Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames

Beste uit de Test Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf - De Sparta F8e damesfiets is geschikt voor iedereen die niet langer moeite wilt hebben met opstappen. Want dankzij de prettige, lage instap, stap je gemakkelijk op en af. De Sparta F8e is veelzijdig en dit maakt hem geschikt voor zowel de dagelijkse korte ritten, als de langere recreatieve tochten. Dankzij de geruisloze D-Light voorwielmotor geniet je optimaal van de omgeving. De ondersteuning vindt plaats via een rotatiesensor, waardoor je met minimale inspanning lekker comfortabel kunt fietsen. De E-Motion technologie die gebruikt wordt op de F8e, staat bekend om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Zo kun je eenvoudig de juiste ondersteuningsstand instellen met de stuurbediening. De luxe 8 versnellingsnaaf van Shimano,

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode F8e LTD
Best beoordeeld Beste uit de Test Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf, Derde AD test

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek E-Motion
Frametype Dames
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naafversnelling
Remsysteem Hydraulische velgremmen
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 25
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 210
Accupositie Onder de bagagedrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 500
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 27.1
Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57, 61
Framemateriaal Aluminium
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beste uit de Test Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf - De Sparta F8e damesfiets is geschikt voor iedereen die niet langer moeite wilt hebben met opstappen. Want dankzij de prettige, lage instap, stap je gemakkelijk op en af. De Sparta F8e is veelzijdig en dit maakt hem geschikt voor zowel de dagelijkse korte ritten, als de langere recreatieve tochten. Dankzij de geruisloze D-Light voorwielmotor geniet je optimaal van de omgeving. De ondersteuning vindt plaats via een rotatiesensor, waardoor je met minimale inspanning lekker comfortabel kunt fietsen. De E-Motion technologie die gebruikt wordt op de F8e, staat bekend om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Zo kun je eenvoudig de juiste ondersteuningsstand instellen met de stuurbediening. De luxe 8 versnellingsnaaf van Shimano, zorgt ervoor dat je tijdens iedere rit de ideale trapfrequentie vind. Je geniet tijdens het fietsen van extra comfort, dankzij de verende onderdelen. De verstelbare stuurpen maakt het mogelijk dat je in de ideale houding op de fiets zit. Verder is de fiets voorzien van veilige en krachtige handremmen en opvallende verlichting. De accu zit bij deze elektrische fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen. De actieradius van jouw fiets is afhankelijk van de inhoud van jouw accu. De Sparta F8e is voorzien van een 500 Wh accu. Deze geeft je een maximale actieradius tot wel 210 kilometer.

ALS BESTE GETEST!
Goed nieuws! De Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames elektrische fiets is als beste getest: Beste uit de Test Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf, Derde AD test

Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames Elektrische Stadsfietsen kopen met 8 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-Ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 500 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 210 kilometer!

Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Sparta F8e Ltd 500 2019 Dames e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?