Sparta M9B 2019 Heren

Iedere toertocht, iedere dagelijkse rit wordt een waar genot op de sportieve Sparta M9B 500 Wh herenfiets. De fiets is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, een 300 Wh accu en 9 versnellingen, waardoor je met gemak alle kanten op kan. Door de geveerde onderdelen en het comfortabele zadel zit je, tijdens een lange dag in het zadel, comfortabel op de fiets. De krachtige en betrouwbare Bosch middenmotor van deze elektrische fiets, wordt aangedreven door een drietal sensoren, om zo een optimale, natuurlijke ondersteuning te creëren. Via het afneembare Bosch display op het stuur kun je alle belangrijke informatie aflezen. De bediening gaat veilig via de knoppen bij het stuur en je kunt kiezen uit 4 rijprogramma's. De 300 Wh accu bevindt zich in de achterdrager. Hierdoor is hij

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..

Specificaties Sparta M9B 2019 Heren

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode M9B

E-bike Techniek

Motorpositie Trapas
Motortechniek Bosch
Frametype Heren
Type e-bike Elektrische Hybridefietsen
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Derailleurversnelling
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 50
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 125
Accupositie Onder de bagagedrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 300, 400, 500
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 24
Framemaat (cm (of inches)) 53, 57, 61, 65
Framemateriaal Aluminium
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Iedere toertocht, iedere dagelijkse rit wordt een waar genot op de sportieve Sparta M9B 500 Wh herenfiets. De fiets is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor, een 300 Wh accu en 9 versnellingen, waardoor je met gemak alle kanten op kan. Door de geveerde onderdelen en het comfortabele zadel zit je, tijdens een lange dag in het zadel, comfortabel op de fiets. De krachtige en betrouwbare Bosch middenmotor van deze elektrische fiets, wordt aangedreven door een drietal sensoren, om zo een optimale, natuurlijke ondersteuning te creëren. Via het afneembare Bosch display op het stuur kun je alle belangrijke informatie aflezen. De bediening gaat veilig via de knoppen bij het stuur en je kunt kiezen uit 4 rijprogramma's. De 300 Wh accu bevindt zich in de achterdrager. Hierdoor is hij goed beschermd en bovendien is hij uitneembaar. Afhankelijk van de gekozen ondersteuningsstand kan de actieradius oplopen tot 125 kilometer. Wil je een grotere actieradius? Dan kun je tegen een meerprijs kiezen voor een 400 of 500 Wh accu. De Sparta M9B is voorzien van heldere verlichting, die automatisch inschakelt als het donker wordt. Voor nog meer veiligheid is de fiets voorzien van Tektro hydraulische schijfremmen, een van de beste op de markt.

Sparta M9B 2019 Heren kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Sparta M9B 2019 Heren Elektrische Hybridefietsen kopen met 9 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-Ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 300, 400, 500 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 125 kilometer!

Sparta M9B 2019 Heren aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Sparta M9B 2019 Heren kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Sparta M9B 2019 Heren elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Sparta M9B 2019 Heren e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?