Trends

Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10

Wat is de beste wasmachine 2019 van dit moment, met handige prijsvergelijker! Wij passen elke dag dit artikel voor je aan. Zodat jij snel kan zien welke wasmachine de beste is en waar deze vandaag in de aanbieding is.

Lees verder

Populaire producten
Met handige keuzehulp

Wij laten je zien welke producten de beste zijn en populair

Bekijk prijzen

icon: Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond - te koop vanaf:  494,97

Siemens wt44w562nl iQ700 iSensoric Best Getest Consumentenbond

Siemens - Droger - Consumentenbond Beste uit de Test & Kieskeurig Best Reviewed - Zelfreinigende condensor, energiezuinig met energieklasse A++, duo-tronic elektronische besturing en...

Meerdere verkopers: vanaf € 494,97

icon: Beko dpu7380x  - te koop vanaf:  399,-

Beko dpu7380x

Beko - Droger - Consumentenbond Beste Koop - Kieskeurig Best Reviewed - Maximale belading van 7 kg wasgoed, elektronische besturing en een energieklasse A++ maken deze Beko...

Meerdere verkopers: vanaf € 399,-

icon: Whirlpool fbte m11 82 - te koop vanaf:  549,-

Whirlpool fbte m11 82

Whirlpool - Wasdroger- De Whirlpool FTBE M11 82 is een zuinige warmtepompdroger met energieklasse A++. Het apparaat heeft een vulgewicht van 8 kilo en is daarom geschikt voor een huishouden...

Coolblue: € 549,-

icon: Bosch wtw84562nl Serie 8 Consumentenbond Beste uit de Test  - te koop vanaf:  555,-

Bosch wtw84562nl Serie 8 Consumentenbond Beste uit de Test

Bosch - Droger - Consumentenbond Beste uit de Test - Energiezuinig, zelfreinigende condensor, 9 kg trommelinhoud met Sensitive trommelbinnenwand voor optimale bescherming van het wasgoed....

Meerdere verkopers: vanaf € 555,-

icon: Bosch wtu876c0nl - te koop vanaf:  699,-

Bosch wtu876c0nl

Bosch - Wasdroger- De Bosch WTU876C0NL warmtepompdroger is met een geluidsniveau van 64 decibel een stille wasdroger. Met energieklasse A+++ is hij ook energiezuinig in gebruik. De...

Coolblue: € 699,-

icon: Beko dr8534gx0 - te koop vanaf:  592,71

Beko dr8534gx0

Beko - Wasdroger - Consumentenbond Beste Koop - De Beko warmtepompdroger dr8534gxo voldoet aan veel eisen. Hij is energiezuinig, niet duur in aanschaf en kan wel acht kilo was tegelijk...

Meerdere verkopers: vanaf € 592,71

Black Friday start bij Wehkamp 5 dagen eerder

Bij Wehkamp willen ze de drukte voorblijven. Black Friday start bij Wehkamp maar liefst vijf dagen eerder op zondag 24 november in plaats van vrijdag 29 november en gaat door tot maandag 2 december. Wat een feest bij Wehkamp!

Lees verder

Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10

Wat is de beste wasmachine 2019 van dit moment, met handige prijsvergelijker! Wij passen elke dag dit artikel voor je aan. Zodat jij snel kan zien welke wasmachine de beste is en waar deze vandaag in de aanbieding is. Bekijk snel de top 10 wasmachine en Beste Koop Consumentenbond. Wasmachine kopen, handig en actueel.

Lees verder

Korting Festival bij Expert; 20% extra korting op wasmachines & drogers

Tijdens de twee weken durende Korting Festival krijg je op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober 2019, 20% korting op wassen, drogen, strijken en kledingstomers. Wees er snel bij, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt en op is op.

Lees verder

Beste wasdroger volgens Consumentenbond & Top 10

Wat zijn de beste wasdrogers op dit moment, met handige prijsvergelijker! Wij passen elke dag dit artikel voor je aan. Zodat jij snel kan zien welke wasdroger de beste is en waar deze vandaag in de aanbieding is. Bekijk snel de top 10 beste wasdroger en Beste Koop Consumentenbond. Handig en actueel.

Lees verder

Wasmachine best getest kopen? (Met actuele prijsvergelijker)

Een wasmachine die best getest is kopen? Wij hebben maar liefst 14 best geteste wasmachines voor je op een rijtje gezet! Wij zijn onafhankelijk en verzamelen ook dagelijks alle wasmachine prijzen in de beste prijsvergelijker. Zo kun je flink besparen op hetzelfde product.

Lees verder

Miele Complete C3 EcoLine aanbieding. Actuele prijsvergelijker!

Alle Miele C3 stofzuiger aanbiedingen direct in één overzicht? Wij hebben ze allemaal. Wij geven jou direct inzicht wat een Miele C3 kost bij de verschillende winkels en welke aanbiedingen er allemaal zijn dankzij onze handige Miele stofzuiger prijsvergelijker.

Lees verder

Budget stofzuiger Beko VCC5325AR kopen? (Met prijsvergelijker)

Budget Beko VCC5325AR kopen kan overal maar waar hebben ze de nieuwste en meest complete aanbod? Wij zijn onafhankelijk en verzamelen dagelijks alle stofzuiger prijzen. Bekijk ze allemaal in de beste stofzuiger prijsvergelijker. Bekijk de Beko VCC5325AR best koop stofzuiger.

Lees verder

Miele Complete C3 EcoLine kopen? (Wij vergelijken alle winkelprijzen!)

Miele Complete C3 EcoLine kopen kan overal maar waar hebben ze de nieuwste en meest complete aanbod? Wij zijn onafhankelijk en verzamelen dagelijks alle stofzuiger prijzen. Bekijk ze allemaal in de beste stofzuiger prijsvergelijker. Bekijk de C3 Ecoline best getest of alle Miele C3 stofzuigers. Wat zijn de verschillen?

Lees verder

Haier wasmachine kopen. Wij vergelijken alle winkelprijzen

Haier wasmachine kopen kan overal maar waar hebben ze de nieuwste en meest complete aanbod? Bekijk bij ons de verschillende winkels inclusief prijzen. Wij zijn onafhankelijk en verzamelen dagelijks alle Haier prijzen en aanbiedingen. Zo kun je flink besparen op hetzelfde product.

Lees verder

Stofzuiger kopen? (Wij vergelijken alle winkelprijzen!)

Stofzuiger kopen kan overal maar waar hebben ze de nieuwste en meest complete aanbod? Bekijk bij ons de verschillende winkels inclusief prijzen. Wij zijn onafhankelijk en verzamelen dagelijks alle prijzen in de beste stofzuiger prijsvergelijker. Zo kun je flink besparen op hetzelfde product.

Lees verder

REVIEW 6.6

Review Beko VCC5325AR Budget Consumentenbond Beste Koop

De budget Beko VCC5325AR is als beste getest door de Consumentenbond en zeer populair. Maar wat zijn de plus en minpunten van de Beko VCC5325AR? Wij vertellen het je en laten je ook de verschillende prijzen zien zodat je ook makkelijk kan vergelijken.

Lees verder

REVIEW 8.5

Review Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond SGSP3 Best Getest

De Miele Complete C3 EcoLine (SGSP3) is als beste getest door de Consumentenbond en zeer populair. Maar wat zijn de plus en minpunten van de Miele Complete C3? Wij vertellen het je en laten je ook de verschillende prijzen zien zodat je ook makkelijk kan vergelijken.

Lees verder

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

Waar is dat ene product wat jij graag wil hebben op dit moment in de aanbieding? Wij zijn 100% onafhankelijk en laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn.

De experts aan het woord! De redactie van dit kanaal zijn experts en zijn ook altijd op zoek naar externe betrouwbare tests. Zodat jij je keuze goed onderbouwd kunt maken.

De inhoud van onze artikelen zijn informatief, helder en gebaseerd op betrouwbare experts. Welke producten zijn populair, best getest of staan in de top 10?

De belangrijkste merken overzichtelijk bij elkaar; met vanzelfsprekend de verschillende producten die ze je te bieden hebben. Zodat jij alleen maar hoeft te kiezen!

Waar kun je terecht als je witgoed & huishouden wilt aanschaffen? En waar vind je de beste service, garantie en prijs? Wij hebben een handig overzicht voor je.

De retail-wereld is voortdurend in beweging. Bij ons vind je alle populaire producten overzichtelijk bij elkaar. Zo hoef je nooit lang te speuren naar de beste keuze!

icon: Samsung

icon: Siemens

icon: Miele

icon: Bosch

icon: Beko

icon: AEG

icon: Robijn

icon: Whirlpool

icon: Persil

icon: Zanussi

icon: Ariel

icon: Neutral

Populaire producten
Met handige keuzehulp

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen