Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren

Met de Brinckers Le Mans M330 NuVinci haal je een prachtige sportieve, elektrische fiets in huis. Deze mooie fiets heeft een prettige ondersteuning en is daardoor ideaal voor als je dagelijks lange afstanden aflegt. Denk bijvoorbeeld aan woon-werkverkeer: wedden dat je met deze Brinckers Le Mans sneller bent dan met de auto? Belangrijkste kenmerken Voorzien van krachtige Bafang middenmotor die ondersteuning biedt direct op de trapas Traploos schakelen met de NuVinci versnellingsnaaf: soepel, duurzaam en volledig naar eigen wens schakelen Extra strak uiterlijk door weggewerkte bekabeling De hydraulische schijfremmen van Shimano zijn goed doseerbaar en bieden uitstekende remkracht Altijd goed zichtbaar dankzij de duidelijke verlichting (gevoed door de accu) Voorzien

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren

E-bike Techniek

Motorpositie Midden
Motortechniek Bafang
Frametype Herenfiets
Type e-bike Elektrische fietsen
Aantal versnellingen Traploos
Type versnellingen Naaf (NuVinci)
Remsysteem Hydraulische schijfrem
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 80
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 200
Accupositie Aan frame
Capaciteit standaardaccu (Wh) 468
Uitneembare accu
Type accu Lithium-ion
Laadtijd 4 tot 8,5 uur (keuze uit meerdere accu's)

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) Ca. 23,5
Framemateriaal Aluminium
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Brinckers Le Mans M330 NuVinci haal je een prachtige sportieve, elektrische fiets in huis. Deze mooie fiets heeft een prettige ondersteuning en is daardoor ideaal voor als je dagelijks lange afstanden aflegt. Denk bijvoorbeeld aan woon-werkverkeer: wedden dat je met deze Brinckers Le Mans sneller bent dan met de auto?


Belangrijkste kenmerken

 • Voorzien van krachtige Bafang middenmotor die ondersteuning biedt direct op de trapas
 • Traploos schakelen met de NuVinci versnellingsnaaf: soepel, duurzaam en volledig naar eigen wens schakelen
 • Extra strak uiterlijk door weggewerkte bekabeling
 • De hydraulische schijfremmen van Shimano zijn goed doseerbaar en bieden uitstekende remkracht
 • Altijd goed zichtbaar dankzij de duidelijke verlichting (gevoed door de accu)
 • Voorzien van een gemakkelijk bedienbaar, overzichtelijk display met uitgebreide functies
 • Standaard 3 jaar garantie op de accu


Extra accu te koop
Bij aankoop van een Brinckers LeMans M330 NuVinci bieden we de mogelijkheid om voor een gereduceerde prijs een extra accu aan te schaffen.

Voordelen

 • Strak uiterlijk door weggewerkte bekabeling
 • Traploos en soepel schakelen met de NuVinci versnellingsnaaf
 • Maar liefst 3 jaar garantie op de accu

Nadelen

 • Slechts in één kleur verkrijgbaar
 • Geen verende zadelpen en voorvork

Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren Elektrische fietsen kopen met Traploos versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 468 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 200 kilometer!

Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Brinckers Le Mans M330 NuVinci 2019 Heren e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?