Wasmachine review

Review Miele wmh122 wps W1 TwinDos PowerWash

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Alles in één 

Best Reviewed Kieskeurig.nl - Deze Miele heeft een zeer zuinige energieklasse, maximale capaciteit van 9 kg, 1600 toeren, het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos en is zeer stil tijdens het centrifugeren. Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat dus langer mee, en het is beter voor het milieu.

PowerWash 2.0
Miele-apparaten met PowerWash 2.0 wassen tot 40% zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++ en wassen zelfs kleine hoeveelheden wasgoed zeer energie-efficiënt. Het geheim zit hem in de innovatieve wastechnologie Spin&Spray. Deze technologie gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. 

Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken 
Door het speciale honingraatpatroon van de unieke SoftCare-trommel en de kleine perforaties ontstaat een waterfilm, waar het wasgoed zachtjes overheen glijdt en daardoor nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie Voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review
Van groot beddengoed tot fijne blousejes, met 18 wasprogramma's en een vulgewicht van 9 kilogram wast deze Miele WMH 122 WPS W1 TwinDos wasmachine alles brandschoon. Alle TwinDos wasmachines van Miele zijn voorzien van 2 ingebouwde reservoirs, die zowel wasmiddel als wasverzachter automatisch afmeten en in de juiste verhouding doseren.
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review
Deze wasmachine is super stil en wast fantastisch. T shirten die ondanks de witte was grauw geworden waren, kwamen er spierwit uit. Het automatisch doseren vh wasmiddel gaat prima. Je kunt de sterkte graad van hoe vuil de was is instellen, waardoor het wasmiddel afgestemd word op de vuilgraad vh wasgoed. De was ruikt schoon en fris als deze uit de wasmachine komt.
Score: 9.6
Wasmachine Site:
Review
Bij het kiezen vh wasprogramma kun je je eigen wasmiddel gebruiken, maar je kunt ook het wasmiddel kiezen van de twindos, dit moet je dmv een knop intoetsen dat je het twindos wasmiddel wilt toevoegen ipv eigen wasmiddel. De was komt er bijna droog uit. Bediening is even wennen maar eenmaal gewend, is de was in een handomdraai gedaan.
Score: 9.5


Conclusie

Deze machine behoort niet voor niets tot de best reviewed van Kieskeurig.nl. Hij laat niets te wensen over, je vuilste was wordt schoon in deze stille en zuinige wasmachine. Het Twindos systeem werkt goed en is erg handig, je kan kiezen of je je eigen wasmiddel wilt gebruiken of die van het Twindossysteem. Wat je ook kiest, het kan niet anders dan dat je was er stralent uit komt. Deze machine beperkt zich niet alleen op het wassen van je wasgoed, door de specale anti kreuk functie komt je was er ook nog eens vrijwel kreukvrij uit waardoor strijken helemaal niet meer nodig is. 

9.4
 • Gebruiksvriendelijk • Zuinig • Stil • Snelle programma's
 • Bijna helemaal droog
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmh122 wps W1 TwinDos PowerWash
  Prijzen vergelijken

  Miele wmh122 wps W1 TwinDos PowerWash is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.199,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.499,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Top Product Kieskeurig Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -40%

  Miele wmh122 wps W1 TwinDos PowerWash

  icon: Miele wmh122 wps W1 TwinDos PowerWash

  Miele - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Deze Miele heeft een zeer zuinige energieklasse, maximale capaciteit van 9 kg, 1600 toeren, het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos en is zeer stil tijdens het centrifugeren. Energiezuinig wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wmh122 wps w1 TwinDos kopen, omdat hij 40%...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen