Was-droogcombinatie review

Review Samsung wd70k5400ow AddWash

Door site-redactie - Prijs-update: 13 november 2019 -

De Samsung wd70k5400ow was-droogcombinatie heeft een laadvermogen van 8 kg voor wassen en 6 kg voor drogen. De wasmachine is hierdoor geschikt voor een huishouden van 4 personen. Bepaal zelf wanneer je wast en droogt met de uitgestelde startfunctie. De bijzondere trommel zorgt voor minder slijtage van je kleding en het beperkt kreukvorming. De machine heeft een een toerental van 1400 per minuut.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine, dan kun je met een gerust hart een Samsung wd70k5400ow kopen. De Samsung AddWash valt onder het energielabel A.

Eco Bubble technologie voor wassen op lagere temperatuur
De wd70k5400ow van Samsung zorgt er daarnaast voor dat bij wassen op lagere temperatuur het wasresultaat even goed is. Hierdoor bespaar je stroom en dat is beter voor het mileu en voor je portemonnee.

AddWash functie, was toevoegen tijdens het wassen
Wat deze was-droogcombinatie onderscheidt is de AddWash functie, waarmee je op ieder moment gemakkelijk was toe kunt voegen via de AddWash deur die hiervoor gemaakt is.

Samsung wd70k5400ow kopen?
Ben je overtuigd en wil je de Samsung wd70k5400ow kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad, zodat je handig kunt vergelijken. Kijk hieronder, welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij jou past.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Samsung wd70k5400ow AddWash
Ik had een was/droog combinatie. Na de wasbeurt moest ik de droog functie apart aanzetten. Met de Samsung WD70K5400OW/EN was/droogcombinatie met AddWash kan ik dat in een keer instellen. Ik sta versteld van de Bubble Soak functie. Wanneer ik wasgoed heb met hardnekkige vlekken gebruik ik deze. Prima resultaat!
Score: 9.0
Coolblue:
Review Samsung wd70k5400ow AddWash
Wasresultaat is echt top, gebruiksgemak is een klasse vooral de AddWash functie. Helaas, werkt de droger niet optimaal, de inhoud is veel minder dan aangeraden. Voor een nieuwe wasmachine, maakt het best veel geluid bij het centrifugeren. Dit is jammer.
Score: 8.0
Media Markt:
Review Samsung wd70k5400ow AddWash
Ruimte besparend en super makkelijk. Een was en droog programma en is met 2 uur kastdroog en gewassen. Voor ons een ideale uitvinding. Machine maakt hard geluid bij het centrifugeren. Moet misschien beter waterpas gezet worden.
Score: 7.5
Wehkamp:
Review Samsung wd70k5400ow AddWash
De Samsung WD70K5400OW/EN wasdroogcombinatie is een perfecte wasmachine voor mij. Ik heb niet veel ruimte, dus een combinatie wassen/drogen in een apparaat is een uitkomst. De Air Wash functie gebruik ik veel. Ik kan de kleding opfrissen met alleen hete lucht. Er is een kort programma voor snel wassen voor 2 kg. Heel handig als je niet veel was hebt.
Score: 9.8
Kieskeurig:
Review Samsung wd70k5400ow AddWash
Ik had eerst een wasmachine/droogcombinatie van Electolux. Bij deze machine kun je niet in één actie het wassen en drogen aanzetten. Bij de Samsung WD70K5400OW kan dat wel. Dit bespaart veel tijd. De opfrisfunctie is heel fijn. De paardrijkleding komt er fris uit. Voor de Aibnb gebruik ik veel de Bubble Soak functie. Na het inweken weet ik zeker dat de was super schoon is.
Score: 9.0


Conclusie

De Samsung wd70k5400ow was-droogcombinatie kan in 1 keer 8 kilo wasgoed wassen en 6 kilo drogen. Dit is ook meteen het grootste nadeel van een was-droogcombinatie; de machine heeft een grotere wascapaciteit dan een droogcapaciteit. Als je de volledige wascapaciteit gebruikt, dan moet je wasgoed eruit laten om te kunnen drogen. Voor een was-droogcombinatie is deze Samsung energiezuinig en heeft hij veel programma's.

 

8.7
 • Energiezuinig • Addwash functie • Veel programma´s
 • Kleine trommel • Handleiding
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung wd70k5400ow AddWash
  Prijzen vergelijken

  Samsung wd70k5400ow AddWash is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 621,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 749,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 5
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A

  Samsung wd70k5400ow AddWash

  icon: Samsung wd70k5400ow AddWash

  Samsung - Wasdroogcombinatie - Deze Samsung heeft een laadvermogen van 8 kg voor wassen en 6 kg voor drogen. De machine heeft een een toerental van 1400 per minuut. AddWash functie Wat deze was-droogcombinatie onderscheidt is de AddWash functie, waarmee je op ieder moment gemakkelijk was toe kunt voegen via de AddWash deur die hiervoor gemaakt is. Zuinig wassen De Samsung AddWash valt onder het...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen