Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional

Prijzen vergelijken december 2019

Wehkamp

935,-

Bekijk actuele voorraad

Wasmachine - Consumentebond Beste uit de Test -Kieskeurig Best Reviewed - Deze wasmachine met zeer energiezuinige energieklasse A+++ -10%, 1600 toeren en een...

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 935,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 935,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode way32841nl
Release datum 2014
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product
EAN code 4242002763316

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 50

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -10%
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 32
Koolborstelloze motor
Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional kopen?
Goedkoopste prijs: Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional laagste prijs gevonden € 935,-

REVIEW

9.0
 • Energiezuinig • Stil • Grote vulcapaciteit • Best Reviewed Kieskeurig • Beste uit de Test Consumentbond
 • Programma's duren langer
 • Experts

  5 bedrijven die een review hebben geschreven over de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional geven in totaal een 9.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wasmachine - Consumentebond Beste uit de Test -Kieskeurig Best Reviewed - Deze wasmachine met zeer energiezuinige energieklasse A+++ -10%, 1600 toeren en een rvs trommel met een maximale belading van maar liefst 9 kg. Het Bosch i-Dos systeem zorgt altijd voor de juiste hoeveelheid wasmiddel. Sensoren bepalen aan de hand van de hoeveelheid wasgoed de hoeveelheid wasmiddel. Zo wordt er geen wasmiddel, geen extra energie voor extra spoelgangen verspild en dat is goed voor het milieu en je portemonnee.

  Energiezuinig wasmachine kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch way32841nl kopen, omdat hij 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -10%.

  Beste uit de Test Consumentenbond & Best Reviewed Kieskeurig
  De Bosch way32841 kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Consumentenbond de way32841 het predicaat Beste uit de Test in oktober 2015 heeft toegekend. Tevens heeft de consumenten-website Kieskeurig de way32841nl het predicaat Best Review in oktober 2016 heeft toegekend.

  HomeProfessional serie
  De Bosch way32841nl behoort tot de HomeProfessional serie en dit is de meest luxe serie in het Bosch assortiment. Mede hierom is de way32841n luitgerust met allerlei mooie extra's zoals, trommelverlichting, een zelfreinigende wasmiddellade, resttijdweergave, eindtijd instelling, verbruiksindicaties over energie en waterverbruik, Bijvul/Pauze functie om wasgoed bij te voegen en Touchtcontrol toetsen met LED indicatie. Tevens beschikt de wasmachine over een onbalans-controlesysteem en zit er een kinderbeveiliging op de deur. Tevens beschikt de wasmachine over het ECARF-certificaat, een VarioSoft trommelsysteem en een EcoSilence Drive motor met daarop 10 jaar garantie.

  Bosch i-Dos technologie voor juiste hoeveelheid wasmiddel
  iDos, het geïntegreerde automatische doseersysteem van Bosch, doseert de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel tot op de milliliter nauwkeurig. Je hoeft het doseerbakje slechts één keer te vullen en i-DOS zorgt bij maximaal 20 wasbeurten voor de juiste dosering. Je wasgoed wordt schitterend schoon en je bespaart water én wel tot 33% wasmiddel met één druk op de knop.

  VarioPerfect
  VarioPerfect biedt een bijzondere programmaflexibiliteit. De optie SpeedPerfect versnelt het wassen met één druk op een knop. En met EcoPerfect wast men bijzonder energiezuinig.

  Extra snel 15
  Extra snel 15 is het snelste wasprogramma dat er op de markt te vinden is: supersnel wassen van maximaal 2 kg wasgoed in nauwelijks 15 minuten - met hoofdwas, spoelen en centrifugeren.

  Onbalans-controlesysteem
  Door de elektronische onbalans controle wordt het centrifugeerproces nauwlettend gadegeslagen. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen.

  ActiveWater Plus
  Met ActiveWater wordt elke druppel water maximaal benut. Het watergebruik wordt volledig automatisch afgestemd op de hoeveelheid wasgoed en zo bespaar je water en kosten én het is beter voor het milieu. Zo was je 1 kg wasgoed even efficiënt als een volle lading.

  ECARF-certificaat
  Opgelucht ademhalen dankzij AllergiePlus! Steeds meer mensen hebben te maken met allergieën. Stuifmeel en dierenharen zijn in veel gevallen de boosdoeners. Het wasprogramma AllergiePlus verwijdert maar liefst 99,9% van de dierenharen en het stuifmeel uit je kleding. AllergiePlus is op de way32841nl een speciaal programma met een hoger waterniveau. De was wordt verder minimaal drie keer gespoeld en de verwarmingstijd is langer dan normaal. Die combinatie van speciale behandelingen maakt korte metten met vrijwel alle dierenharen en stuifmeel in het textiel.

  VarioSoft trommelsysteem
  Druppelstructuur en asymmetrische meenemers hebben elk een steile en een platte kant. De steile kant zorgt voor maximale reinigingskracht, terwijl de platte kant zorgt voor kwetsbaar textiel.

  De Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional wasmachine heeft een maximale inhoud van 9 kilogram en produceert 50 decibel aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ -10%.

  Goedkope Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional wasmachine

  De wasmachine way32841nl in de aanbieding kopen is niet eenvoudig aangezien niet alle wasmachines tegelijk in de aanbieding zijn. Er kunnen daarnaast prijsverschillen zijn tussen de verschillende shops of alle shops hebben dezelfde wasmachine tegelijk in de aanbieding staan. Wasmachines in onze keuzehulp sorteren op prijs of andere handige filters gebruiken, is handig om te doen om een goed beeld te krijgen welke wasmachine op dit moment de beste prijs kwaliteit voor jou heeft. Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Soms kan een wasmachine die normaal een stuk duurder is, goedkoper zijn dan zijn goedkopere specificatie variant. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie zelf waar op dit moment een wasmachine in de aanbieding is. Bekijk onze populaire wasmachine keuzehulp.

  Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional - Consumentenbond Beste uit de Test

  Deze wasmachine heeft het predicaat Consumentenbond Beste uit de Test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Het vinden van de juiste wasmachine kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional het de Consumentenbond Beste uit de Test predicaat heeft is een grote pre. Als je twijfelt of deze wasmachine way32841nl met een vulgewicht van 9 kilogram kilogram wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer Best Getest, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional bekijken ons content artikel Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10 bekijken.

  Bekijk onze handige wasmachine filter: Best Getest.

  Kom je er niet, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies?
  Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

  Wasmachine kopen way32841nl

  Ben je overtuigd en wil je de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan zien waar de wasmachine allemaal te koop is of welke wasmachine op dit moment in de aanbieding is. Je kan in onze wasmachine keuzehulp op prijs sorteren. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze.

  Koop een wasdroger met hetzelfde vulgewicht!

  Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9 kilogram kan wassen en maar 5 kilogram kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!

  We hebben hier alle populaire wasdrogers voor je verzameld

  Mis je een wasmachine?
  Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze wasmachine keuzehulp.

  Is een Bosch wasmachine een goed wasmachine merk?

  Een Bosch wasmachine behoort zeker tot de meest gangbare en best verkopende wasmachine merken op dit moment. Een Bosch wasmachine kan je dus met een gerust hart kopen. Of de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional geschikt is voor jouw wensen hangt natuurlijk wel van meer aspecten af dan alleen het merk. Wij adviseren je om goed naar het energielabel te kijken, vulcapaciteit, het aantal decibel (geluid) en of je voorkeur wel of niet uitgaat naar automatisch wasmiddel toevoegen.

  Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional - EAN: 4242002763316

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is. Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. De wasmachine Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional heeft de volgende EAN code 4242002763316. Een EAN code staat voor een Europees Artikel Nummer en is een uniek cijferreeks die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en worden maar éen keer uitgegeven.

  Fysieke eigenschappen van de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional

  Hou bij de aanschaf rekening wel past in de ruimte die je voor je wasmachine gereserveerd hebt. Wasmachines zijn over het algemeen zwaarder dan wasdrogers. Vanwege het gewicht is raadzaam een bezorg- en plaatsservice af te nemen, zodat de wasmachine voor je te geplaatst wordt.

  Capaciteit Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional; hoeveel kilo in de trommel?

  De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven door middel van het vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional is 9 kilogram. De capaciteit van een wasmachine kan variëren van 5 tot wel 12 kilo. Een wasmachine met een groot vulgewicht lijkt handig, zeker als je veel was hebt of regelmatig grote dingen wilt wassen zoals een dekbed of gordijnen. Maar een machine krijg je vaak zelden zo vol als de capaciteit en dan is een wasmachine met een grote capaciteit minder energiezuinig.

  De hoeveelheid wasgoed hangt uiteraard samen met de samenstelling van je huishouden. Als je een groot gezin hebt is het verstandig om een grotere wasmachine te kopen. Je kunt de volgende richtlijn hanteren:

  • Voor 1 à 2 personen: capaciteit van 5 of 6 kilo
  • Voor 3 tot 4 personen of een gezin met 1 of 2 kinderen: capaciteit van 7 kilo
  • Voor 5 personen of een gezin met 3 kinderen of meer: capaciteit van 8 kilo of meer
  • Machines van meer dan 10 kilo zijn alleen geschikt voor bijvoorbeeld een sportclub of zeer grote gezinnen

  Overigens geldt de opgegeven capaciteit voor een katoen-was zoals bijvoorbeeld handdoeken. Voor fijne, synthetische was doe je de trommel ongeveer halfvol om de kleding te beschermen tegen onnodige wrijving.

  Tenslotte is het belangrijk om het vulgewicht van je wasmachine af te stemmen met het vulgewicht van de wasdroger. Als je wasdroger een vulgewicht heeft van 7 kilogram is het niet verstandig om een wasmachine te kopen met een vulgewicht van 9 kilogram.

  Nu weet je precies of het vulgewicht van 9 kilogram van de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional past bij jouw situatie.

  Hoe energiezuinig is de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional?

  Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional heeft energieklasse A+++ -10%. De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. Met een zuinige wasmachine met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Sommige wasmachines hebben achter de A+++ klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasmachine is dan energieklasse A+++.

  Hoeveel geluid maakt de Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional?

  Bij het bepalen hoeveel geluid een wasmachine maakt worden verschillende waardes bijgehouden. Het aantal decibel bij het wassen en het aantal decibel bij het centrifugeren. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

  Als je 's nachts gebruik maakt van het daltarief is een stille wasmachine noodzakelijk. Wij hanteren de volgende richtlijn in onze wasmachine keuzehulp:
  - Stil: een geluidsniveau tot 74 decibel
  - Normaal: een geluidsniveau tussen de 74 en 79 decibel
  - Luid: een geluidsniveau 79 decibel of meer

  Droogresultaat van Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional

  Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is geen overbodige luxe. De Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional heeft een droogresultaat van A.

  Prijzen vergelijken Bosch way32841nl i-Dos HomeProfessional. December 2019

  Bosch producten

  icon: Bosch wan28222nl

  Bosch wan28222nl

  Bosch - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Op zoek naar een wasmachine met een klein laadvermogen en veel verschillende wasprogramma's? Dan is de Bosch WAN28222NL Serie 4 ideaal...

  Bekijk dit product

  icon: Bosch wat28493nl Serie 6 - te koop vanaf: 699,-

  Bosch wat28493nl Serie 6

  Bosch - Wasmachine-Deze wasmachine van Bosch heeft een trommel met een inhoud van maximaal 8kg en centrifugeert met 1400 toeren. Deze WAT28493NL is extra zuinig met een energieklasse A+++...

  Meerdere verkopers: vanaf € 699,-

  icon: Bosch wat285C0nl - te koop vanaf: 599,-

  Bosch wat285C0nl

  Bosch - Wasmachine - De Bosch WAT285C0NL is een stille wasmachine met een geluidsniveau van 72 decibel. Hierdoor plaats je deze gerust naast je slaapkamer of in de keuken. Dankzij de...

  Coolblue: € 599,-

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen