E-bike review

Review Cube Town Hybrid Pro voor dagelijkse ritten

Door site-redactie - Prijs-update: 23 januari 2020 -

Voorzien van alle gemakken

Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - De Cube Town Hybrid Pro is een comfortabele en goed uitgeruste elektrische fiets die je voor allerlei ritten kunt gebruiken. Met zijn krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50 Nm) en de 500 Wh accu is hij prima te gebruiken als toerfiets, maar ook dagelijkse ritten leg je met gemak af met deze gebruiksvriendelijke e-bike. Om dit gebruiksvriendelijke, onderhoudsarme concept verder uit te bouwen, schroefden ze een paar weersongevoelige hydraulische velgremmen van Magura aan frame en vork. De fiets laat zich stabiel parkeren, zelfs als je volle boodschappentassen aan de bagagedrager hebt hangen.

Naast de natuurlijk aanvoelende ondersteuning is deze fiets van nog veel meer gemakken voorzien. Zo beschikt hij over 8 Shimano Nexus versnellingen en heeft de fiets een comfortabel verende voorvork en zadelpen, zodat schokken tijdens het rijden goed opgevangen worden. De hydraulische velgremmen maken het plaatje helemaal compleet.

Wat vinden wij van de Cube Town Hybrid Pro?

Een fijne fiets om op te rijden, dat is de Cube e-bike. Het design is misschien minder mooi, maar dat maakt het niet minder bijzonder. Het display is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en heeft geen gekke verrassingen. Het is een comfortabele en stabiele fiets. De ondersteuning is precies goed en stoort niet. Het schakelen gaat soepel en de ondersteuning pakt het snel en goed op. De motor zorgt ervoor dat je de topsnelheid snel en zonder moeite bereikt.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap
De Cube Town Hybrid Pro is een comfortabele en goed uitgeruste elektrische fiets die je voor allerlei ritten kunt gebruiken. Met zijn krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50 Nm) en de 500 Wh accu is hij prima te gebruiken als toerfiets, maar ook dagelijkse ritten leg je met gemak af met deze gebruiksvriendelijke e-bike. Naast de natuurlijk aanvoelende ondersteuning is deze fiets van nog veel meer gemakken voorzien.
Score: 8.2
Nationale e-bike test:
Review Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap
Zeer goede en complete fiets. Het ontwerp ziet er wel wat vreemd uit maar dat is niet per se een slecht iets. De fiets is zeer stevig en voelt solide aan. Ik weet niet of dit door het design komt of de montage maar het is positief! De ondersteuning voelt natuurlijk aan en de hoge standen hebben goed veel kracht. Bijzondere accu locatie maar op zich wel veilig en uit de weg!
Score: 8.2


Conclusie

Een goed uitgeruste en comfortabele e-bike geschikt voor elke rit. Prima te gebruiken als toerfiets, dankzij de krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50 Nm) en de 500 Wh accu. Ook dagelijkse ritten leg je met gemak af met deze gebruiksvriendelijke e-bike. Het ontwerp ziet er wel wat vreemd. Door de bijzondere acculocatie maar op zich wel veilig en uit de weg! De fiets is zeer stevig en voelt solide aan. De ondersteuning voelt natuurlijk aan en de hoge standen hebben goed veel kracht.

8.2
 • Accu is slim weggewerkt achter het frame • Uitgerust met een sterke Bosch middenmotor
 • Stuurpen is alleen verstelbaar met gereedschap • Monteren kinderzitje niet mogelijk
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode Town Hybrid Pro 500
  Best beoordeeld Telegraaf/Fietsersbond 2018 | Nationale E-bike Test 2018

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bosch Active Line Plus 3
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 130
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap

  icon: Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap

  Cube - Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - De Cube Town Hybrid Pro is een comfortabele en goed uitgeruste elektrische fiets die je voor allerlei ritten kunt gebruiken. Met zijn krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor (50 Nm) en de 500 Wh accu is hij prima te gebruiken als toerfiets, maar ook dagelijkse ritten leg je met gemak af met deze gebruiksvriendelijke e-bike. Winnaar Nationale E-bike

  Relevante producten

  icon: Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Dames

  Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Dames

  Cube - Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - De Cube Town Hybrid Pro is een comfortabele en goed uitgeruste elektrische fiets die je voor allerlei ritten kunt gebruiken. Met zijn...

  Bekijk dit product

  icon: Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap

  Cube Town Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap

  Cube - Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - De Cube Town Hybrid Pro is een comfortabele en goed uitgeruste elektrische fiets die je voor allerlei ritten kunt gebruiken. Met zijn...

  Bekijk dit product

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben 4 tests voor je

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?