Wasmiddel review

Review Miele vloeibaar wasmiddel UltraPhase voor TwinDos

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Het wasmiddel de UltraPhase catridge, bestaat uit 2 fasen wasmiddel voor de Miele TwinDos wasautomaat en hiermee wordt je wasmachine automatisch voorzien van wasmiddel en met een stralend schoon resultaat.

Miele TwinDos automatisch doseersysteem
TwinDos automatische wasmiddel-doseersysteem. Het TwinDos systeem zorgt voor een automatische dosering van wasmiddel op het ideale moment tijdens het wassen. Verder kun je ook nog gebruik maken van Miele-caps, die je in de wasmiddellade kunt plaatsen, en waar je de beste was-resultaten mee zult behalen.

Miele UltraPhase 1 wasmiddel
Met de Miele UltraPhase 1 cartridge haal je het beste wasmiddel in huis voor je Miele wasmachine met TwinDos, met automatsche wasmiddeldoseersysteem. Phase1 wasmiddel is speciaal ontworpen voor effectieve vlekverwijdering en het behoud van alle kleuren. In combinatie met UltraPhase 2 wordt je was stralend schoon. Bovendien kun je met de Miele UltraPhase 1 & 2 cartridges wel even vooruit. De totale inhoud van maar liefst 1.5 liter is goed voor 37 wasbeurten. Zonder bijvullen, verspilling van teveel wasmiddel of morsen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Miele UltraPhase 1 cartridge TDos
Echt een super uitvinding van Miele. Ik heb sinds een jaar een Miele wasmachine en met deze wasmiddelkokers is de was prima schoon. super handig en nooit teveel. Het wordt geleverd zoals het hoort, gewoon ik wasmachine steken en je kan weer wassen.
Score: 9.0
Media Markt:
Review Miele UltraPhase 1 cartridge TDos
Sinds wij een Miele wasmachine met twindos systeem hebben gebruiken wij het bijbehorende wasmiddel. We zijn zeer tevreden! Het wasmiddel wast prima schoon en met een flacon kunnen we lange tijd vooruit (Ongeveer 3 maanden bij een gezin van twee volwassenen en een kleintje die de nodige was produceert)
Score: 8.8


Conclusie

Het automatisch doseersysteem maakt het wassen een stuk handiger, geen verspilling van wasmiddel meer en niet meer morsen. De 2 fasen zijn geschikt voor alle wassen. Fase 2 voor gekleurde of bonte was en fase 1 voor de witte was. Het wasmiddel is erg gebruiksvriendelijk, duurzaam - je doet ongeveer 3 maanden - met een flacon en zuinig. Het wasgoed komt er stralend en lekker fris uit. Bestel wel tijdig, zodat je niet zonder komt te zitten. Het gemakkelijkst, qua beschikbaarheid, is om het wasmiddel online te shoppen.
 

8.9
 • Zuinig in gebruik • Gebruiksgemak • Juiste Dosering • Ruikt fris
 • Beschikbaarheid • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele UltraPhase 1 cartridge TDos
  Prijzen vergelijken

  Miele UltraPhase 1 cartridge TDos is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 13,99

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  De winkel van ons allemaal

  € 22,-

  Uiterlijk 15 november in huis

  Ga naar Bol.com

  Relevante producten

  icon: Miele UltraPhase 2 cartridge TDos - te koop vanaf: 13,99

  Miele UltraPhase 2 cartridge TDos

  Miele - Wasmachine - Miele UltraPhase 2 catridge, onderdeel van de 2 in 1 fasen wassen met de Miele TwinDos wasautomaat. De UltraPhase 2 is speciaal geschikt voor de witte was en in...

  Meerdere verkopers: vanaf € 13,99

  icon: Miele UltraPhase 1 cartridge TDos - te koop vanaf: 13,99

  Miele UltraPhase 1 cartridge TDos

  Miele - Wasmachine - Miele UltraPhase 1 catridge, onderdeel van de 2 in 1 fasen wassen met de Miele TwinDos wasautomaat. De UltraPhase 1 is speciaal geschikt voor de gekleurde was en in...

  Meerdere verkopers: vanaf € 13,99

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen