Sparta M9B E-Speed 2019 Dames

Dé Speed pedelec in de Sparta collectie is de Sparta M9B E-Speed damesfiets. Op deze high speed e-bike ervaar je ondersteuning tot wel 45 kilometer per uur. De Sparta M9B E-speed is ideaal voor dames die iedere dag een langere afstand naar hun werk moeten afleggen en hierbij niet teveel tijd kwijt willen zijn. Met de Shimano Deore 9 versnellingen en hydraulische velgremmen is deze scherp geprijsde speedbike zeer compleet. De aandrijving komt vanuit de Bosch Performance Line middenmotor met een koppel van 60Nm. De combinatie van een trapkracht-, snelheids- en rotatiesensor zorgen voor zeer prettige ondersteuning. De motor is in de trapas geplaatst en hierdoor heeft de fiets een goede stabiliteit en wendbaarheid, wel zo prettig op hoge snelheden. Het Bosch display op het stuur is

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Sparta M9B E-Speed 2019 Dames

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode M9B E-Speed

E-bike Techniek

Motorpositie Trapas
Motortechniek Bosch
Frametype Dames
Type e-bike Speed Pedelecs
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Derailleurversnelling
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 45

Accu

Maximale actieradius (km) 210
Accupositie Onder de bagagedrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 500
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24
Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57
Framemateriaal Aluminium
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Dé Speed pedelec in de Sparta collectie is de Sparta M9B E-Speed damesfiets. Op deze high speed e-bike ervaar je ondersteuning tot wel 45 kilometer per uur. De Sparta M9B E-speed is ideaal voor dames die iedere dag een langere afstand naar hun werk moeten afleggen en hierbij niet teveel tijd kwijt willen zijn. Met de Shimano Deore 9 versnellingen en hydraulische velgremmen is deze scherp geprijsde speedbike zeer compleet. De aandrijving komt vanuit de Bosch Performance Line middenmotor met een koppel van 60Nm. De combinatie van een trapkracht-, snelheids- en rotatiesensor zorgen voor zeer prettige ondersteuning. De motor is in de trapas geplaatst en hierdoor heeft de fiets een goede stabiliteit en wendbaarheid, wel zo prettig op hoge snelheden. Het Bosch display op het stuur is afneembaar en via de knoppen bij het handvat kun je de ondersteuning veilig bedienen. De accu is in de achterdrager geplaatst en is uitneembaar. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal opladen. De 500 wh accu geeft je, afhankelijk van het gekozen rijprogramma, ondersteuning tot 90 kilometer. De accu kun je eenvoudig aan het zicht onttrekken door het plaatsen van fietstassen. Het dragen van een fietshelm is op deze speed pedelec verplicht. LET OP! Deze elektrische fiets is kentekenplichtig.

Sparta M9B E-Speed 2019 Dames kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Sparta M9B E-Speed 2019 Dames Speed Pedelecs kopen met 9 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-Ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 500 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 210 kilometer!

Sparta M9B E-Speed 2019 Dames aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Sparta M9B E-Speed 2019 Dames kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Sparta M9B E-Speed 2019 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Sparta M9B E-Speed 2019 Dames e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?