Wasdroger review

Review Miele tmg840 wp FragranceDos SteamFinish bespaart tijd

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Strijken is overbodig met deze handige wasdroger

Met dit apparaat hoef jij je kostbare tijd niet meer te verspillen aan het ophangen van de was. Zelfs strijken wordt bijna overbodig, want de machine beschikt over SteamFinish en verschillende strijkprogramma's waardoor je wasgoed al gladgestreken uit de droger komt. Ook qua droogprogramma's is er veel te kiezen. Zo zijn er speciale programma's voor delicate stoffen en sportkleding en kun je de was 'luchten' met koude lucht. Zelfs het impregneren van bijvoorbeeld skikleding is mogelijk. Heb je haast en wil je toch dat ene natte kledingsetje aan? Gebruik dan het snelle programma voor halve belading. Plaats je de wasdroger op een wasmachine, dan is de tekst op het display nog steeds goed te lezen. Dit komt doordat het display plat is en niet schuin afloopt.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tmg840 wp kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A+++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen.

Zuinig en onderhoudsvrij drogen met EcoComfort en EcoDry
Een droger waar je geen onderhoud aan hoeft te plegen is niet langer een droom. De warmtewisselaar wordt beschermd door een uniek EcoDry filtersysteem dat je zelf niet hoeft te reinigen. Dat scheelt tijd! Zuinig is de warmtepompdroger door de EcoComfort technologie. EcoComfort zorgt dat de eenmaal opgewekte warmte steeds opnieuw gebruikt wordt. Hiermee bespaar je veel energie.

Alle gemak met de warmtepompdroger
De machine zorgt er met de SoftCare trommel voor dat al jouw wasgoed fris en glad uit de droger komt. Door de SteamFinish functie hoef je nóg minder te strijken en ook kwetsbaar wasgoed is in goede handen bij de Miele TMG840WP. Door EcoDry hoef je je geen zorgen te maken om onderhoud.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele tmg840 wp FragranceDos SteamFinish
Prima wasdroger op warmtepomp techniek. Eerst de gebruiksaanwijzing goed lezen, daarna wijst het zichzelf. We hebben hem nog maar net maar bevalt nu al bijzonder goed. De machine is gebruiksvriendelijk en geruisloos. De droger voldoet aan mijn verwachtingen, ook past hij qua uiterlijk bij de Miele wasmachine.
Score: 9.5
Kieskeurig:
Review Miele tmg840 wp FragranceDos SteamFinish
Wasdroger voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Met het gebruik van de geurflacon komt de was er nog lekkerder ruikend uit. Deze machine zal door zijn vele mogelijkheden (programma’s) een alle mans vriendje zijn. De programmaduur is met de juiste instelling goed, iets langer dan je zou verwachten, maar wel lekker droog.
Score: 9.8


Conclusie

Deze wasdroger doet meer dan alleen het drogen van je wasgoed. Hij laat ook nog eens een heerlijke geur achter op je frisse kleding. Daarnaast zijn er verschillende opties waardoor er voor elk kledingstuk wel een gepaste manier valt te vinden om je kleding zo goed mogelijk te drogen. Naast alle gemakken die deze machine met zich meebrengt is hij ook nog eens gebruiksvriendelijk, geruisloos en energie zuinig! Door de SteamFinish functie hoef je je was naderhand ook amper te strijken. Tijdbesparing!  

9.7
 • Veel functies • Gebruiksvriendelijk • Geruisloos • Energiezuinig
 • Sommige programma's duren lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele tmg840 wp FragranceDos SteamFinish
  Prijzen vergelijken

  Miele tmg840 wp FragranceDos SteamFinish is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.197,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.299,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A +++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Miele tmg840 wp FragranceDos SteamFinish

  icon: Miele tmg840 wp FragranceDos SteamFinish

  Miele - Wasdroger - Met dit apparaat hoef jij je kostbare tijd niet meer te verspillen aan het ophangen van de was. Zelfs strijken wordt bijna overbodig, want de machine beschikt over SteamFinish en verschillende strijkprogramma's waardoor je wasgoed al gladgestreken uit de droger komt. Ook qua droogprogramma's is er veel te kiezen. Zo zijn er speciale programma's voor delicate stoffen en...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen