Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7

Opzoek naar een stevige bakfiets maar liever niet een bakfiets met tweewielen? Dan is de Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 zeker een fiets op jou lijstje! Deze gave bakfiets heeft driewielen voor meer stevigheid en controle over de fiets, daarnaast is deze fiets ook nog eens elektrisch. Met de kinderen op pad gaan wordt op de fiets een stuk makkelijker! Motor en Versnelling De CargoTrike Classic Smal Steps NN7 heeft een Shimano StePs midden motor. De middenmotor heeft 3 ondersteuningsstanden waardoor, zo kun jij bepalen of je veel ondersteuning krijgt als de bak vol zit of weinig ondersteuning als de bak leeg is. Naast de motor heeft de fiets ook een Shimano Nexus 7 versnelling. Dit zijn 7 heerlijke versnellingen die jou de perfecte verzet kunnen geven. Let op: De...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7

Algemeen

Fabrikantcode CargoTrike Classic Narrow Steps NN7
Modeljaar 2018

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Shimano STePS
Frametype Universeel
Type e-bike Elektrische fietsen
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naaf
Remsysteem Rollerbrakes
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 60
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 418
Uitneembare accu
Type accu Lithium-ion
Laadtijd 3 tot 4 uur

Fysieke kenmerken

Framemateriaal Staal
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Opzoek naar een stevige bakfiets maar liever niet een bakfiets met tweewielen? Dan is de Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 zeker een fiets op jou lijstje! Deze gave bakfiets heeft driewielen voor meer stevigheid en controle over de fiets, daarnaast is deze fiets ook nog eens elektrisch. Met de kinderen op pad gaan wordt op de fiets een stuk makkelijker!

Motor en Versnelling
De CargoTrike Classic Smal Steps NN7 heeft een Shimano StePs midden motor. De middenmotor heeft 3 ondersteuningsstanden waardoor, zo kun jij bepalen of je veel ondersteuning krijgt als de bak vol zit of weinig ondersteuning als de bak leeg is. Naast de motor heeft de fiets ook een Shimano Nexus 7 versnelling. Dit zijn 7 heerlijke versnellingen die jou de perfecte verzet kunnen geven.

Let op: De detailfoto van de zadelpen dient als kleurindicatie voor de kleur van de fiets.

Voordelen

  • Met behulp van het derde wiel is deze trike een stuk stabieler dan een reguliere bakfiets 
  • Door de handige bagagedragers achterop is het mogelijk om fietstassen hierop te plaatsen 

Nadelen

  • Het fietsen met een bakfiets wordt vaak ervaren als anders dan met een reguliere fiets 

Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 Elektrische fietsen kopen met 7 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 418 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 60 kilometer!

Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Bakfiets.nl CargoTrike Classic Smal Steps NN7 e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

Bakfiets producten

icon: Bakfiets.nl CargoTrike Classic Breed Steps N7 2019

Bakfiets.nl CargoTrike Classic Breed Steps N7 2019

Bakfiets - De Bakfiets.nl CargoTrike Classic Breed Steps N7 geeft jou een geweldige stabiliteit door driewielen en een brede bak voor het rondrijden van de kinderen of het halen van...

Bekijk dit product

icon: Bakfiets.nl CargoTrike Cruiser Breed Steps N7 2019

Bakfiets.nl CargoTrike Cruiser Breed Steps N7 2019

Bakfiets - De Bakfiets.nl CargoTrike Cruiser Breed Steps N7 is een handige bakfiets die veel stabiliteit geeft door de driewielen. Op deze fiets kun je rustig samen met de kinderen op pad en...

Bekijk dit product

icon: Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Lang Steps N8 2019

Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Lang Steps N8 2019

Bakfiets - De Bakfiets.nl CargoBike Cruiser Lang Steps N8 is een elektrische bakfiets die hoog in kwaliteit en comfort is. De fiets word aangedreven door een Shimano StePs motor met 3...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?