Shopping

Sparta M8b Winnaar E-Bike van het jaar 2019 (door RAI Vereniging)

De winnaar van de RAI Vereniging E-bike test 2019 is geworden de Sparta M8b. Maar waar is hij nog te koop? Als testwinnaar is de Sparta M8b namelijk erg populair.

Lees verder

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?

icon: Stella Kruier 2018 Bakfiets  - te koop vanaf:  2.799,-

Stella Kruier 2018 Bakfiets

Stella - Kruier de elektrische bakfiets van Stella Neem alles en iedereen mee De bak van de Stella Kruier is groot genoeg en je hebt de kinderen altijd in het zicht. Ze zitten veilig...

Stella: € 2.799,-

icon: Amslod Aston MX 2019 alternatief - te koop vanaf:  1.649,-

Amslod Aston MX 2019 alternatief

Amslod - De Vogue Infinity MDS 2019 is het alternatief voor de Amslod Aston MX 2019. De Vogue Infinity MDS is een zeer luxe elektrische fiets met Bafang Modus Drive middenmotor. De...

Meerdere verkopers: vanaf € 1.649,-

icon: Sparta M8b 300 2019 Dames - te koop vanaf:  2.429,-

Sparta M8b 300 2019 Dames

Sparta - Beste uit de Test AD 2019 Multifunctioneel, de Sparta M8b damesfiets. Want op deze krachtige e-bike kun je zowel de dagelijkse korte ritten als de lange toertochten maken. De...

Fietsenstunt.nl: € 2.429,-

icon: Stella Trekking Premium MDB 2019 Heren - te koop vanaf:  2.400,-

Stella Trekking Premium MDB 2019 Heren

Stella - De Trekking Premium MDB is uitgerust met de veelzijdige Bosch Active Line Plus middenmotor. Verleg je grenzen en ga buiten je comfortzone. Het lage gewicht van de motor zorgt te...

Stella: € 2.400,-

icon: Stella Vicenza Superior FDST 2019 Dames - te koop vanaf:  1.899,-

Stella Vicenza Superior FDST 2019 Dames

Stella - 7,3 in de AD fietstest 2019 Een e-bike die er altijd voor je is Met deze e-bike kom je overal. Hij is er voor je als je tegen de wind in moet fietsen, als je haast hebt maar...

Stella: € 1.899,-

icon: Sparta M8b 500 2018 Heren - te koop vanaf:  2.429,-

Sparta M8b 500 2018 Heren

Sparta - Beste elektrische stadsfiets AD fietstest - De Sparta M8b is een zeer comfortabele elektrische fiets met een Bosch Active Line Plus middenmotor. Deze vernieuwde Bosch motor is...

Fietsenstunt.nl: € 2.429,-

Sparta M8b Winnaar E-Bike van het jaar 2019 (door RAI Vereniging)

De winnaar van de RAI Vereniging E-bike test 2019 is geworden de Sparta M8b. Maar waar is hij nog te koop? Als testwinnaar is de Sparta M8b namelijk erg populair. Wij hebben alle prijzen van de Sparta M8b voor je verzameld zodat je weet waar hij nog te koop is en direct uit voorraad leverbaar.

Lees verder

Elektrische fiets kind; koopgids, tips en de beste schoolfiets 2019!

De nieuwste Koopgids inclusief prijsvergelijker; wij houden elke dag de prijzen en het aanbod voor je in de gaten. Wat is de beste schoolfiets 2019 volgens de Consumentenbond, AD en ANWB? Compleet met handige tips & inzichten zoals minimum leeftijd. Elektrische fiets kind, jeugd en elektrische fiets middelbare school

Lees verder

Gazelle e-bike duur? Bekijk alle aanbiedingen met prijsvergelijker!

Een Gazelle e-bike is niet goedkoop. Gebruik daarom onze handige Nr.1 prijsvergelijker. Het is verstandig om eerst goed naar de aanbiedingen en laagste prijs te kijken van dit moment. Wij hebben alle betrouwbare Gazelle aanbiedingen en prijzen voor je verzameld inclusief specificaties en keuzehulp.

Lees verder

Cortina e-bike duur? Bekijk alle aanbiedingen met prijsvergelijker!

Een Cortina e-bike is niet goedkoop. Gebruik daarom onze handige Nr.1 prijsvergelijker. Het is verstandig om eerst goed naar de aanbiedingen en laagste prijs te kijken van dit moment. Wij hebben alle betrouwbare Cortina aanbiedingen en prijzen voor je verzameld inclusief specificaties en keuzehulp.

Lees verder

REVIEW 8.9

Review Batavus Fonk E-go 2019 elektrische fiets. (betrouwbaar)

Batavus Fonk E-go 2019 elektrische fiets kopen? De Fonk E-go is uitgeroepen tot beste elektrische stadsfiets 2019 en is geen verassing. Lees eerst de review en je kan bij ons eenvoudig en gratis de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels.

Lees verder

Alle elektrische fiets testwinnaars 2019? (bekijk de allerbeste e-bikes!)

Wij hebben alle elektrische fiets testwinnaars van 2019 voor je verzameld in één handig overzicht inclusief prijsvergelijker. Kom je er niet helemaal uit welke fiets het moet worden? Bekijk dan onze snelle prijsvergelijker met handige keuzehulp!

Lees verder

De beste elektrische fietsen 2019 volgens AD en Fietstest

AD fietstest 2019 - Het Algemeen Dagblad heeft weer alle e-bikes in de verschillende categorieën getest. Hier zijn de beste fietsen uitgekomen en deze hebben wij voor je verzameld. De nadruk in de test lag op rijeigenschappen, comfort, motor, display prijs en kwaliteit.

Lees verder

De beste elektrische fietsen 2019 Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf

De Nationale Nationale e-biketest van de Consumentenbond, Fietserbond en Telegraaf test jaarlijks de nieuwste elektrische fietsen op ondersteuning, stabiliteit van het frame en kenmerken van de motor. Ook in 2019 worden de e-bikes getest in drie categorieën.

Lees verder

De beste elektrische fietsen volgens de ExtraEnergy Test 2018

Uit de e-bike test van ExtraEnergy, een Duits bedrijf dat twee keer per jaar elektrische fietsen en speed pedelecs test, zijn weer nieuwe winnaars gekomen. Dit jaar zijn er niet zo zeer alleen maar nieuwkomers in de prijzen gevallen, maar ook e-bikes die al langer te koop waren. Bekijk de resultaten hier.

Lees verder

De beste elektrische fietsen volgens de e-bike test van Focus Magazine

Het Duitse magazine Focus heeft in totaal 130 elektrische fietsen getest op 34 criteria, zoals de accu, remprestaties en garantie. Dit zijn e-bikes in onder andere de categorieën Kompakt, City-Bike, Urban Style, S-Pedelec en Trekking. In dit artikel staan alle winnaars en beste koop uit deze e-bike test.

Lees verder

De nieuwste Sparta M8b kopen? (Alle aanbiedingen)

Sparta M8b kopen kan overal maar waar hebben ze de nieuwste en meest complete aanbod? Vergelijk bij ons alle actuele winkelprijzen en bespaar flink met onze nieuwste onafhankelijke Sparta prijsvergelijker. Zo kun je flink besparen op hetzelfde product. De Sparta M8b is een elektrische fiets met een krachtige middenmotor.

Lees verder

Batavus Milano E-Go kopen? (Wij vergelijken alle winkelprijzen!)

Batavus Milano E-Go kopen kan overal maar waar hebben ze de nieuwste en meest complete aanbod? Bekijk bij ons de verschillende winkels inclusief prijzen. Wij zijn onafhankelijk en verzamelen dagelijks alle Batavus prijzen in de beste prijsvergelijker. Zo kun je flink besparen op hetzelfde product.

Lees verder

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je fietsen & outdoor wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

icon: Cortina

icon: Brinckers

icon: Batavus

icon: Gazelle

icon: Scott

icon: Victesse

icon: Giant

icon: Sparta

icon: QWIC

icon: Cube

icon: Puch

icon: Stromer

Populaire producten
Met handige keuzehulp

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen