Trends

Papaya; nieuwe voorjaar/zomer modekleur voor dames

Door Brenda - Prijs-update: 12 december 2019 -

Papaya wordt dé nieuwe kleurtrend

Deskundigen hebben een kleine glimp van de nieuwe lente kleuren voor het komende jaar onthuld. De meest toegepaste modekleuren voor het voorjaar/zomer brengen een fruity-style met zich mee. Prada was één van de eersten met het verwerken van deze fruitkleuren in hun springsummer collectie op de catwalk show.

Vorige zomer was het één grote kleurexplosie wat modebeeld betreft, waar ook de felle Neon en primaire kleuren nog een groot aandeel in hadden. Dit jaar zien we nieuwe bold brights die de catwalk domineren. Ze doen ons denken aan een exotische fruitschaal; Papaya, mandarijn, avocado, framboos, blauwe bes, ananas en passievrucht: allemaal tonen die we terug zien in het modebeeld van komend seizoen.

De Winter Papaya van afgelopen seizoen ontwikkelt zich tot Spring Papaya, een subtiele oranje tint met een vleugje zachte kurkuma. Deze rustige, kruidachtige en fruitige kleur is geschikt voor de Hedendaagse moderne- en Tienermarkten. Spring Papaya, een belangrijke kleur voor voorjaar/zomer16, verleent een ongedwongen elegantie aan damesmode, make-up en accessoires. Ook de celebrities hebben deze fruittrend alweer ontdekt.

Materiaal en collectie
Flinterdunne stoffen zijn vrouwelijk maar toch ook modern, terwijl tassen verrassend nieuw lijken in vierkante, leren uitvoering. De kleur werkt ook goed bij volumineuze draperieën en frivole maatwerk. In combinatie met de luchtige materialen wordt het een exotisch zomerbeeld.

Middels het visueel-inspirerende nieuwe rapport van Trendstop.com wordt u geholpen bij het maken van beslissingen over kleuren door te laten zien hoe de vooraanstaande ontwerpers de seizoenskleuren in hun ontwerpen toepassen. Ontdek 15 essentiële kleuren voor het komende seizoen, gepresenteerd met een moodboard, een fotogallerij die te downloaden is, en een bijpassende Pantone® referentie voor iedere tint. Als onderdeel van de samenwerking met FashionUnited geven de Trendstop kleurexperts een kleine vooruitblik op de voorjaarskleur Spring Papaya.

Pastelkleuren in de nieuwste mode

Ieder jaar laat de nieuwste voorjaarsmode exotische, pastel of fleurige kleuren terug zien! Exotisch Papaya staat pas voor volgend jaar op de kleurenkaart, want deze zomer zijn het vooral de pastelkleuren die het modebeeld bepalen en de roze Barbie-Look niet te vergeten. De pastellen van dit seizoen zijn gedempt van kleur en kunnen gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden. Bij Nelly.com kun je up-to-date en trending worden door de nieuwe pastelkleuren te bewonderen in The New Pastels. Én de nieuwste mode 2019 is ook al bekend!

Pak je online korting
Wil je online op de hoogte blijven van het modebeeld en direct shoppen, dan doe je dat natuurlijk het liefst met korting. In dat geval hebben wij leuke aanbiedingen en kortingscodes voor je verzameld. Pak hieronder je voordeel of klik hier voor alle shops met kortingen.

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen