Wasmachine review

Review Bosch wayh2892nl i-Dos HomeProfessional Exclusiv

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Verwijdert vlekken als sneeuw voor de zon

Dankzij de handige app kunt u uw wasmachine elk moment van de bedienen. Via de Home Conect App bent u dus niet langer meer aan huis gekluisterd. Naast deze handige tool is de machine ook nog eens voorzien van i-Dos, hierdoor wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd wat leidt tot een perfect wasresultaat. Zeg maar dag tegen de vlekken op je kleding, tafelkleden of handdoeken, want door de AntiVlekken tool worden je vlekken nóg beter verwijderd, de machine is namelijk ingesteld om de 16 meest voorkomende vlekken als sneeuw voor de zon te laten verwijderen. Naast deze handigheden hoeft u ook zeker geen last te hebben van de machine, hij is namelijk extreem stil, zelfs tijdens het centrifugeren.

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch wayh2892nl kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review Bosch wayh2892nl iDos HomeProfessional Exclusiv
Een wasmachine met heel veel mogelijkheden. 2 wasmiddelen in de bakjes gedaan. Moest toch voor de donkere was zelf aangeven dat I Dos dit uit het andere bakje moest nemen. Kan toch beter mijnheer Bosch. Viel mij op dat hij zo geruis lood is.. heerlijk ook als de kinderen op bed liggen.. in begin wel paar keer terug gelopen naar de wasmachine om te kijken of hij aan stond...
Score: 9.2
Witgoedhuis.nl:
Review Bosch wayh2892nl iDos HomeProfessional Exclusiv
Machine is zeer stil en IDOS is echt lekker makkelijk. De was wordt goed schoon en de gewichtsmeter is zeer bruikbaar. Daarnaast is de luxe van licht in de trommel onverwacht handig. Dat, samen met wifi, zat niet op het model dat we eerst hadden uitgekozen. De wifi hebben we nog niet aan de praat. Dat valt niet mee om werkend te krijgen. Voor het geld dat er momenteel voor gevraagd wordt hadden wij hem evenwel niet gekocht.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Bosch wayh2892nl iDos HomeProfessional Exclusiv
Fantastische wasmachine, je hoeft alleen de i-dos te vullen met wasmiddel en wasverzachter. Was moet je helaas nog wel voorsorteren. Je stelt hem in met je telefoon. Ben je al weg naar je werk en vergeten in te stellen hoe laat hij klaar moet zijn, geen probleem, je pakt gewoon je gsm en stelt alles in komt thuis en de was is gedaan op het moment dat jij het wilt.
Score: 9.0


Conclusie

Een wasmachine met heel veel mogelijkheden. Het is een stille machine, prima voor als de kinderen op bed liggen, daardoor is het soms niet helemaal duidelijk of hij aanstaat of niet. Hij is stil en lekker makkelijk. De was wordt goed schoon en de gewichtsmeter is erg bruikbaar. De luxe van licht voegt een extra handigheid aan de machine toe. Je kan het instellen met je telefoon en kan het besturen vanaf je werk. De was is gedaan op het moment dat jij het wilt. De was moet je helaas nog wel voorsorteren.

9.1
 • Op afstand bestuurbaar • Luxe trommelverlichting • Stil
 • Heeft twee reservoirs • Voorsorteren van de was
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wayh2892nl iDos HomeProfessional Exclusiv
  Prijzen vergelijken

  Bosch wayh2892nl iDos HomeProfessional Exclusiv is onder andere te koop bij

  De winkel van ons allemaal

  € 1.129,-

  Uiterlijk 18 november in huis

  Ga naar Bol.com

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 1.189,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 9
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1500
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
  Energieklasse A+++

  Bosch wayh2892nl iDos HomeProfessional Exclusiv

  icon: Bosch wayh2892nl iDos HomeProfessional Exclusiv

  Bosch - Wasmachine - Dankzij de handige app kunt u uw wasmachine elk moment van de bedienen. Via de Home Conect App bent u dus niet langer meer aan huis gekluisterd. Naast deze handige tool is de machine ook nog eens voorzien van i-Dos, hierdoor wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd wat leidt tot een perfect wasresultaat. Zeg maar dag tegen de vlekken op je kleding, tafelkleden of handdoeken, want...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen