Wasdroger review

Review Miele wmf121 w1 PowerWash met superzuinige functies

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Houd je lievingstrui heel!

Energiezuinige wasmachine die zowel grote als kleine hoeveelheden kleding schoon wast. De Miele wmf121 w1 PowerWash 2.0 heeft een vulgewicht van 8 kilogram en is hierdoor geschikt voor huishoudens van 3 tot 5 personen. Met het QuickPowerWash programma is je lievelingstrui in minder dan 60 minuten weer schoon. Deze wasmachine is ook voorzien van de PowerWash-functie, waarmee je super zuinig kunt wassen! Daarnaast beschermt de SoftCare-trommel jouw kleding. Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wmf 121 w1  PowerWash kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Deze Miele wasmachine is standaard voorzien van het Watercontrol-systeem. Dit betekent dat de wasmachine de watertoevoer controleert met een waterniveau-sensor. De toevoer stopt wanneer het benodigde waterniveau niet behaald wordt. Wanneer er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer gesloten. Ook lekkages kunnen hierdoor gedetecteerd worden. Miele geeft 20 jaar garantie bij waterschade als gevolg van het niet (goed) functioneren van het waterbeveiligingssyteem. Tijdens het wassen voorkomt de kinderbeveiliging dat de deur opengemaakt kan worden. Én valt de stroom uit? Dan is het wel mogelijk de deur te openen en het wasgoed uit de machine te halen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele wmf 121 w1 PowerWash
Na 18 jaar stopte onze Miele dus de keuze wat merk betreft was niet moeilijk.van 5 naar 8kg van B naar A+++ .Groter deur opening en met PowerWash binnen 1 uur een machine gewassen. Ook is hij stil. Nadeel zwaar hij moest 2 hoog maar de jongen Kenneth en Bas van Coolbleu hadden de klus snel klaar. De wasmachine is zeer stil en gemakkelijk in gebruik. Duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review Miele wmf 121 w1 PowerWash
De machine heeft veel wasprogramma's, zo is er voor elke was de juiste afstelling. De machine maakt heel weinig geluid bij het centrifugeren, ook erg fijn. De prijs-/kwaliteitverhouding is uitstekend.
Score: 9.5


Conclusie

Deze droger heeft een grote deuropening. De machine heeft veel wasprogramma's, zo is er voor elke was de juiste afstelling, met PowerWash is de was bijvoorbeeld binnen 1 uur gewassen. De wasmachine is zeer stil, gemakkelijk in gebruik en er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. De machine maakt heel weinig geluid bij het centrifugeren, ook erg fijn. Verder ziet de machine er mooi uit en is de kwaliteit van het wassen er goed. Het is een uitstekende wasmachine voor elk gezin.

9.3
 • Prijs-kwaliteitverhouding • weinig geluid bij centrifugeren
 • Draaideur kan niet worden aangepast
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 8
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
  Energieklasse A+++ -30%

  Miele wmf 121 w1 PowerWash

  icon: Miele wmf 121 w1 PowerWash

  Miele - Wasmachine - Energiezuinige wasmachine die zowel grote als kleine hoeveelheden kleding schoon wast. De Miele wmf 121 w1 PowerWash 2.0 heeft een vulgewicht van 8 kilogram en is hierdoor geschikt voor huishoudens van 3 tot 5 personen. De kledingbeschermende trommel heeft een speciale honingraatstructuur, waardoor je zijden blouse nauwelijks kreukt en minder slijt. Speciale wascapsules met wasmiddel...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen