Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames

Prijzen vergelijken januari 2020

Stella

1.899,-

Daytime Running Light Technology Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. De nieuwe dagrijverlichting

Shop informatie

Verzendkosten: -
Levertijd: -
Bezorgd door:
Betaling:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.899,-

Specificaties Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames

Algemeen

Modeljaar 2019
Fabrikantcode Livorno Superior FDST

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwielmotor
Motortechniek Eleon
Frametype Dames
Type e-bike Elektrische Stadsfietsen
Aantal versnellingen 9
Type versnellingen Nexus Naaf
Remsysteem Shimano hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

Accu

Maximale actieradius (km) 150
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Uitneembare accu
Type accu Lithium-Ion

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 27,1 (incl accu)
Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57
Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames kopen?
Goedkoopste prijs: Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames laagste prijs gevonden € 1.899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Daytime Running Light Technology
Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. De nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan aan het omgevingslicht.

Anders dan anders
Jij weet wat je wil. Waar je van houdt. Dat maakt jou anders dan de rest. Dat zie je in alles. Ook in jouw e-bike. Met de Livorno Superior FDST sta je in het middelpunt, dat weet je zeker.

Het ongewone gewoon maken
De Livorno Superior FDST beschikt standaard over een 14,5 Ah accu waarmee je tot wel 150 km kunt fietsen. Je beschikt over veel luxe zoals schijfremmen en een uitgebreid Mobi-Drive display.

Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames kopen?

Ben je overtuigd en wil je de Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames Elektrische Stadsfietsen kopen met 9 versnellingen. Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze!

Lithium-Ion accu
De accu heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur. Met een volle accu heb je een maximaal bereik (actieradius) van 150 kilometer!

Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames aanbieding?

Bekijk en vergelijk bij ons e-bikes van alle populaire merken en zie de grote prijsverschillen tussen alle winkels. Maar er is meer dan alleen voor de laagste prijs een Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames kopen. Ook de winkel waar je het koopt is van belang. Kijk ook goed naar de voorraden, levertijden en service die een winkel geeft. Wij zijn onafhankelijk en laten het je allemaal zien. Nooit meer eindeloos speuren naar de beste elektrische fiets keuze! Bekijk de beste e-bikes met onze handige filter, lees bij ons eerst de reviews of onze top 10 blogs. Je vindt het allemaal in onze blogberichten en reviews.
Ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Laat het ons weten.

Wat is het verschil tussen een e-bike en een elektrische fiets?
Een e-bike en een elektrische fiets zijn precies hetzelfde. Het is alleen een andere benaming, meer niet! Een Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames elektrische fiets is dus precies hetzelfde als een Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames e-bike. Je kan met een elektrische fiets ook gewoon fietsen. Maar als het nodig is dan kan je fietsen alsof je altijd wind mee hebt. Hou er rekening mee dat je iets harder kan gaan dan je normaal gewend bent.

Prijs nog niet laag genoeg?
Zoals je weet kan je via ons veeel besparen. Maar als je de prijs toch nog te hoog vindt dan kan je, per product, je zeer eenvoudig en gratis abonneren op onze prijsalert. Wij houden elke dag alle winkelprijzen voor je in de gaten en zodra de prijs voor jouw product is gezakt, krijg je van ons een e-mail. Je kan je ook abonneren op meerdere producten en het afmelden gaat net zo eenvoudig. Wel zo handig. En oh ja, wij geven aan niemand jouw e-mailadres en mailen je alleen op jouw verzoek een prijsalert.

Mis je een e-bike of heb je een vraag?
Stuur onze redactie een email en wij helpen je verder of wij voegen je favoriete elektrische fiets toe aan onze prijsvergelijker.

Prijzen vergelijken Stella Livorno Superior FDST 2019 Dames. Januari 2020

NEW De beste e-bike?
Wij hebben 4 tests voor je

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens de RAI Vereniging? De beste elektrische fietsen 2019 volgens de Fietsersbond, Consumentenbond en Telegraaf Wat is de beste elektrische fiets 2019 volgens AD en Fietstest? Wat is de beste elektrische fiets 2018 volgens de Consumentenbond?