Sparta M8b 300 2019 Dames

Beste uit de Test AD 2019 Multifunctioneel, de Sparta M8b damesfiets. Want op deze krachtige e-bike kun je zowel de dagelijkse korte ritten als de lange toertochten maken. De sterke middenmotor maakt de fiets multifunctioneel. Een ander voordeel van de middenmotor is het lage zwaartepunt, waardoor de e-bike extra stabiel voelt tijdens het fietsen. De Bosch middenmotor levert een maximale koppel van 50 Nm. Dankzij de trapsensor ervaar je zeer prettige en natuurlijke ondersteuning. De motor reageert nauwkeurig op de trapinspanning die je levert. De krachtige middenmotor zorgt voor stabiel en natuurlijk rijgedrag. Je bedient de ondersteuning via het Intuvia Bosch display. Je kunt daarbij kiezen uit vier verschillende rijprogramma's. De fiets biedt je een ruim aanbod aan versnellingen en...

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Sparta M8b 300 2019 Dames

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode M8B

E-bike Techniek

Motorpositie Trapas
Motortechniek Bosch
Frametype Dames
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naafversnelling
Remsysteem Hydraulische velgremmen
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 300
Accupositie Onder de bagagedrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 300
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24.5
Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57, 61
Framemateriaal Aluminium
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Beste uit de Test AD 2019
Multifunctioneel, de Sparta M8b damesfiets. Want op deze krachtige e-bike kun je zowel de dagelijkse korte ritten als de lange toertochten maken. De sterke middenmotor maakt de fiets multifunctioneel. Een ander voordeel van de middenmotor is het lage zwaartepunt, waardoor de e-bike extra stabiel voelt tijdens het fietsen. De Bosch middenmotor levert een maximale koppel van 50 Nm. Dankzij de trapsensor ervaar je zeer prettige en natuurlijke ondersteuning. De motor reageert nauwkeurig op de trapinspanning die je levert. De krachtige middenmotor zorgt voor stabiel en natuurlijk rijgedrag. Je bedient de ondersteuning via het Intuvia Bosch display. Je kunt daarbij kiezen uit vier verschillende rijprogramma's. De fiets biedt je een ruim aanbod aan versnellingen en is voorzien van krachtige en kwalitatief zeer sterke hydraulische velgremmen. De verlichting schakelt automatisch in wanneer het donker wordt. Overige kenmerken van de Sparta M8b zijn een praktische, lage instap, een sterk AXA slot en anti-lek banden. De accu is verwerkt in de achterdrager. Deze is uitneembaar en zo overal op te laden. De 300 wh accu biedt je een grote actieradius. Afhankelijk van de gekozen ondersteuningsstand en omstandigheden, ligt de actieradius tussen de 20 en 125 kilometer. Wil je een grotere actieradius, dan kun je optioneel kiezen voor een sterkere 400 of 500 wh accu.

Sparta M8b 300 2019 Dames kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Sparta M8b 300 2019 Dames Elektrische Stadsfietsen kopen met 8 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-Ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 300 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 300 kilometer!

Sparta M8b 300 2019 Dames aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Sparta M8b 300 2019 Dames kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Sparta M8b 300 2019 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Sparta M8b 300 2019 Dames e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?