Wasdroger review

Review Bosch wtyh7792nl HomeProfessional Exclusiv

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

Extra zuinig, extra droog

De slimme SelfCleaning Condensor van deze machine maakt de condensor vanzelf pluisvrij waardoor deze droger extra zuinig is. Dankzij het AntiVibration Design biedt deze warmtepompdroger meer stabiliteit en stilte tijdens het drogen. Op het touch-LED-display kun je verschillende informatie aflezen. Denk hierbij aan: programmaverloop en 24 u eindtijduitstel. Hier kun je ook 1 van de speciale Bosch programma's kiezen zoals handdoeken, fijne was of AllergiePlus. Je kunt de Bosch droger gemakkelijke bedienen met TouchControl toetsen en de verlichte programmaknop met ingebouwde Aan-/Uit schakelaar.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Bosch wtyh7792nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bosch:
Review
Stille machine. Uitgebreide programma’s. Ideaal zo een grote trommel. Goed droogtesultaat. Ik ben echt heel tevreden met deze machine. Bijna geluidloos, geweldig handige instellingen zoals centrifugetoeren instellen van je wasmachine. Droger past hier weer op aan. En ga zo maar door.
Score: 9.5
Kieskeurig:
Review
Een prima, moderne droger met een hele duidelijke bediening, een kind kan de was doen! Grote trommel waardoor je veel was kunt drogen. Erg blij met deze nieuwe aankoop, energie bewust. Fijn grote trommel. Super snel en goed droogresultaat. Een echte aanrader. Bijna geluidloos, geen warmte afgifte in de ruime waar de droger staat.
Score: 8.6


Conclusie

Deze wasdroger kan je meteen gebruiken zodra hij aangesloten is. Hij is erg makkelijk in gebruik, zeker geen hogere wiskunde. De verschillende functies spreken voor zich. Het fijne aan deze machine is dat hij bijna tot geen warmte afgeeft. Het is dus geen probleem om dit apparaat in een kleine kamer te zetten. De trommel van de droger is erg ruim (9kg) waardoor er veel was in een keer gedroogd kan worden. Lekker makkelijk én ook nog eens energiezuinig. 

9.1
 • Energiezuinig • Grote trommel • Trommelverlichting
 • Deur gaat soms lastig open
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wtyh7792nl HomeProfessional Exclusiv
  Prijzen vergelijken

  Bosch wtyh7792nl HomeProfessional Exclusiv is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 1.099,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 63
  Energieklasse A ++

  Bosch wtyh7792nl HomeProfessional Exclusiv

  icon: Bosch wtyh7792nl HomeProfessional Exclusiv

  Bosch - Wasdroger - De slimme SelfCleaning Condensor van deze machine maakt de condensor vanzelf pluisvrij waardoor deze droger extra zuinig is. Dankzij het AntiVibration Design biedt deze warmtepompdroger meer stabiliteit en stilte tijdens het drogen. Op het touch-LED-display kun je verschillende informatie aflezen. Denk hierbij aan: programmaverloop en 24 u eindtijduitstel. Hier kun je ook 1 van de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen