Wasmachine review

Review Bosch way32841nl Beste uit de Test en Best Reviewed

Door site-redactie - Prijs-update: 15 november 2019 -

Deze Bosch wasmachine heeft een energieklasse A+++ -10%, wat inhoudt dat de machine 10% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++. De way32841nl beschikt over i-Dos dat zorgt voor perfect wasresultaat, minimaal verbruik en maximaal gebruiksgemak met het automatische doseersysteem. 

Grote trommel
Met het extreem grote laadvermogen van 9 kg kun je voor flinke gezinnen de was doen, of je halve kledingkast in één beurt aanpakken. 

Beste uit de Test Consumentenbond & Best Reviewed Kieskeurig
De Consumentenbond heeft de Bosch way32841nl het predicaat Beste uit de Test in oktober 2015 heeft toegekend. Tevens heeft de consumenten-website Kieskeurig de way32841nl het predicaat Best Review in oktober 2016 heeft toegekend.

HomeProfessional serie
De Bosch way32841nl behoort tot de HomeProfessional serie en dit is de meest luxe serie in het Bosch assortiment. Mede hierom is de way32841nluitgerust met allerlei mooie extra's zoals, trommelverlichting, een zelfreinigende wasmiddellade, resttijdweergave, eindtijd instelling, verbruiksindicaties over energie en waterverbruik, Bijvul/Pauze functie om wasgoed bij te voegen en Touchtcontrol toetsen met LED indicatie. Tevens beschikt de wasmachine over een onbalans-controlesysteem en zit er een kinderbeveiliging op de deur. Tevens beschikt de wasmachine over het ECARF-certificaat, een VarioSoft trommelsysteem en een EcoSilence Drive motor met daarop 10 jaar garantie.

Bosch i-Dos technologie voor juiste hoeveelheid wasmiddel
iDos, het geïntegreerde automatische doseersysteem van Bosch, doseert de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel tot op de milliliter nauwkeurig. Je hoeft het doseerbakje slechts één keer te vullen en i-DOS zorgt bij maximaal 20 wasbeurten voor de juiste dosering. Je wasgoed wordt schitterend schoon en je bespaart water én wel tot 33% wasmiddel met één druk op de knop.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional
In deze Bosch kan 9 kg was en daardoor is hij geschikt voor een groot gezin. Vloeibaar wasmiddel en wasverzachter doseert de machine automatisch en stemt daarbij de hoeveelheid wasmiddel af op de hoeveelheid was. Hij is voorzien van startuitstel, geeft de resterende programmatijd weer en heeft o.a. programma's voor overhemden en damesondergoed.
Score: 7.4
Coolblue:
Review Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional
Hij is in 1 woord fantastisch! Stil, makkelijk te bedienen en die uitstraling. Je zou hem bijna in de woonkamer zetten. Na de eerste keer met lege trommel een standaard programma gedaan te hebben, mocht er de was in. Was verbaasd van de hoeveelheid was die erin kan. De beladingssensor bleef maar aangeven dat er nog meer bij kon. De i-dos dosering op normal gezet en dat werkt boven verwachting.
Score: 8.8
Wehkamp:
Review Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional
Prima zeer stille machine van hoge kwaliteit. Ziet er ook nog eens mooi uit en is bijzonder stil. Topklasse van Bosch en een echte aanrader. Heel mooie wasmachine en mooi om naar te kijken ook. Ik vind I-dos een leuke functie & de wasmachine is gemakkelijk te gebruiken. Ik ben tevreden met met mijn aankoop.
Score: 10.0
Bosch:
Review Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional
Deze automatische wasmachine is geweldig. Je doet de was er in en verder regelt ie alles zelf; hij weegt de was, scant het materiaal, doet de juiste hoeveelheid wasmiddel erbij, en zoekt hoe lang hij daarvoor moet draaien. Heerlijk, nergens meer aan denken. Daarbij kan er ontzettend veel was in wat wel fijn is met een familiehuishouden. En bovendien; je hoort hem niet.
Score: 9.6
Kieskeurig:
Review Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional
De way32841 komt met een aantal geweldige functionaliteiten, die het (was)leven een stuk makkelijker maken de i-Dos functionaliteit is echt een uitkomst en zorgt voor de juiste dosering, de timerfunctie werkt uitsteken en je kunt heel gemakkelijk was toevoegen door de machine op "pauze" te zetten. Daarnaast is de machine heerlijk stil en ziet er gewoon gelikt uit.
Score: 9.1


Conclusie

Deze Bosch wasmachine is seer energiezuinig en i-Dos dat zorgt voor perfect wasresultaat, minimaal verbruik en maximaal gebruiksgemak met het automatische doseersysteem. De Bosch way32841nl heeft een grote trommel 9 kg en een instelbaar toertal van 1600 toeren. De Consumentenbond heeft de Bosch way32841nl het predicaat Beste uit de Test in oktober 2015 heeft toegekend. Tevens heeft Kieskeurig.nl de way32841nl het predicaat Best Review in oktober 2016 heeft toegekend. De Bosch way32841nl behoort tot de HomeProfessional serie en dit is de meest luxe serie in het Bosch assortiment. Mede hierom is de way32841nl uitgerust met allerlei mooie extra's.

 

9.0
 • Energiezuinig • Stil • Grote vulcapaciteit • Best Reviewed Kieskeurig • Beste uit de Test Consumentbond
 • Programma's duren langer
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional
  Prijzen vergelijken

  Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 935,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
  Top Product Kieskeurig Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -10%

  Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional

  icon: Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional

  Bosch - Wasmachine - Consumentebond Beste uit de Test -Kieskeurig Best Reviewed - Deze wasmachine met zeer energiezuinige energieklasse A+++ -10%, 1600 toeren en een rvs trommel met een maximale belading van maar liefst 9 kg. Het Bosch i-Dos systeem zorgt altijd voor de juiste hoeveelheid wasmiddel. Sensoren bepalen aan de hand van de hoeveelheid wasgoed de hoeveelheid wasmiddel. Zo wordt er geen...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen