Wasmachine review

Review Beko wmy 111444lb1 - Superruim Ún superzuinig!

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Een Beko energiezuinige wasmachine met een zeer ruim vulgewicht van 11 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een gezin met 5 personen of meer. De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen. De wasmachine heeft 1400 toeren, is daardoor erg stil en biedt wel 16 verschillende wasprogramma's aan. Je kunt de wastijd verkorten met de Express knop. Een wasprogramma kun je door de startuitstel knop uitstellen tot 24 uur van tevoren.

SteamPower zelf je kleding stomen of kort opfrissen
Er handig voor mensen die niet zo van strijken houden. Het speciale Steam Power wast met stoom, waardoor er minder kreukels in het wasgoed komen en de gemiddelde strijktijd met zo'n 43% verkort wordt.

16 wasprogramma’s van snel tot uitgebreid 
Met de Beko wmy 111444lb1 was je in rap tempo een stapel van 11 kilogram wasgoed schoon. De wasmachine Beko beschikt namelijk over een 2-tal extra korte wasprogramma's. Heeft je kleding net iets meer zorg nodig? Dan staan er nog 14 andere programma's tot je beschikking. Handig, want zo komt ook bijvoorbeeld jouw wollen trui weer ongeschonden uit de trommel. Sensoren passen het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid wasgoed.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review Beko wmy 111444lb1 SteamPower
Ik heb veel wasautomaten vergeleken en ben uiteindelijk op dit model uitgekomen. Blijkt een hele goede keuze te zijn! Wasautomaat is stil en makkelijk te bedienen. Goede informatie op het grote scherm. En het belangrijkste: de was komt er heerlijk schoon en droog uit. Perfect voor grote stukken zoals dekbedden etc, maar ook prima geschikt voor kleine wasjes. Ben er super blij mee!
Score: 9.3
Coolblue:
Review Beko wmy 111444lb1 SteamPower
Groot gezin? Alles gaat erin, wassen was nog nooit zo fijn! Voordelen: Er kan voor een heel elftal in, lekker snelle programma's. Nadelen: geen. Super machine, voor een goede prijs!!!!
Score: 9.0
Witgoedhuis.nl:
Review Beko wmy 111444lb1 SteamPower
Ik wist niet dat je zo blij kon zijn met een wasmachine! Heerlijke grote trommel, alles lekker schoon, veel programma's en zo geweldig die stoomfunctie! Kreukvrij droogt je kleding hierdoor op! Echt gewoon geweldig! Ik kan niet anders zeggen!!
Score: 10.0


Conclusie

Een wasmachine met een vulcapaciteit van maar liefst 11 kg. kom je niet vaak tegen. Deze wasmachine heeft het! Door de vele slimme wasprogramma's, zoals Xpress super short, Aquawave voor vriendelijk wassen en SteamPower 'het nieuwe stoomwassen', waardoor 58% minder kreukels, wordt wassen steeds gemakkelijker en aangenamer. De wasmachine heeft alleen geen automatisch wasmiddel doseersysteem en geen SmartPhone App.

9.4
 • Vulgewicht • Stoomfunctie • Kinderbeveiliging • Energiezuinig • Verkort programma
 • Geluid • Geen SmartPhone app • Geen automatisch doseren
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Beko wmy 111444lb1 SteamPower
  Prijzen vergelijken

  Beko wmy 111444lb1 SteamPower is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 719,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 11

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -10%

  Beko wmy 111444lb1 SteamPower

  icon: Beko wmy 111444lb1 SteamPower

  Beko - Wasmachine - Energiezuinig met een zeer ruim vulgewicht van 11 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een gezin met 5 personen of meer. De wasmachine heeft 1400 toeren, is daardoor erg stil en biedt wel 16 verschillende wasprogramma's aan. Je kunt de wastijd verkorten met de Express knop. Een wasprogramma kun je door de startuitstel knop uitstellen tot 24 uur van tevoren. SteamPower...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen