Whirlpool 1407 CareMotion

Wasmachine - Energiezuinige en slimme wasmachine, de Whirlpool CareMotion 1407 sm wasmachine zorgt voor een optimale verzorging van je wasgoed. De wasmachine is uitgerust met 6th Sense Infinite Care. Dit houdt in dat de snelheid van de trommel, met een laadvermogen van 7 kg, aangepast wordt op de hoeveelheid wasgoed die jij erin stopt. De bewegingen worden door middel van zes ritmes afgestemd op verschillende wasladingen. Het unieke trommelpatroon met 1.500 waterkussentjes zorgt voor de minste frictie met het wasgoed en de speciale filters voor een superzachte wasgoedbehandeling. Ook wordt een kleurvastheid op 15°C met een 40°C resultaat gegarandeerd. Naast dit alles is deze wasmachine zeer zuinig en dat is natuurlijk wel zo prettig voor jouw portemonnee. Het aantal toeren is in

Wij houden elke dag alle actuele prijzen en voorraden voor je bij

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden.
Tot snel..
Waanzinnige korting op elektronica deals

Specificaties Whirlpool 1407 CareMotion

Algemeen

Fabrikantcode 1407 sm
EAN code 8003437448942
Releasedatum Juni 2013, introductiemodel 2016

Kenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Energieklasse A+++ -30%
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Energiezuinige en slimme wasmachine, de Whirlpool CareMotion 1407 sm wasmachine zorgt voor een optimale verzorging van je wasgoed. De wasmachine is uitgerust met 6th Sense Infinite Care. Dit houdt in dat de snelheid van de trommel, met een laadvermogen van 7 kg, aangepast wordt op de hoeveelheid wasgoed die jij erin stopt. De bewegingen worden door middel van zes ritmes afgestemd op verschillende wasladingen. Het unieke trommelpatroon met 1.500 waterkussentjes zorgt voor de minste frictie met het wasgoed en de speciale filters voor een superzachte wasgoedbehandeling. Ook wordt een kleurvastheid op 15°C met een 40°C resultaat gegarandeerd. Naast dit alles is deze wasmachine zeer zuinig en dat is natuurlijk wel zo prettig voor jouw portemonnee. Het aantal toeren is in te stellen tot 1400, In het midden vind je een luxueuze metalen knop. De motor van deze wasmachine is koolborstelloos en voorzien van 10 jaar garantie!

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Whirlpool CareMotion 1407 sm kopen, omdat hij 30% zuiniger is dan de hoogste energieklasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

Whirlpool wasmachine met veel toebehoren
Rechts vind je een mooi digitaal display waar je verschillende info van af kunt lezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een EcoMonitor, Eindtijdinstelling/Resttijdindicatie, Temperatuurinstelling en Wasmiddeldoseeradvies. Daarnaast biedt de wasmachine 14 wasprogramma's, waaronder Snel 15, Kleurprogramma's, Wol/Handwas, Daily en Ecokatoen. Ook zijn er vele extra opties aanwezig zoals Spoelstop, Snel, Colours15, Intensief Spoelen en Kinderslot.

Infinite Care: Wave Motion
De trommelsnelheid wordt automatisch aangepast op de beladingshoeveelheid per wasbeurt. Door zes verschillende bewegingsritmes die afgestemd worden op verschillende wasladingen. Het unieke trommelpatroon met 1500 waterkussentjes zorgt voor de minste frictie met het wasgoed en de speciale lifters zorgen voor een ultrazachte wasgoedbehandeling.
    
IN DE DOOS

  • Handleiding
  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,5 m

De Whirlpool 1407 CareMotion wasmachine heeft een maximale inhoud van 7 kilogram en heeft een energieklasse: A+++ -30%.

Goedkope Whirlpool 1407 CareMotion wasmachine

De wasmachine 1407 sm in de aanbieding kopen is niet eenvoudig aangezien niet alle wasmachines tegelijk in de aanbieding zijn. Er kunnen daarnaast prijsverschillen zijn tussen de verschillende shops of alle shops hebben dezelfde wasmachine tegelijk in de aanbieding staan. Wasmachines in onze keuzehulp sorteren op prijs of andere handige filters gebruiken, is handig om te doen om een goed beeld te krijgen welke wasmachine op dit moment de beste prijs kwaliteit voor jou heeft. Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Soms kan een wasmachine die normaal een stuk duurder is, goedkoper zijn dan zijn goedkopere specificatie variant. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons de Whirlpool 1407 CareMotion of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie zelf waar op dit moment een wasmachine in de aanbieding is. Bekijk onze populaire wasmachine keuzehulp.

Whirlpool 1407 CareMotion

Als je twijfelt of deze wasmachine 1407 sm met een vulgewicht van 7 kilogram wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer Best Getest, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Whirlpool 1407 CareMotion bekijken ons content artikel Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10 bekijken.

Bekijk onze handige wasmachine filter: Best Getest.

Kom je er niet uit, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wasmachine kopen 1407 sm

Ben je overtuigd en wil je de Whirlpool 1407 CareMotion kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan zien waar de wasmachine allemaal te koop is of welke wasmachine op dit moment in de aanbieding is. Je kan in onze wasmachine keuzehulp op prijs sorteren. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze.

Koop een wasdroger met hetzelfde vulgewicht!

Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9 kilogram kan wassen en maar 5 kilogram kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!

We hebben hier alle populaire wasdrogers voor je verzameld

Mis je een wasmachine?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Whirlpool 1407 CareMotion - EAN:8003437448942

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. De wasmachine Whirlpool 1407 CareMotion heeft de volgende EAN code 8003437448942. Een EAN code staat voor een Europees Artikel Nummer en is een uniek cijferreeks die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en worden maar éen keer uitgegeven.

Fysieke eigenschappen van de Whirlpool 1407 CareMotion

Hou bij de aanschaf rekening dat de machine wel past in de ruimte die je voor je wasmachine gereserveerd hebt. Wasmachines zijn over het algemeen zwaarder dan wasdrogers. Vanwege het gewicht is raadzaam een bezorg- en plaatsservice af te nemen, zodat de wasmachine voor je geplaatst wordt.

Hoeveel geluid maakt de Whirlpool 1407 CareMotion?

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasmachine maakt worden verschillende waardes bijgehouden. Het aantal decibel bij het wassen en het aantal decibel bij het centrifugeren. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Als je 's nachts gebruik maakt van het daltarief is een stille wasmachine noodzakelijk. Wij hanteren de volgende richtlijn in onze wasmachine keuzehulp:
- Stil: een geluidsniveau tot 74 decibel
- Normaal: een geluidsniveau tussen de 74 en 79 decibel
- Luid: een geluidsniveau 79 decibel of meer

Waanzinnige korting op elektronica deals