Voordeel

TIP! Gratis BALR. tasje cadeau bij aankoop uit nieuwste BALR. collectie

Door Joëlle - Prijs-update: 15 november 2019 -

BALR. U-Series Cross Body Bag gratis

Tijdelijk geeft BALR. een exclusief cadeau weg! Koop voor minimaal € 150,- uit de nieuwste najaarscollectie '19 van BALR. en ontvang een originele Cross Body helemaal gratis. Deze aanbieding duurt niet voor altijd, wees er snel bij!

BALR. nieuwste najaarscollectie AW '19

De nieuwste collectie met najaarskleding van BALR. is beter dan ooit, met verschillende soorten kleding, schoenen en accessoires. De nieuwste BALR. collectie bestaat uit een ruime keuze met winterjassen, hoodies, T-shirts, sweaters en accessoires. Ook een verscheidenheid aan poloshirts, (meer) opvallende prints en subtiele mutsen en sjaals vind je terug in het assortiment. Bovendien is de speciale F-serie volledig vernieuwd en kunnen we ook deze herfst en winter bij BALR. terecht voor de ideale workout-kleding. Nieuw in het assortiment zijn de intarsia-gebreide truien; sportief en stijlvol komt hier samen!
(afbeeldingen: BALR.)

BALR. Tilted Logo shirt, Repeat Tape Hoodie, Gun Metal Badge Camo Down Navy Coat, All-Over Life-of-A-BALR. sweaterTip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen