Wasmachine review

Review Miele wkf121 wcs w1 PowerWash vele wasprogramma's

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Zuinig, Stil en snel 

Energiezuinige wasmachine helpt jou bij het doen van de iedere dag terugkerende klus; de was. Hij beschikt over uiteenlopende wasprogramma's. Zo gaat hij extra zuinig om met delicate stoffen als zijde en wol, is er een speciaal programma voor geïmpregneerde stoffen en worden donzen dekbedden of jassen behoedzaam gereinigd. Heb je haast? Dan is er een snel programma. Snel wil overigens niet zeggen minder schoon, daar zorgt QuickPowerWash wel voor. Bij hardnekkige vlekken helpt de vlekkenfunctie je en krijg je via het display handige wastips. De strijk zal minder tijd kosten, want de Thermo-SoftCare-trommel strijkt je was al glad in de trommel.

Energiezuinig wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkf121 kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -40%.

CapDosing voor praktische dosering
Ook voor speciale textielsoorten behaal je met de Miele wkf121 wcs de beste wasresultaten, dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst een cap in de wasmiddellade en de wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. 

Thermo-SoftCare-trommel voor nauwelijks kreuken
De Miele wkf121 is voorzien van de speciale Thermo-SoftCare-trommel van Miele. De honingraatstructuur van deze trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Hierdoor glijdt het wasgoed zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifuge-gang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt en je minder hoeft te strjiken!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review
Zoals wel te verwachten was van een Miele een top apparaat. Zuinig, veel mogelijkheden en superstil. Het is fijn dat je de keuze hebt uit de diverse programma's. Daarnaast wast de machine veel beter schoon dan de vorige machine (ander merk). Bevalt prima. Voldoet boven al mijn verwachtingen. Waar ik eerder 2 x moest wassen past het nu in 1x.
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review
Zeer zuinige wasmachine van Miele met een goed wasresultaat en weinig geluid. Met de mogelijkheden van deze tijd en display. Miele is en blijft een zeer goed merk. Ook de centrifuge is los te gebruiken zonder eerst te moeten spoelen vooraf, programma's simpel in te stellen. Alle noodzakelijke functies zitten er op. Daarboven zijn er nog speciale programma's voor bv sportkleding.
Score: 8.6


Conclusie

Deze wkf121 wcs w1 PowerWash machine van Miele doet waarvoor hij gemaakt is, maar naast de standaard programma's en instellingen is hij ook nog eens super zuinig, stil en biedt hij vele wasopties. Wel is het aan te raden om voor gebruik de handleiding goed door te nemen, het apparaat kan een beetje lastig in gebruik zijn. Vooral in het begin. Maar als u eenmaal doorheeft hoe de machine werkt zult u de vele voordelen van dit appraat gaan inzien. 

 

8.9
 • Stil • Veel opties • Zuinig
 • Aan de prijzige kant • Je moet even doorhebben hoe ie werkt
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wkf121 wcs w1 PowerWash
  Prijzen vergelijken

  Miele wkf121 wcs w1 PowerWash is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.097,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.299,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Kenmerken

  Vulgewicht (kg) 8
  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
  Energieklasse A+++ -30%

  Miele wkf121 wcs w1 PowerWash

  icon: Miele wkf121 wcs w1 PowerWash

  Miele - Wasmachine - Energiezuinige wasmachine helpt jou bij het doen van de iedere dag terugkerende klus; de was. Hij beschikt over uiteenlopende wasprogramma's. Zo gaat hij extra zuinig om met delicate stoffen als zijde en wol, is er een speciaal programma voor geïmpregneerde stoffen en worden donzen dekbedden of jassen behoedzaam gereinigd. Heb je haast? Dan is er een snel programma. Snel wil...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen