Sparta M8b 400 2019 Heren

Beste uit de Test AD - Voor heren die op zoek zijn naar de ideale allround e-bike is er de Sparta M8b. Deze krachtige e-bike is geschikt voor zowel de dagelijkse korte ritten als de langere toertochten. De M8b is een zeer stabiele fiets, want de motor is laag en centraal in de trapas van de fiets geplaatst. Hierdoor is de elektrische fiets ook zeer wendbaar. De aandrijving van de Bosch middenmotor wordt bepaald via een trapkrachtsensor. De sterke middenmotor met een koppel van 50 Nm maakt het mogelijk om ook door wat zwaarder terrein te fietsen. De heuvels en bergen op vakantie kom je goed over op de Sparta M8b. Zoek je een fiets met natuurlijk en stabiel rijgedrag, dan is dit een goede keuze. Het Bosch Intuvia display is in het midden van het stuur geplaatst, van het display kun je

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Sparta M8b 400 2019 Heren

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode M8B
Best beoordeeld Beste uit de Test AD

E-bike Techniek

Motorpositie Trapas
Motortechniek Bosch
Frametype Heren
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naafversnelling
Remsysteem Hydraulische velgremmen
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie Onder de bagagedrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 400
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 26.4
Framemaat (cm (of inches)) 53, 57, 61, 65
Framemateriaal Aluminium
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beste uit de Test AD - Voor heren die op zoek zijn naar de ideale allround e-bike is er de Sparta M8b. Deze krachtige e-bike is geschikt voor zowel de dagelijkse korte ritten als de langere toertochten. De M8b is een zeer stabiele fiets, want de motor is laag en centraal in de trapas van de fiets geplaatst. Hierdoor is de elektrische fiets ook zeer wendbaar. De aandrijving van de Bosch middenmotor wordt bepaald via een trapkrachtsensor. De sterke middenmotor met een koppel van 50 Nm maakt het mogelijk om ook door wat zwaarder terrein te fietsen.

De heuvels en bergen op vakantie kom je goed over op de Sparta M8b. Zoek je een fiets met natuurlijk en stabiel rijgedrag, dan is dit een goede keuze. Het Bosch Intuvia display is in het midden van het stuur geplaatst, van het display kun je alle belangrijke informatie aflezen. Bij het handvat kun je de ondersteuning bedienen, zodat je jouw handen niet van het stuur hoeft te halen. Verder beschikt de fiets over een walk-assist, dan kun je met de fiets aan de hand ook lekker licht lopen. Dankzij de 8 versnellingen kun je altijd prettig trappen. De Magura hydraulische velgremmen zijn een van de beste remsystemen op de markt en zorgen ervoor dat je ook op hogere snelheid krachtig en snel tot stilstand kunt komen. Bij deze elektrische stadsfiets kun je de bovenbuis uitnemen (met uitzondering van de 65 cm uitvoering), zodat je er ook voor kunt kiezen om meer ruimte te creëren voor het opstappen. De accu is verwerkt in de achterdrager. Deze is uitneembaar en zo overal op te laden. De 300 wh accu biedt je een normale actieradius. Afhankelijk van de gekozen ondersteuningsstand en omstandigheden, ligt de actieradius tussen de 20 en 125 kilometer. Wil je de actieradius vergroten? Geen probleem, dankzij het accu keuze menu kun je ook kiezen voor een 400 of 500 wh accu.

ALS BESTE GETEST!
Goed nieuws! De Sparta M8b 400 2019 Heren elektrische fiets is als beste getest: Beste uit de Test AD

Sparta M8b 400 2019 Heren kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Sparta M8b 400 2019 Heren Elektrische Stadsfietsen kopen met 8 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-Ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 400 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 150 kilometer!

Sparta M8b 400 2019 Heren aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Sparta M8b 400 2019 Heren kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Sparta M8b 400 2019 Heren elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Sparta M8b 400 2019 Heren e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?