Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap

De Cube Elly Cruise Hybrid wordt gekenmerkt door zijn frisse design en het strakke frame. Naast de looks is deze elektrische fiets ook voorzien van uitstekende onderdelen. De krachtige Bosch Active Line motor (40 Nm) zorgt voor een natuurlijk aanvoelende ondersteuning en de Shimano Nexus naaf met 7 versnellingen zorgt voor soepel schakelen en weinig onderhoud. Precies wat je van een fiets verwacht! Belangrijkste kenmerken Eigenzinnig en modern design Geïntegreerde bagagedrager voor extra stevigheid Bosch Active Line motor met een 400 Wh accu Magura hydraulische velgremmen voor optimale controle Geveerde voorvork voor extra comfort ...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap

Algemeen

Fabrikantcode Elly Cruise Hybrid 400
Modeljaar 2019

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Bosch Active Line 3
Frametype Lage instap
Type e-bike Elektrische fietsen
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Naaf
Remsysteem Hydraulische velgrem
Kracht (Nm) 40
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 130
Accupositie Aan frame
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium-ion
Laadtijd 3 tot 4 uur

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24,4
Framemateriaal Aluminium
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Cube Elly Cruise Hybrid wordt gekenmerkt door zijn frisse design en het strakke frame. Naast de looks is deze elektrische fiets ook voorzien van uitstekende onderdelen. De krachtige Bosch Active Line motor (40 Nm) zorgt voor een natuurlijk aanvoelende ondersteuning en de Shimano Nexus naaf met 7 versnellingen zorgt voor soepel schakelen en weinig onderhoud. Precies wat je van een fiets verwacht!


Belangrijkste kenmerken

  • Eigenzinnig en modern design
  • Geïntegreerde bagagedrager voor extra stevigheid
  • Bosch Active Line motor met een 400 Wh accu
  • Magura hydraulische velgremmen voor optimale controle
  • Geveerde voorvork voor extra comfort

Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap Elektrische fietsen kopen met 7 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 130 kilometer!

Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Cube Elly Cruise Hybrid 400 2019 Lage Instap e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

Cube producten

icon: Cube Touring Hybrid Exc 500 2019 Dames

Cube Touring Hybrid Exc 500 2019 Dames

Cube - Winnaar E-biketest fietsersbond - In de nieuwe Cube Touring Hybrid Exc komen high-tech en klasse perfect samen: het resultaat is een fraaie en veelzijdige e-bike, waarmee je...

Bekijk dit product

icon: Cube Touring Hybrid Exc 500 2019 Heren

Cube Touring Hybrid Exc 500 2019 Heren

Cube - Beste Koop Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf - In de nieuwe Cube Touring Hybrid Exc komen high-tech en klasse perfect samen: het resultaat is een fraaie en veelzijdige...

Bekijk dit product

icon: Cube Touring Hybrid Exc 500 2019 Lage Instap

Cube Touring Hybrid Exc 500 2019 Lage Instap

Cube - Beste Koop Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf - In de nieuwe Cube Touring Hybrid Exc komen high-tech en klasse perfect samen: het resultaat is een fraaie en veelzijdige...

Bekijk dit product

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?