Wasmachine review

Review Siemens wm16w672nl iQ700 Wast perfect en is erg stil

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

De Siemens wm16w672nl heeft een vulgewicht van 9 kg, energieklasse: A+++ en een maximale centrifugesnelheid van 1600 tpm. Deze iSensoric Premium wasmachine heeft een nieuw elegant design en is voorzien van het sensorgestuurde anti-vlekken systeem. Dit systeem verwijdert de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas of vlekkenverwijderaar.

iQdrive motor met 10 jaar garantie?
Daarbij zorgt de intelligente, duurzame en stille iQdrive motor met 10 jaar garantie goed voor je was en de waveTrommel biedt bijzonder schone en effectieve wasverzorging dankzij de unieke trommelstructuur. De bediening is eenvoudig dankzij de grote draaiknop en dankzij een groot en overzichtelijk LED-display voor informatie over het programmaverloop, temperatuurkeuze, max. centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, vlek- en verbruiksindicatie.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
De vulcapaciteit van deze Siemens is 9 kilo. Deze machine wast vooral synthetische was zeer goed schoon. De machine heeft veel extra wasprogramma's. Voordelen: Wast katoen goed schoon, Wast synthetisch goed schoon, Centrifugeert goed, Vrij zuinig met water bij synthetica op 40░C. Nadelen: Spoelt katoen ruim onvoldoende, Spoelt onvoldoende.
Score: 7.0
Bol.com:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
I dos systeem is geweldig, nooit meer twijfelen over de hoeveelheid wasmiddel. Het toestel geeft de eindtijd weer van het programma. Je kan ook uitstellen met keuze van de eindtijd, heel handig. Grote verlichte trommel, handig zodat je niets vergeet. Weinig lawaai. Optie om programma langer te laten duren of korter met respectievelijk minder of meer verbruik van energie en water.
Score: 9.0
Coolblue:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
Met een capaciteit van 9 kilo heb ik voor het eerst geen bergen was meer in de waskelder. De was is erg schoon en eigenlijk had ik niets anders verwacht. Het gebruiksgemak is verbluffend, automatische dosering van wasmiddel en verzachter. Heb je een ander middel nodig voor bijvoorbeeld wol wassen, dan kan dat heel eenvoudig ook. Standaard duren de programma's wel langer dan ik gewend was.
Score: 9.2
Media Markt:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
Met name het i-dos systeem werkt fantastisch. De 2 compartimenten voor vloeibaar wasmiddel en wasverzachter vullen en in de display aangeven de vervuilingsgraad aangeven en de wasmachine doet de rest! Geen gedoe meer met pods of hoeveelheden poeder. Gevoelsmatig draait het wasgoed minder in-elkaar dan bij onze oude wasmachine wat wellicht door de grote trommel komt.
Score: 10.0
Wehkamp:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
Wat een goede wasmachine is dit, er zit echt alles op een aan. Je vloeibare wasmiddel bijvullen en hij doseert het allemaal vanzelf. Hij heeft een goede behuizing en hij maakt bijna geen lawaai als hij op 1600 toeren draait. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Ik wil nooit geen ander merk wasmachine meer. Deze machine heeft ook een grote belading van 9 kilo en hij geeft het gewicht aan.
Score: 9.0
Siemens:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
De machine voldoet aan de verwachtingen: er kan lekker veel in en de was komt er een stuk droger uit. Wat ook prettig is, is het automatische wasmiddel doseringssysteem (iDos), je vult de wasmiddel en wasverzachter vakjes met wasmiddel/wasverzachter en selecteert hoeveel de machine moet gebruiken. De wasmachine bepaalt met sensoren hoeveel wasmiddel nodig is: je verbruikt nooit te veel.
Score: 9.0
Witgoedhuis.nl:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
Deze Siemens wasmachine wast perfect en is erg stil. De inhoud is top, was nu 1 was per week i.p.v 3x per week. Wasresultaten en droog resultaten zijn uitstekend! Bij mijn vorige wasmachine gingen bepaalde vlekken er niet uit. Deze Siemens wasmachine kreeg de meeste oude vlekken eruit. Is makkelijk te bedienen, Idos systeem is erg zuinig met de wasmiddel en de was komt er toch lekker fris uit.
Score: 7.8
Kieskeurig:
Review Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
Alles voelt zeer degelijk aan, de deur sluit als een kluis in Fort Knox, het bedieningsbord werkt met tiptoetsen en voelt kwalitatief hoogwaardig aan, het is echt een luxe voor het oog. Verder zijn de opties en de manier van bedienen zeer intu´tief en gebruiksvriendelijk. De handleiding is in principe niet nodig, I-dos bakje vullen met zeep, aanzetten, programma kiezen en gaan! Een kind kan letterlijk de was doen!
Score: 9.0


Conclusie

De Siemens wm16w672nl iQ700 iSensoric is een wasmachine die heel veel in huis heeft. De machine is energiezuinig, heeft een grote 9 kg trommel, 1600 toeren, duurzame koolborstelloze iQdrive motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur inclusief 10 jaar garantie. Het i-Dos systeem bepaalt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel dat er nodig is per wasbeurt. Enige minpunt is dat er geen stoomfunctie op de machine zit.    

8.8
 • Grote 9 kg trommel • Energiezuinig • Was goed droog door 1600tpm •
 • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos
  Prijzen vergelijken

  Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 699,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 699,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Ook voor wassen en drogen

  € 699,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos

  icon: Siemens wm16w672nl iQ700 i-Dos

  Siemens - Wasmachine - Energiezuinig, 1600 instelbaar toertal en een maximale belading van 9 kg en een automatisch wasmiddeldoseringsysteem. De wm16w672nl wasmachine is voorzien van een groot overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, maximale centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 uur eindtijduitstel, beladingscapaciteit en verbruiksindicator. Verder is de Siemens wasmachine...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen