer ervaring die jou in het middelpunt van elke wedstrijd plaatst. Fifa 20 kopen? Lees eerst de reviews en je kan gelijk bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

Kijkafstand TV. Hoe ver moet ik van de televisie af zitten?

De tv formaten vergelijken en de ideale tv kijkafstand speelt een belangrijke rol in het bepalen van het geschikte formaat van jouw nieuwe televisie. Welke richtlijn kan je hanteren om de juiste formaat tv uit te zoeken? Voor een Full HD tv geldt een andere kijkafstand dan voor een 4K televisie.

Lees verder

Schermtypen tv's. Wat is het verschil tussen LCD, LED, OLED en QLED?

Op zoek naar nieuwe TV? Maar voor welk soort scherm ga je? Welke Schermtypes zijn er allemaal. Wat is het verschil tussen een LCD TV, LED TV, OLED televisie of een QLED TV? Wat is QLED eigenlijk en wat betekent OLED eigenlijk? Wij leggen het je uit en met onze handige keuzehulp maak je nog sneller je allerbeste keuze.

Lees verder

Wat is een OLED TV? Is een OLED TV beter dan een LED televisie?

Wat is een OLED televisie eigenlijk? Wat betekenen al deze termen en waar moet je allemaal op letten? Wij leggen het je uit en laten je de voor en nadelen zien van OLED tv's. Ook laten we je de nieuwste OLED televisies zien en kan je met onze handige keuzehulp nog sneller je allerbeste keuze maken.

Lees verder

REVIEW 8.2

Review Luigi Mansion 3

Review Luigi's Mansion 3. Wat vinden de experts van Luigi zijn nieuwste avontuur? Luigi gaat op zoek naar Mario en de rest van zijn vrienden om ze te bevrijden. Luigi's Mansion 3 kopen? Lees eerst de reviews en je kan gelijk bij ons gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

REVIEW 9.4

Review LG OLED65C9PLA Best Getest Consumentenbond

Lees de Consumentenbond TV test. De LG OLED65C9PLA is als beste getest door de Consumentenbond en zeer populair. Maar wat zijn de plus en minpunten van de LG OLED65C9PLA? Wij vertellen het je en laten je ook de verschillende prijzen zien zodat je ook makkelijk kan vergelijken.

Lees verder

Privacy; over cookies, je gegevens en wat er allemaal mee gebeurt

De makers van deze website respecteren uiteraard en te allen tijde de bescherming van de privacy en persoonlijke levenssfeer van de bezoekers.

Lees verder

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je entertainment wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

icon: Sony

icon: LG

icon: Panasonic

icon: Philips

icon: Samsung

icon: Games

icon: Razer

icon: Logitech

icon: Huawei

icon: Nintendo

icon: Microsoft

icon: NACON

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen