Miele wer875 wps PowerWash TwinDos

Prijzen vergelijken januari 2020

EP.nl

1.599,-

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Wasmachine- De Miele WER 875 WPS wasmachine zit boordevol handige extra’s. TwinDos doseert automatisch precies de juiste hoeveelheid wasmiddel waardoor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.599,-
Waanzinnige korting op elektronica deals

Specificaties Miele wer875 wps PowerWash TwinDos

Algemeen

Fabrikantcode wer875 wps
EAN code 4002516136965
Releasedatum December 2018

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 9
Geluidsniveau wassen (dB) 46

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
Droogresultaat A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++ -40%

Gebruiksgemak

Startuitstel
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Breedte (cm) 59,60
Diepte (cm) 63,60
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Miele wer875 wps PowerWash TwinDos kopen?
Goedkoopste prijs: Miele wer875 wps PowerWash TwinDos laagste prijs gevonden € 1.599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine- De Miele WER 875 WPS wasmachine zit boordevol handige extra’s. TwinDos doseert automatisch precies de juiste hoeveelheid wasmiddel waardoor je nooit meer teveel gebruikt. Met QuickPowerWash wordt de was in 59 minuten perfect schoon. En met MTouch bedien je de wasmachine intuïtief via het aanraakscherm. Verder ben je met het WPS waterbeveiligingssysteem drievoudig beschermd tegen lekkage.

Voordelen van de Miele WER 875 WPS

  • TwinDos – Gebruik nooit meer teveel wasmiddel met dit automatische doseersysteem.
  • QuickPowerWash – In 59 minuten een perfect schone was.
  • Eenvoudige bediening met MTouch aanraak kleurenscherm.
  • CapDosing – Geschikt voor Miele caps met speciaal wasmiddel, wasverzachter of een booster als aanvulling op de speciale wasprogramma’s.
  • WifiConnect – Bediening via Miele app op smartphone.

Ruime Miele wasmachine met QuickPowerWash en TwinDos
De Miele WER 875 WPS is een efficiënte wasmachine met een laadvermogen van 9 kg, 1600 toeren en energielabel A+++ -40%. De wasmachine WER 875 WPS is eenvoudig in gebruik dankzij het overzichtelijke LED display en de grote draaiknop. Daarnaast beschikt de wasmachine over 24 uur startuitstel en resttijdindicatie. De wasmachine heeft verschillende wasprogramma’s, waaronder: Katoen, Delicate/zijde, Fijne was, Express, QuickPowerWash, Jeans/donker, kreukherstellend, Wol en outdoor. Zo is er altijd een programma geschikt voor elk type wasgoed.

De Miele wer875 wps PowerWash TwinDos wasmachine heeft een maximale inhoud van 9 kilogram en produceert 46 decibel aan geluid tijdens het wassen en heeft een energieklasse: A+++ -40%.

Goedkope Miele wer875 wps PowerWash TwinDos wasmachine

De wasmachine wer875 wps in de aanbieding kopen is niet eenvoudig aangezien niet alle wasmachines tegelijk in de aanbieding zijn. Er kunnen daarnaast prijsverschillen zijn tussen de verschillende shops of alle shops hebben dezelfde wasmachine tegelijk in de aanbieding staan. Wasmachines in onze keuzehulp sorteren op prijs of andere handige filters gebruiken, is handig om te doen om een goed beeld te krijgen welke wasmachine op dit moment de beste prijs kwaliteit voor jou heeft. Je kan bij ons de specificaties, reviews, prijzen en voorraden vergelijken die wij dagelijks voor je verzamelen en actueel houden. Soms kan een wasmachine die normaal een stuk duurder is, goedkoper zijn dan zijn goedkopere specificatie variant. Wij verkopen zelf -geen- wasmachines, we zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Bekijk en vergelijk bij ons de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos of vergelijkbare wasmachines van alle populaire merken en zie zelf waar op dit moment een wasmachine in de aanbieding is. Bekijk onze populaire wasmachine keuzehulp.

Miele wer875 wps PowerWash TwinDos

Als je twijfelt of deze wasmachine wer875 wps met een vulgewicht van 9 kilogram wel je beste keuze is? Gebruik onze handige filter en selecteer Best Getest, vul aan met het gewenste vulgewicht, energieklasse, sorteer eventueel op prijs en je hebt gelijk al een goed begin te pakken. Je kan bij ons ook reviews lezen, video's bekijken en een eventuele alternatief voor de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos bekijken ons content artikel Beste wasmachine volgens Consumentenbond & Top 10 bekijken.

Bekijk onze handige wasmachine filter: Best Getest.

Kom je er niet uit, heb je meer hulp nodig, of ben je op zoek naar een specifieke test of advies?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wasmachine kopen wer875 wps

Ben je overtuigd en wil je de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos kopen? Ook voor dit product verzamelen wij dagelijks de prijzen en voorraden zodat je handig kan zien waar de wasmachine allemaal te koop is of welke wasmachine op dit moment in de aanbieding is. Je kan in onze wasmachine keuzehulp op prijs sorteren. Zo hoef je nooit lang te speuren naar je allerbeste keuze.

Koop een wasdroger met hetzelfde vulgewicht!

Stel je hebt een wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram, dan is het aan te raden om een wasdroger te selecteren met hetzelfde vulgewicht! Hoe logisch dit ook lijkt, het komt in de praktijk heel vaak voor dat men 9 kilogram kan wassen en maar 5 kilogram kan drogen. Het is dus verstandig om de wasmachine en wasdroger op elkaar af te stemmen. Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten!

We hebben hier alle populaire wasdrogers voor je verzameld

Mis je een wasmachine?
Stuur ons een email en wij voegen je favoriete wasmachine toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Miele wer875 wps PowerWash TwinDos - EAN:4002516136965

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN code. Ook wel de gtin13 code genoemd. De wasmachine Miele wer875 wps PowerWash TwinDos heeft de volgende EAN code 4002516136965. Een EAN code staat voor een Europees Artikel Nummer en is een uniek cijferreeks die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en worden maar éen keer uitgegeven.

Fysieke eigenschappen van de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos

Hou bij de aanschaf rekening dat de machine wel past in de ruimte die je voor je wasmachine gereserveerd hebt. Wasmachines zijn over het algemeen zwaarder dan wasdrogers. Vanwege het gewicht is raadzaam een bezorg- en plaatsservice af te nemen, zodat de wasmachine voor je geplaatst wordt.

Capaciteit Miele wer875 wps PowerWash TwinDos; hoeveel kilo in de trommel?

De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven door middel van het vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos is 9 kilogram. De capaciteit van een wasmachine kan variëren van 5 tot wel 12 kilo. Een wasmachine met een groot vulgewicht lijkt handig, zeker als je veel was hebt of regelmatig grote dingen wilt wassen zoals een dekbed of gordijnen. Maar een machine krijg je vaak zelden zo vol als de capaciteit en dan is een wasmachine met een grote capaciteit minder energiezuinig.

De hoeveelheid wasgoed hangt uiteraard samen met de samenstelling van je huishouden. Als je een groot gezin hebt is het verstandig om een grotere wasmachine te kopen. Je kunt de volgende richtlijn hanteren:

  • Voor 1 à 2 personen: capaciteit van 5 of 6 kilo
  • Voor 3 tot 4 personen of een gezin met 1 of 2 kinderen: capaciteit van 7 kilo
  • Voor 5 personen of een gezin met 3 kinderen of meer: capaciteit van 8 kilo of meer
  • Machines van meer dan 10 kilo zijn alleen geschikt voor bijvoorbeeld een sportclub of zeer grote gezinnen

Overigens geldt de opgegeven capaciteit voor een katoen-was zoals bijvoorbeeld handdoeken. Voor fijne, synthetische was doe je de trommel ongeveer halfvol om de kleding te beschermen tegen onnodige wrijving.

Tenslotte is het belangrijk om het vulgewicht van je wasmachine af te stemmen met het vulgewicht van de wasdroger. Als je wasdroger een vulgewicht heeft van 7 kilogram is het niet verstandig om een wasmachine te kopen met een vulgewicht van 9 kilogram.

Nu weet je precies of het vulgewicht van 9 kilogram van de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos past bij jouw situatie.

Hoe energiezuinig is de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos?

Miele wer875 wps PowerWash TwinDos heeft energieklasse A+++ -40%. De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. Met een zuinige wasmachine met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Sommige wasmachines hebben achter de A+++ klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasmachine is dan energieklasse A+++.

Hoeveel geluid maakt de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos?

Bij het bepalen hoeveel geluid een wasmachine maakt worden verschillende waardes bijgehouden. Het aantal decibel bij het wassen en het aantal decibel bij het centrifugeren. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij wassen is voor de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos 46decibel. Het geluidsniveau bij centrifugeren is voor de Miele wer875 wps PowerWash TwinDos 72decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Als je 's nachts gebruik maakt van het daltarief is een stille wasmachine noodzakelijk. Wij hanteren de volgende richtlijn in onze wasmachine keuzehulp:
- Stil: een geluidsniveau tot 74 decibel
- Normaal: een geluidsniveau tussen de 74 en 79 decibel
- Luid: een geluidsniveau 79 decibel of meer

Droogresultaat van Miele wer875 wps PowerWash TwinDos

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is geen overbodige luxe. De Miele wer875 wps PowerWash TwinDos heeft een droogresultaat van A.

Prijzen vergelijken Miele wer875 wps PowerWash TwinDos. Januari 2020

Waanzinnige korting op elektronica deals