Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder

Prijzen vergelijken januari 2020

Playmobil

29,99

Op voorraad

Heb je altijd al gewenst dat je in de Middeleeuwen leefde? Wil je meedoen aan kruistochten, kastelen veroveren of de prinses van je dromen bevrijden uit haar

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis
Levertijd: Binnen 1-5 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder

Algemeen

Fabrikantcode 4895
EAN code 4008789048950
Leeftijd 4-10

Eigenschappen

Sub-thema XXL-figuren
Aantal onderdelen 1
Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder kopen?
Goedkoopste prijs: Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder laagste prijs gevonden € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Heb je altijd al gewenst dat je in de Middeleeuwen leefde? Wil je meedoen aan kruistochten, kastelen veroveren of de prinses van je dromen bevrijden uit haar torenkamer? Ren je graag rond met een wapenrusting en win je alle toernooien? Beleef voortdurend nieuwe avonturen met de Playmobil Ridders. De extra grote Playmobil Knight XXL is er om mee te spelen of geschikt als versiering in de kinderkamer. Dit figuur behoort toe aan het Playmobil thema Ridder Type 4895.

Er zijn verschillende kastelen en plekken voor ridders verkrijgbaar in de collectie van de Playmobil Ridders. Daarnaast vind je allerlei toevoegingen, zoals de katapult, de kasteeldraak of de koningsschat. Het is natuurlijk helemaal leuk wanneer twee verschillende ridderorden tegen elkaar kunnen vechten of elkaar kunnen uitdagen voor spannende toernooien en wedstrijden.

Playmobil inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5 centimeter groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Playmobil 4895 prijzen vergelijken

Je kan met onze nieuwste Playmobil Prijsvergelijker snel de prijs vergelijken voor Playmobil 4895. Door jou het inzicht te geven wat een product kost bij de verschillende aanbieders, kan je dus eenvoudig alle prijzen vergelijken en via ons dus veel besparen. Prijs nog niet laag genoeg? Schrijf je dan eenvoudig in voor onze gratis prijsalert. Wij sturen je een mail zodra de prijs is gezakt. Wel zo handig. Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder heeft in totaal 1 onderdelen .

Playmobil korting 4895

Per Playmobil product en dus ook voor de Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder voor de leeftijd 4-10 zijn er grote prijsverschillen tussen de verschillende winkels! Playmobil goedkoop. Je kan bij ons de prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Wij verkopen zelf geen Playmobil, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons speelsets van alle Playmobil thema’s en dus ook voor Playmobil 4895 en zie de grote prijsverschillen.
bekijk de grote prijsverschillen

Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder kopen

Bekijk eventuele Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder met 1 onderdelen, top 10 artikels, reviews, video's, afbeeldingen, maar ook vergelijkbare producten. Ben je overtuigd en wil je deze Playmobil 4895 speelset kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Playmobil 4895 kopen? Als je voor elke Playmobil aankoop eerst bij ons alle Playmobil aanbiedingen vergelijkt dan kan je daarmee jaarlijks flink besparen. Kijk hierboven welke aanbieder op dit moment voor de Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder de goedkoopste prijs heeft, de beste prijs of welke winkel het beste bij je past. Let daarbij ook op service die een shop kan bieden en let daarbij vooral op de eventuele kosten voor het terugsturen. Wij laten het je allemaal zien.

Playmobil 4895 aanbieding

De nieuwste en andere populaire Playmobil speelsets kopen maar eerst bij ons de actuele prijs vergelijken, Playmobil top 10 of reviews lezen?
bekijk alle Playmobil speelsets

Playmobil reserveonderdelen Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder?

Alle reserveonderdelen kan je op de officiële Playmobil website terugvinden.
Playmobil reserveonderdelen 4895

Playmobil handleiding 4895

Playmobil 4895 boekje kwijt? Alle Playmobil 4895 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
Klik hier voor het Playmobil 4895 boekje


Veel bouw & speelplezier!

Prijzen vergelijken Playmobil XXL-figuur 4895 Knight ridder. Januari 2020

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen